What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Ισχύει απόλυτα για Gamecube, προέκταση των χεριών, το ξέχασα τελείως.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Τέλος και τα DLC του Bioshock Infinite. Έχοντας πλέον παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς και βλέποντας το συνολικό story μπορώ να πω ότι συνολικά το franchise μπαίνει άνετα στο top 5 των gaming εμπειριών μου. Δεν θα γράψω περισσότερα προς αποφυγή οποιοδήποτε spoiler για όσους δεν έχει τύχει να παίξουν τα παιχνίδια (κακώς), αλλά θα πρότεινα να το κάνετε άμεσα ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα FPS. Γιατί το gameplay είναι απλά το μέσο για να δείτε και να παίξετε την ιστορία των παιχνιδιών.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Δυστυχώς (ή ευτυχώς, θέμα προοπτικής) έχω αφοσιωθεί στο Guild Wars 2 το τελευταίο τρίμηνο, μη δίνοντας σημασία στις Final Nights που εξελίσσονται στην άλλη πλευρά της κουρτίνας μου.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Doom Eternal τέλος, τι παιχνιδάρα, θα το αγοράσω στο μέλλον μόνο και μόνο για να το έχω (το έπαιξα gamepass τώρα).
Για να πιάνω τώρα το DLC από pillars
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Doom Eternal τέλος, τι παιχνιδάρα, θα το αγοράσω στο μέλλον μόνο και μόνο για να το έχω (το έπαιξα gamepass τώρα).
Για να πιάνω τώρα το DLC από pillars
Τα dlc το eternal τα έπαιξες;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
όχι δεν το περιλαμβάνει το gamepass
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Το AC Origins τελείωσε και παρόλο που το έπαιξα πιο σχολαστικά, ο Bayek ο beta male έχει λιγότερα kills από τη goddess Kassandra. (1760 - 2318). Τώρα πάμε να δούμε το Technomancer.
Παράλληλα, στο laptop, το Morrowind πάει για πρώτη φορά τόσο καλά σε σύγκριση με της άλλες 10-20 φορές που το έχω παίξει. Ολοκληρωμένο main story και Tribunal (ΠΑΛΟΥΚΙ), ολοκληρωμένα Thieve's Guild και Morag Tong, Warlock στο Mage's Guild.
Λέω να δοκιμάσω αυτό το Star Wars modάκι
Ε και μιας και είναι Χριστούγεννα, παίζω κάνα Harry Potter σε emulators, δική μου παράδοση. 🎄🎅
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Θα σ' αρέσει το Technomacer, είναι εξαιρετικό. Το μόνο αρνητικό είναι η διαρκής επανεμφάνιση των εχθρών αφού προχωρήσεις μόνο λίγα μέτρα παρακάτω από εκεί που τους σκότωσες! Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού χρησιμεύει να τους σκοτώνεις ώστε να ανεβαίνεις τα lvl, αλλά όταν φτάσεις στο lvl max, εγώ τους προσπερνούσα, αφού δεν είχε πια νόημα. Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι εξαιρετικό.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Με το που έπαιξα ένα λεπτό ακριβώς ένιωσα ότι είναι οι ίδιοι που κάνανε το Greedfall, και κατάλαβα ακριβώς τι λες και τι να περιμένω, και τα καλά και τα στραβά. (Κυρίως καλά, να τα λέμε αυτά).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Έβγαλα στο Bannerlord αυτή τη μάχη, δίνοντας ρεσιτάλ τακτικής και κουμάντου του στρατού μου:

bannerlord-battle.jpg

...αλλά παραλίγο να χρειαστεί να πάει στράφι και να την κάνω restart.

Ο λόγος: ένας από τους εχθρούς spawnαρε προς το σημείο που κοιτάζω, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ, με αποτέλεσμα ο στρατός μου να μην μπορεί να τον σκοτώσει, και άρα να μη γίνεται να ολοκληρωθεί η μάχη παρά μόνον κάνοντας retreat.

Ευτυχώς βρήκα παραδίπλα ένα τόξο και βέλη πεσμένα από έναν νεκρό, μπόρεσα να βρω ένα σημείο όπου προεξείχε λίγο το σώμα του εχθρού, και τον έφαγα από μακριά.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Με τις επαναστάσεις που έβγαλαν αλλάζει καθόλου το διπλωματικό κομμάτι ή δεν λειτουργούν σωστά;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
Μπα μια χαρά λειτουργεί, οι πόλεις έχουν μετρητή "Loyalty" και αν πέσει χαμηλά τότε υπάρχει πιθανότητα να επαναστατήσει η πόλη και να δημιουργήσει ουσιαστικά νέα ξεχωριστή παράταξη (πχ "Jalmarys Rebels" αν επαναστατήσει η Jalmarys). Δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά ώστε να δω αν πχ μπορείς να συνάψεις διπλωματικές σχέσεις με τους επαναστάτες.

Επίσης φαίνεται να έχουν διορθώσει κάπως την ισορροπία των φάξιονς στις αρχές του παιχνιδιού. Πλέον αν μια παράταξη ξεκινήσει να καταλαμβάνει πάρα πολλές πόλεις υπερβολικά γρήγορα, σχεδόν όλες οι άλλες της κηρύσσουν ταυτόχρονα πόλεμο ώστε να την περιορίσουν.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
παιζω Enderal: Forgotten stories.

