Θα πάω με το κύμα, αλλά θα πρωτοτυπήσω συγχρόνως.
Witcher 2!![]()
Να σου πω σκεφτόμουν και εγώ να επιστρέψω για να δοκιμάσω το άλλο path.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θα πάω με το κύμα, αλλά θα πρωτοτυπήσω συγχρόνως.
Witcher 2!![]()
Το story έγραψε 110 ώρες. Σίγουρα το κάνεις και σε πολυ λιγότερο μιας και έφαγα πολύ ώρα στο να κυνηγάω αθώα ζωάκια για διάφορα upgrades.Ποσες ωρες σου πηρε να το τερματισεις? Εχει πολυ σφαγη σαν τα GTA?
εξαρτάται τι εννοείς. αν εννοείς πάντως να βάλω το κουβάρι της αρκούδας στο κεφάλι μου όχι δεν το έκανα. όπου έβλεπα αρκούδα πάντως χτυπούσα αβέρτα.Μίλησε στην ανδρική ψυχή σου το story ή έπαιξες το παιχνίδι λάθος.
θυμήθηκα πως είχα στo πλεστεσο και περίμενε κάτα αιώνες το Horizon zero dawn....και έπιασα αυτό. Κάπου εδώ πρέπει να πετάξω κάτι του τύπου: " ΩΩΩΩ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ!1 ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΩΡΗ ΣΟΝΑΡΑ1!1!1
Ρε παιδιά ένα open-world είναι. Και με τη δομή που πάνω-κάτω έχουμε μάθει να περιμένουμε από τέτοια παιχνίδια. Μεγάλο αρνητικό το γεγονός πως σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του είδους πχ Οdyssey, παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό του και γίνεται μελό. Σαφώς είναι όμορφο με έντονα χρώματα και καλό αρτ ντιρεκτιον , ακόμα και στο ταπεινό μου σλιμ και έχει πολύ ωραίες ιδέες όσον αφορά το post-apocalyptic περιβάλλον που παρουσιάζει, αλλά μέχρι εκεί. Σε ρίχνει σε δραστηριότητες και κλισε καταστάσεις που έχεις μάθει να περιμένεις πια. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει βέβαια είναι το κυνήγι των μηχανικών τεράτων-ζώων. Το κατά πόσο θα σου αρέσει αυτό κρίνει και το αν θα σε κρατήσει το παιχνίδι. Προς το παρών τα καταφέρνει με μένα. Μένει να δούμε στην συνέχεια.
Σημείωση και υπόσχεση στον εαυτό μου να πιάσω Bloodborne στο κοντινό μέλλον (μπας και βγάλει τα λεφτά της η κονσόλα)