By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!είσαι περίπου 1 χρόνο πίσω (μιας και κοντεύουμε χρόνο που εμφανίστηκαν mobo με υποστήριξη pcie4.0 στην αγορά)Η ειρωνεία είναι πως SSDs στο επίπεδο εκείνου που φοράει το PS5 δεν υπάρχουν καν στην αγορά για υπολογιστές. Ούτε κατά προσέγγιση. Όταν θα υπάρξουν, είμαι περίεργος σε τιμές θα κυμανθούνε.
![]()
Understanding the PS5's SSD: A deep dive into next-gen storage tech
The PlayStation 5's new SSD is revolutionary, delivering massive efficiency through speed and enabling true next-gen performance on the console.www.tweaktown.com
Η ειρωνεία είναι πως SSDs στο επίπεδο εκείνου που φοράει το PS5 δεν υπάρχουν καν στην αγορά για υπολογιστές. Ούτε κατά προσέγγιση. Όταν θα υπάρξουν, είμαι περίεργος σε τιμές θα κυμανθούνε.
![]()
Understanding the PS5's SSD: A deep dive into next-gen storage tech
The PlayStation 5's new SSD is revolutionary, delivering massive efficiency through speed and enabling true next-gen performance on the console.www.tweaktown.com
Το PS5 θα πατήσει πολύ στο VR!!! Να μου το θυμηθείτε!!!
Πολύ πιθανό. Το θέμα είναι αν το ίδιο το VR θα καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε εύλογο χρονικό διάστημα.