Έπαιξα λίγο CnC Tiberian Sun με NOD campaign αλλά σε κάποια φάση βαρέθηκα, τι να πω μου φάνηκε πολύ απλό ίσως απλά πλέον έχω τόση εμπειρία + ότι το έχω παίξει (άσχετα αν δεν θυμάμαι πολλά) και δεν με αφήνει να το χαρώ. Για τους απαρχαιωμένους μηχανισμούς έκανα γαργάρα.
Είπα να δοκιμάσω και ένα skirmish αλλά είναι τόσο μπορντέλο που έφαγε rage uninstall. Για κάποιο λόγο οι ΑΙ είχαν κάνει ερήμην ομάδα φαίνεται και την έπεφταν μόνο σε εμένα, να είμαι εγώ κρυμμένος με stealth, να με βλέπουν και να μου ρίχνουν ICBM... ενώ δεν ήξεραν την θέση μου ξέρω εγώ γιατί δεν είχε έρθει ποτέ κανείς εκεί πριν κάνω το stealth generator, αλλά με πετύχαιναν πάντα. Να παραμένω κρυμμένος και να μαζεύονται όλοι εκεί που είναι το Starting point και αντί να πολεμάνε μεταξύ τους, απλά περιμένουν να με πηδήξουν, που το έκαναν αφού μετά από 2 ακόμa ICBM έπεσε το stealth και με είδαν...
Έβαλα μία το Tiberium Wars τώρα, άλλα μου έβγαλε την μπαναγία με το install γιατί κάτι έχουν αλλάξει στα windows για τα δισκάκια με DRM αλλά δεν σου βγάζει error τίποτα. Έπρεπε να αντιγράψω τα αρχεία στο δίσκο και να κάνω εκεί install, για να δούμε πως βαστάει αυτό. Έχει και mods να φάνε και οι κότες.