(Με άλλα λόγια, ξανάρχισα το Dark Souls :Ρ - Ελπίζω να μην το παρατήσω σύντομα)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
(Με άλλα λόγια, ξανάρχισα το Dark Souls :Ρ - Ελπίζω να μην το παρατήσω σύντομα)
Πολύ ταλαιπώρια αυτά τα παιχνίδια.
Όντως, έτσι είναι, Ναύαρχέ μου. Ειδικά, όταν έχει κανείςλαλημέναγερασμένα κυκλώματα όπως εγώ, η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη...
Αλήθεια, θυμάμαι ένα νήμα που είχες ανοίξει για το συγκεκριμένο παίγνιο. Τελικά, κατάφερες να το τελειώσεις;
Θα ήθελα να σας προτείνω ανεπιφύλακτα το mobile game "Vampire's Fall: Origins", απ' το Play Store. Είναι δωρεάν με in-game διαφημίσεις και συναλλαγές (για όποιους θέλουν). Είναι isometric turn-based (στις μάχες) rpg. Ελέγχεις ένα άτομο και η κάθε μάχη γίνεται σε χωριστή οθόνη με μόνο έναν αντίπαλο καθε φορά. Έχω κολλήσει εδώ και λίγες μέρες. Έχω αφήσει το 3ο chapter του Witcher 2 γι' αυτό!
Φαντάζομαι πατάς skip στα video. Που χρόνος για μπλα μπλα όταν έχεις να τους σκοτώσεις όλους1 και 4 εχω παιξει τα αλλα οχι επειδη δεν βγηκαν σε pc.
όπως και στην πραγματικοτητα δλδ θα τρέχεις να μπεις play off αλλά θα μείνεις στα play outΠαίζω Football Manager με Παναθηναϊκό και κάνω ονειρικό ξεκίνημα, πέντε νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Κάνω μια εντελώς γκαντέμικη ήττα με τον Άρη (τρίαντα σουτ εγώ, τρία αυτοί, 0-1) και μετά αρχίζουν τα κλαρίνα: τρίμπαλο από ΟΦΗ, πολλαπλοί τραυματισμοί βασικών παικτών, ισοπαλία εντός με Ατρόμητο, Λάρισα, ήττα 8-0 (!) από Άρσεναλ, ήττα από Μπράγκα και αποκλεισμός. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εκτός ζώνης πλέι οφ.
![]()
όπως και στην πραγματικοτητα δλδ θα τρέχεις να μπεις play off αλλά θα μείνεις στα play outψήνομαι και εγώ να ξαναπαίξω κάνα μάνατζερ είναι η αλήθεια. αυθεντικό έχω μόνο το 14. λέει το 20 η να παίξω το 14 να τελειώνει η υπόθεση? διάβασα μεν το review αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει να δώσω λεφτά για μια σεζόν άντε δυο.