Tony Corvus
Ancient Red Dragon

βουλκανιζατερ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!φαστ τραβελ κανουν μονο κατι καζουαλαδες.
Πέρα από όλα αυτά θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στη microsoft που έχει backwards compability με όλα τα συστήματα της σε αντίθεση με τη Sony που μας έταζε λαγούς με πετραχίλια πως θα παίζει τα πάντα το PS5 από PS1 μέχρι PS4 για να φτάσουμε στο σημείο να πει πως μόνο του PS4 θα παίζουν. Τα ζωντόβολα τα φανμπόις όχι μόνο δεν την έκραξαν για αυτό αλλά είπαν και μπράβο από πάνω αν έχεις το θεό σου. Εκανες το λάθος να έχεις PS1 ή PS2 ή PS3 και σου χάλασε η κονσόλα? Δεν φτιάχνεται? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά λυπάμαι. Ειδικά αν έκανες το λάθος να πάρεις PS3 digital games. Για πολλές κλωτσιές. Microsoft συνέχισε να τους γλεντάς, τους αξίζει αφανισμός από το χάρτη με τόσο ασέβεια προς το καταναλωτή.
Το πιο γελοίο είναι ότι αυτά υπάρχουν ήδη σε ελεύθερο λογισμικό. Αν ήμουν CEO τής sony θα έπαιρνα από το παράδειγμα τής Valve (κατά προτίμηση και σε συνεννόηση με την Valve). Θα είχα το «κανονικό» λειτουργικό για το ps ως έχει και θα έδινα δυνατότητα για OtherOs (πράγμα που έχει υπάρξει στο παρελθόν για το ps, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γίνει οπότε δεν είναι καν κάτι παράδοξο σαν επιλογή για το ps) να τρέξει Linux, και όχι μόνο αυτό αλλά θα είχα και την δική μου «διανομή» με έτοιμους τους εξομοιωτές για τις παλιές κονσόλες και φυσικά θα τρέχει και steam. Για όλα αυτά δεν χρειάζεται να γράψει η sony ούτε γραμμή κώδικα, υπάρχουν ήδη, απλά θέλει διαφορετικά μυαλά.Με τους καινούριους επεξεργαστές που θα έχουν οι κονσόλες πραγματικά μοιάζει ανεξήγητο γιατί δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα μέσω emulation.
εν το μεταξύ από ότι φαίνεται ο κόσμος από λάθος λόγο των ηλίθιων ονομάτων με τα xbox αγοράζει από λάθος τις παλιές...
για κονσολάδες λέμε, μην το κουράζεις και εσύΗ διαφορά στην τιμή δεν τους προξένησε εντύπωση? Το check που δεν έγραφε preorder?
*Atari.