By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mod γραφικών είπε ο nitro, όχι αυτό.View attachment 3407
Χμμμμ...
Εκεί έπεσε το βλέμμα μου. Θέλει σκέψη γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές. Πάντως το πρόβλημα μου δεν ήταν το οπτικό (το περίμενα και το είχα αποδεχτεί) αλλά ο χειρισμός, όταν παίζεις μόνο action και strategy, παθαίνεις ένα κοκομπλόκοMod γραφικών είπε ο nitro, όχι αυτό.
καλά κάτσε να δεις κοκομπλόκο που θα πάθεις όταν δεις το κονσολοinventory στο 2...Εκεί έπεσε το βλέμμα μου. Θέλει σκέψη γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές. Πάντως το πρόβλημα μου δεν ήταν το οπτικό (το περίμενα και το είχα αποδεχτεί) αλλά ο χειρισμός, όταν παίζεις μόνο action και strategy, παθαίνεις ένα κοκομπλόκο
Μάλλον είναι δικό μου πρόβλημα, άλλωστε γι'αυτό και δεν παίζω space sims ή παρόμοια games που υποστηρίζουν πλήρη περιστροφική κίνηση (χωρίς να υπάρχει "πάτωμα" δηλαδή). Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία κάποια στιγμή αλλά η αρχική απογοήτευση ήταν αρκετά ισχυρή![]()
Spoiler Alert : Δεν θα πάειΞεκίνησα το πρώτο, ελπίζω να πάει καλά, ο χειρισμός είναι πρωτόγνωρος για μένα, μαθημενος από far cry, tomb raider, uncharted και assassin's creed.
Αγάπη μόνο (και κάνα mod που πρότεινε ο Νίτρος)Spoiler Alert : Δεν θα πάει
Δοκίμασα λίγο το Outer Wilds (όχι αυτό της Obsidian, το άλλο). Είχα ακούσει τρομερά πράγματα από φίλους και φυσικά το Ίντερνετ. Προς το παρόν....δεν. Καταλαβαίνω ότι η πρώτη ώρα παιχνιδιού είναι αναγνωριστική (σχεδόν σαν tutorial βασικά) αλλά δεν με κέρδισε ούτε ο κόσμος του, ούτε η παρουσίαση, ούτε ο χειρισμός. Όταν πρωτομπήκα στο σκάφος ειδικά, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μάλλον είναι δικό μου πρόβλημα, άλλωστε γι'αυτό και δεν παίζω space sims ή παρόμοια games που υποστηρίζουν πλήρη περιστροφική κίνηση (χωρίς να υπάρχει "πάτωμα" δηλαδή). Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία κάποια στιγμή αλλά η αρχική απογοήτευση ήταν αρκετά ισχυρή![]()
Κι εγώ είχα φάει ήττα με τον χειρισμό (προτείνεται gamepad) κι είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις. Επίσης μία ώρα δεν αρκεί για να νιώσεις τα βασικά στο παιχνίδι. Έχει καλά στοιχεία, κάτι σαν rogue-like adventure, πρωτότυπο setting κλπ., αλλά κι εγώ το έχω και το λιβανίζω πάνω από χρόνο! Πάντα έχω περισσότερη όρεξη να παίξω κάποιο άλλο στην θέση του. Κάπου 8 ώρες έχω γράψει.
Όσο προχωράς, γίνεται καλύτερο.καλουτσικο το horizon zero dawn.
ωραίος!Λίγο καθυστερημένα το ξέρω, μπήκα στον κόσμο των Witcher. Ξεκίνησα το πρώτο, ελπίζω να πάει καλά, ο χειρισμός είναι πρωτόγνωρος για μένα, μαθημενος από far cry, tomb raider, uncharted και assassin's creed.