Οι χρονικοί περιορισμοί χωράνε μόνο όταν ο ρεαλισμός είναι βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Πέρα από το KCD και το DnD δεν έτυχε να πετύχω άλλο γκέμι που να τους θέλω, και ας είναι ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ ο διαθέσιμος χρόνος από το χρόνο που όντως χρειάζεσαι. Με αγχώνει το ρολόγι τόσο στο Fallout, όσο και στο Pathfinder, όσο και στο WoW ακόμα. Ειδικά εκεί, "ΝΑ ΜΛΚ ΈΧΕΙΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΙΕΤΙ" αλλά ταυτόχρονα "Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΜΑΤΙΑ ΡΕ" (ναι, ΟΚ, υποτίθεται θέλεις ανέπαφα τα μάτια και διαλύθηκαν στη μάχη, but still).
A, νομίζω είχε και ο Άρκωλος soft time restriction mechanics σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά πρέπει να κάνω τρίτο run to confirm και βαριέμαι.
εδιτ: Ξέχασα το Harvest Moon, και εκεί δε με χάλασε, αλλά όπως είπαμε αποτελεί βασικό στοιχείο του παιχνιδιού ο ρεαλισμός.