ειναι τοτα κονβέρσο του χρονοαγαπημενου Σκάιρι. απο την Sure AI που εδωσε το επισης πολυ καλο Nehrim, κονβερσο του Ομπλίβιο.
λοιπον, χωρις πολλα πολλα: Π Α Ι Γ Ν Ι Δ Α Ρ Α.
το θυμαστε το σκαιρι? ε, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. δεν ξερω αν ειχα σκουριασει τοσο, αλλα μεχρι να φτασεις λεβελ 5 και πανω, ενα καβουρι, ενας λυκος, μια αραχνη σ εχουν με 3 χιτς μαξ. το F9 φιλος καλος κι αγαπημενος, οπότε κανε τα κουμαντα σου με F5 συχνοτατα.
δυστυχως μονοδρομος σχεδον καποια σπελς. επιμενω ακομα κλασικά σε ντιούα γουίλντ μελέ αλλά ειναι σχεδον μαζοχιστικο. αναγκαστηκα, ακουσον ακουσον να εχω στο ενα χερι σπελ φωτια ή αστραπη για να πορευτω.
τρομερη ατμοσφαιρα, τεραστιος χαρτης, επιβραβευει την εξερευνηση, καθως δεν ξερεις ποτέ που θα βρισκεται ενα πόσο η μια πανοπλια που θα σε σωσει κυριολεκτικα. τελειως Γκοθικ το παιχνιδι , γκοθικ ενα και δυό βεβαια, οχι 3 που ηταν παρκοπερίπατος σε σχεση με τα 2 πρωτα.
το παιχνιδι ειναι σκοτεινο, δεν βλεπω να εχει χαπυ εντ και το ιντρο απ το ξεκινημα του ειναι απ τα πιο "ενοχλητικα" που εχω συναντησει σε αρπιγκί. ωραια πραματα δηλαδη.
τα γραφικα στεκονται ακομα μια χαρα 9 χρονια μετα, το σαουντρακ ειναι οτι πρεπει και τα βοισόβερς αποδεκτά. τι αλλο θελετε? α, μπορεις να παιξεις και σαν λυκανθρωπος, τετοιοι που στε, σας αρεσουν κατι τετοια...
δωρεαν ειναι το γκειμ, απλα πρεπει να εχεις το σκαιρι στο στημ. μη μπερδευτεις, δεν απαιτει να εχεις εγκαταστησει το σκαιρι, στανταλόουν ειναι, απλά μια χαζομαρα των δημιουργών. δε χανει λεφτα η σουράι αφου ειναι δωρεαν, οπότε χωρις τυψεις, το ζητησα απ τον αι βασιλη. επισης ψαχτηκα και δε βρηκα σκαιρι στο γκογκ. αποκλειστικοτητα του στημ ειναι? ελεος. να τα λεμε κι αυτα, μην βριζουμε μονο τον τιμ.
οσοι γουσταρετε γκοθικ κι εσυ χρονό, ο μονος αθρωπος που γουσταρει το σκαιρι, μην το σκεφτεστε καν.

ενα χεντς απ εκαμα εδω, στο λιφτι και μερεμετια θα βαλω σκρηνς, βιντεα κι αλλα καλουδια.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
@Χειρομαλάχτης, από τα πολλά που λέει γουστόζικα το review, αυτό με το συχνό stunlock ισχύει; Γιατί όλα τα άλλα να τα δεχτώ αν είναι να νιώσω λίγο Gothic vibe, αλλά αυτό ακούγεται πολύ εκνευριστικό. Εκτός κι αν κάπου στο crafting skill tree, υπάρχει χωμένο perk για stunlock immunity ξερωγω.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
παιχτο γκου (με την καλη εννοια) κι ας εκνευριστεις λιγο.
αυτο που λεει ο αθρωπος, δεν το χω διαπιστωσει σε μεγαλο βαθμο. οκ, σε καποιες melee φασεις με σκελετουληδες κυριως εχω νιωσει πιο αργες τις κινησεις μου και βλεπω οτι ο αντιπαλος μου περναει κι ενα δευτερο χτυπημα ας πουμε. αλλά καμμια σχεση με τους λυκους στο γκοθικ που αν σου τραβουσανε δαγκωνια συνεχιζαν μεχρι να τεζαρεις κι απλα κοιτουσες ας πουμε. βεβαια ειμαι λεβελ 7 ακομα.

η μαχη ικανοποιητικοτατη και η ΑΙ των οχτρων, ειδικα των αρτσερς εκνευριστικα καλη. νιωθω σε μαχη με ανωτερους εχθρους χιουμανς ακριβως οπως στο γκοθικ. μπορει να ειναι μεγαλυτερο λεβελ, αλλά αν παιξεις με προσοχη, ασπιδουλα/μπλοκ την καταλληλη στιγμη και περνας σιγα σιγα χτυπηματα, στο τελος θριαμβευεις και νιωθεις το καλο το τσίβο, αυτο του πολέμαρχου, οχι αυτα που κυνηγατε στο στημ.

παντως σε προειδοποιω. οτι θα εκνευριστεις, θα εκνευριστεις. και οχι με το στανλοκ.

επισης ασχετο. τι ωραιο οταν με ενα απλο ζουμ αουτ του μαους, το πρωτο προσωπο γινεται τριτο ρε φιλε. ακουω οτι καποια υπερσυγχρονα γκειμς δεν το χουν αυτο και απορώ.


εντιτ: τα διαβασες με το σκιλτρη. οτι του φανει του λωλοστεφανη. δεν ξερω να σ ενημερωσω, για ιμιουνιτυ, αλλά μην σε σταματησει αυτο. πονανε ωρε τα παληκαρια??
 
Last edited:
Top Bottom