By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μπαίνω κάθε πρωί με τον καφέ μου πριν πιάσω δουλειά και οργώνω με το αλέτρι μου.Πρώτα απ'όλα, ποτέ στον διάολο είναι ανοιχτά τα ταχυδρομεία γιατί εγώ όλο κλειστά τα βλέπω
Δεύτερον
View attachment 4107
Νίτρε, μην την πατήσεις όπως εγώ, δεν κερδίζεις τίποτα για το κόμπο
Αν καθυστερήσουν οι παραγγελίες σας, να ξέρετε.
![]()
Τροχαίο με δονητές στην Οκλαχόμα, σκόρπισε λιπαντικό στο οδόστρωμα | LiFO
Έκλεισε αυτοκινητόδρομος για ώρεςwww.lifo.gr
Τώρα κλαιν όλα τα αλάνια που θα μείνουμε χαρμάνια;Αν καθυστερήσουν οι παραγγελίες σας, να ξέρετε.
![]()
Τροχαίο με δονητές στην Οκλαχόμα, σκόρπισε λιπαντικό στο οδόστρωμα | LiFO
Έκλεισε αυτοκινητόδρομος για ώρεςwww.lifo.gr
"..έφευγε από το αγαπημένο της νησί που ζει και εργάζεται τους τελευταίους μήνες"![]()
Ράκος στο αεροδρόμιο της Μυκόνου η Μαρίνα Πατούλη - Ξέσπασε σε κλάματα πριν την πτήση | in.gr
Στο πλευρό της βρισκόταν ο αγαπημένος της, Βλάσσης Χολέβαςwww.in.gr
Και ποιος σας δίνει την αδεια να πατε να σκοτώνετε άλλα οντα ρε δολοφόνοι. Πάντε βάλτε εκεί φιμοτρο στο πουλί σας, διότι για την κλιματική αλλαγή ΤΜ, εσείς φταίτε!
Meat-eating men should be BANNED from sex, says animal rights group
![]()
Που τον είχε τον δονητή?![]()
Σκάνδαλο στο παγκόσμιο σκάκι: Ο Carlsen κατηγορεί τον Niemann ότι έκλεψε παρτίδα χρησιμοποιώντας δονητή
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Carlsen κατηγορεί τον Niemann ότι έχει κλέψει περισσότερες φορές απ' ό,τι παραδέχτηκε, με τον 19χρονο να απαντά ότι είναι πλέον "καθαρός" αν και έκλεβε ως έφηβος.www.news247.gr
Η πρωτοφανής νίκη του άγνωστου - μέχρι τότε - 19χρονου Niemann, απέναντι στον παγκόσμιο πρωταθλητή Carlsen πριν λίγες ημέρες, συνοδεύτηκε γρήγορα από τις υποψίες ότι ο 19χρονος έκλεψε την παρτίδα και μάλιστα με έναν αρκετά ευφάνταστο τρόπο.
Ο 19χρονος κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε έναν δονητή για να κερδίσει πλεονέκτημα έναντι του Carlsen, με τη βοήθεια ενός συνεργού, του προπονητή του, ο οποίος δονούσε από μακριά τη συσκευή για να τον καθοδηγεί στις κινήσεις του, όπως εξηγεί ο Guardian.
Κατηγόρησε αυτούς που διατυπώνουν ισχυρισμούς εναντίον του ότι προσπαθούν να καταστρέψουν την καριέρα του και δήλωσε ότι ήταν διατεθειμένος να παίξει ακόμη και γυμνός για να αποδείξει την αθωότητά του.
Κάπου που προφανώς δεν είχαν σκεφτεί να ψάξουν οι ελεγκτέςΠου τον είχε τον δονητή?