Συνταγες Της Προκοπης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το θέμα είναι πίτα ή ψωμάκι; Κι αν είναι ψωμάκι, στρογγυλό ή μακρόστενο;
 
Το λιπος το χοιρινου; καμια συγκριση με το λιπος του μοσχου. Φαινεται οτι το τηγανι το εχετε μονο για να σας χτυπανε οι γυναικες σας.
Το χοιρινο μαγειρευεται με τα υγρα των κρεμμυδιων και των πιπεριων. Αν το τηγανι γεμισει με πολυ νερο, σημαινει οτι το τσιτσι ηταν στην γκανταψυξη.
Επειδη αυτο ειναι συνταγη συμφωνα με οδηγιες σεφ, οχι Πετρετζικη και αλλων τηλεσεφ, αλλα απο ανθρωπο που πιναμε μαζι καφε.
Θελατε και τοπικ με συνταγες ρε πλεμπιδες.
Βρηκα μια παρομοια συνταγη. Αυτος το παρακανει με την μπυρα. δεν βαζει πολλα κρεμυδια και καθολου πιπεριες.
Για να παρετε μια ιδεα.



οι πεινασμενοι ονειρευονται καρβελια.
 
Έχω καταλήξει ότι ο κόσμος λέει ότι του βρωμάει το κατσίκι και το αρνί γιατί πολύ απλά μεγαλωσε με αλλά κρέατα
Σχετικό αυτό. Ναι ok, δεν έτρωγα αρνί-κατσίκι συχνά μικρός, εκτός από (κλασικά) Πάσχα και κάποιες φορές κοκκινιστό με μανέστρα/κριθαράκι στο φούρνο και δε με "ξενίζει" ή κάτι τέτοιο, αλλά δε νομίζω ότι είναι τυχαίο αυτό που λένε για κάποιον που έχει ιδρώσει και μυρίζει, ότι μυρίζει "τραγίλα-γιδίλα-προβατίλα" κλπ.
 
^Sweeney Todd χωρίς τα μιούζικαλ παρτς;;

Τα συστατικά της αποτυχίας, cannot unsee untaste
 
όχι εδώ αυτά ρε μλκ @Tony Corvus λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

@Chronomancy δεν έχεις άδικο για το αέριο, αλλά αν κάτι κάνει ιδιαίτερη μια μπριζόλα στα κάρβουνα είναι αυτό το ελαφρύ κάπνισμα που παίρνει. Στο αέριο είναι σαν το ηλεκτρικό γκριλ, ωραία, αλλά κάτι μου λείπει.
 
Είπαμε, η καπνίλα χάνεται και είναι το μόνο αρνητικό. Όταν έχεις μεγαλώσει στα Βαλκάνια η καπνίλα είναι δεδομένη, αλλά πρέπει να ξέρουμε και ότι δεν είναι απαραίτητα καλη για την υγεία μας. Βέβαια μικροί τρώγαμε λουκάνικα καπνισμένα στο τζάκι, οπότε κλαιν…
Ο λόγος του να το γυρίσεις στο αέριο, ειδικά όταν το παίρνεις από κεντρικό δίκτυο διανομής σε τιμή χώμα είναι πρώτον η ευκολία στο να ελέγξεις την φωτιά και η λιγότερη ταλαιπωρία.
Τραβα μάζεψε ξύλα, γδύσε έλατα, κλάδεψε και το αμπέλι για το ολόκληρο, προσκόλλα, κάνε κουμάντο την σταχτη, καθάρισε μετα. Βεβαια εκεί φαίνεται ο μερακλής από το χωριό.

Κατι άλλο που ζήλεψα πολύ εδώ είναι τα καπνιστήρια που έχουν. Ενιωσα για ένα απόγευμα Homer Simpson.
 
Καπνιστήρια γιέχ, στόχος ζωής!
 
Btw για όσους τους "βρωμάει το αρνί" υπάρχει προτίπ σύμφωνα με το οποίο το μαρινάρεις για κάμποσες ώρες σε ένα σκεύος μαζί με κρασί και φέτες πορτοκάλι, και μετά όχι μόνο δε μυρίζει αλλά γίνεται και λουκούμι.
 
Btw για όσους τους "βρωμάει το αρνί" υπάρχει προτίπ σύμφωνα με το οποίο το μαρινάρεις για κάμποσες ώρες σε ένα σκεύος μαζί με κρασί και φέτες πορτοκάλι, και μετά όχι μόνο δε μυρίζει αλλά γίνεται και λουκούμι.
Και σκέτο ξίδι κάνει, μην τα κάνουμε δύσκολα γιατί κάποιοι δεν ξέρουν από αρνί
 
^Έίπε κάποιος που έφαγε σκάγια με το δείπνο του.
Επίσης, εμείς φίλτατε κυλιόμαστε στις λάσπες αλλά κάνουμε μπανάκι πριν ξαπλώσουμε, Εσείς;
 
^Έίπε κάποιος που έφαγε σκάγια με το δείπνο του.
Επίσης, εμείς φίλτατε κυλιόμαστε στις λάσπες αλλά κάνουμε μπανάκι πριν ξαπλώσουμε, Εσείς;
το οποίο δείπνο μαζί με τα σκάγια πέρασε από μούλιασμα σε ξίδι ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Αλλά που να ξέρετε εσείς, αυτά είναι για αρχόντους.
 
Ισχύει. Μόνο οι άρχοντες τρώνε σκάγια στο δείπνο τους...

:trollface:
 

Σε λιγο θα ερθει και το τραινο....

EDIT

Συμφωνα με την περιγραφη του αρθρου. Πολη στην Βορεια Ταιλανδη, κοντα στα συνορα με το Λαος. αυτη η κοπελα πρεπει να ειναι στο Udon Thani, περιοχη οπου εζησα αρκετο καιρο.
προσωπικα δεν ειδα ποτε καποιον εκει να τρωει τετοια πραγματα. Τρωνε διαφορα αλλα δεν ειδα ποτε νυχτεριδα στο πιατο.
 
Last edited:
Back
Top