The Nameless One
Mind-flayer
Υπάρχουν δύο pc στο γραφείο, ένα για γενική χρήση και ένα για gamingκάτσε... πως κάνεις streaming ενώ δουλεύει η γυναίκα;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Υπάρχουν δύο pc στο γραφείο, ένα για γενική χρήση και ένα για gamingκάτσε... πως κάνεις streaming ενώ δουλεύει η γυναίκα;
αχ γμτ... είχα μια ελπίδα ότι κάπου, κάπως, μου ξέφυγε ότι μπορεί να τρέξει minimizedΥπάρχουν δύο pc στο γραφείο, ένα για γενική χρήση και ένα για gaming
SIngle ή dual class επέλεξες?και επιτέλους αξιώθηκα να ξεκινήσω το Pillars of eternity 2
Single class paladin (μείξη fighter/healer/diplomat) όπως κάνω συνήθως στo πρώτo playthrough μου.SIngle ή dual class επέλεξες?
Virtual desktop;αχ γμτ... είχα μια ελπίδα ότι κάπου, κάπως, μου ξέφυγε ότι μπορεί να τρέξει minimized
Καθαρή περιέργεια.Γιατί? Έχει μεγάλη σημασία?
για κάποιο λόγο έχω ερωτευτεί την φωνή της narrator
Άντε ρε, η Pike είναι? Για αυτό μου άρεσε τόσο πολύ η φωνή της (αδικαιολόγητος βέβαια που δεν την αναγνώρισα εξαρχής)
Αδικαιολόγητος, αλλά είσαι σύντροφος Kingmakerάς, σε συγχωρούμε.Άντε ρε, η Pike είναι? Για αυτό μου άρεσε τόσο πολύ η φωνή της (αδικαιολόγητος βέβαια που δεν την αναγνώρισα εξαρχής)
I know, μάντεψε ποιος ακούγεται σαν τον GilmoreΑδικαιολόγητος, αλλά είσαι σύντροφος Kingmakerάς, σε συγχωρούμε.
btw στο Deadfire, υπάρχει free dlc με voice acting των χαρακτήρων της πρώτης campaign του Critical Role.