Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Είχα πάρει πρόσφατα το Lorelai με 1€ από το Fanatical και είπα να το πιάσω και να το τελειώσω σήμερα. Όπερ και εγένετο.

Το καλύτερο ευρώ που ξόδεψα σε game.

Χάρη στο σχόλιό σου πήρα χαμπάρι την προσφορά, οπότε πήγα και το τσίμπησα με συνοπτικές. Thanks :)

Αυτο!

Άσε, μόλις πριν από λίγο κατάφερα να κατασκευάσω το "θηρίο", το...

Cyclops! Σοκ και δέος! Να δω τώρα προς τα πού θα χαράξω πορεία...:Ρ

Εγω δε μπορω να βρω κανενα κομματι του ρε γμτ, εχω βρει και ολοκληρωσει κατι εξαρτηματα για μηχανη, κατι για γεφυρα, κατι για αποδοση/τιμη βενζινας, κατι για τελη κυκλοφοριας....αλλα για το ουσιαστικο κομματι τιποτα.. 0/1 γκριζαρισμενο μου βγαζει γλωσσα :(((

Εγω δε μπορω να βρω κανενα κομματι του ρε γμτ, εχω βρει και ολοκληρωσει κατι εξαρτηματα για μηχανη, κατι για γεφυρα, κατι για αποδοση/τιμη βενζινας, κατι για τελη κυκλοφοριας....αλλα για το ουσιαστικο κομματι τιποτα.. 0/1 γκριζαρισμενο μου βγαζει γλωσσα :(((

Πρέπει να "σκανάρεις" συγκεκριμένη περιοχή για να βρεις τα κομμάτια. Και γω μόλις σήμερα κατάφερα να τα βρω. Βρίσκεις
3 "Cyclops hull" fragments
για να συγκροτηθεί το blueprint που θέλεις.

Γμτ, και γω νομιζα οτι
βρισκεις το κυκλωπα αν ανοιξεις τις υπολοιπες 2 κλειδωμενες με κωδικο πορτες του Aurora...ειχα ανοιξει τη πρωτη με κωδικο και με οδηγησε στο engine
και καθε λιγο και λιγακι που εξερευνουσα και εβρισκα ενα νεο εργαλειο πηγαινα πισω να βρω καποιο τροπο να τις ανοιξω (ακομα δεν εχω βρει btw)... :giankos:

Προς τα κάτω :)

Ξεκίνησα Blood & Wine. Κλαψ. Η αρχή του τέλους. Έχω τουλάχιστον αρκετά ? στα Skellige Isles και όσα Gwent quests είναι ακόμα accessible.
εγώ από την άλλη δεν το έχω πιάσει ακόμα, μετά το Hearts of Stone. Καλύτερα να το βάλω πρώτο να φεύγει όμως γιατί είμαι οριακά με το ενδιαφέρον μου για το Witcher

Έβαλα να δοκιμάσω λίγο το Penumbra, ενδιαφέρον αλλά όταν άρχισα να σκιάζομαι σταμάτησα μην ξυπνήσω την γυναίκα με κανά ουρλιαχτό :p

Έβαλα να δοκιμάσω λίγο το Penumbra, ενδιαφέρον αλλά όταν άρχισα να σκιάζομαι σταμάτησα μην ξυπνήσω την γυναίκα με κανά ουρλιαχτό :p
Και ειπες να μπεις στο RQ για να φας το X.

εσυ πιασε το blood and wine λεω εγώ :p.
εγω παρολο που εχω αρκετα μεγαλη λιστα backlog το μόνο που κανω εν αναμονη cyberpunk μπαινω λίγο breakpoint ρίχνω κανα stealth kill βγαινω.

Δεν φταίει ο Γουίτσορας, εγώ φταίω.
Βαράτεμε και ας κλαίω.

Γενικά διαπιστώνω καθώς περνάει ο καιρός ότι μισώ ότι είναι 3rd person σε βαθμό να μην μπορώ να παίξω. Το ίδιο έπαθα και με Two Worlds 1-2, Dead Space και γενικά ότι έχει third person. Τα μόνα που γλιτώνουν είναι όσα είναι λίγο hybrid σαν NWN και DAO.

απλά δεν μπορώ να παίξω, στο χειρισμό το νοιώθω λες και στρίβω καμιά νταλίκα και το ότι μου κρύβει την μισή οθόνη ο χαρακτήρας μου κάθε φορά που προσπαθώ να ρίξω σε εχθρό με κάνει να θέλω να το σπάσω.

Νομίζω ήμουν όντως πολύ κοντά στο τερματισμό (τελευταία πόρτα road to rule) αλλά ΔΕ,,, δε. Ξεκίνησα AC Odyssey, καραγούσταρα αρχικά με Λεονάιντας, και σχετικά με το κυρίως game... Maláka μου τι όμορφο που είναι! (Kassandra προφανώς)

Α, παρόλα αυτά να δηλώσω ότι το Fable 3 έχει από τις ωραιότερες ερήμους που θα πετύχετε σε game.

Status
Not open for further replies.
Back