Το ΣΚ τελείωσα τα παρακάτω:
Psychonauts 2: Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου, το δεύτερο μέρος έρχεται να συνεχίσει την ιστορία, την οποία δεν είναι απαραίτητο να ξέρει κάποιος, λόγω της επεξηγηματικής εισαγωγής. Το gameplay είναι το ίδιο, με μερικές προσθήκες νέων ικανοτήτων κι ένα απαραίτητο για την εποχή, skill tree. To level design σε πολύ υψηλό επίπεδο με ευφάνταστα σκηνικά, όπως και γραφικά και ήχος. Το σενάριο πολύ καλό, ενδιαφέρον, με ανατροπές και το μόνο κακό του παιχνιδιού που μπορώ να βρω προσωπικά, είναι ότι τα πολλά collectibles ναι μεν σε "μπουστάρουν", αλλά σε βγάζουν από το ρυθμό της εξιστόρησης, όπως και κάποια bosses που είναι υπερβολικά πρηξ@κα για τέτοιο τίτλο. Συνολικά, σίγουρα ένας από τους καλύτερους τίτλους του 2021, που θα σας δώσει 20 ώρες διασκέδασης τουλάχιστον, αλλά έχω την εντύπωση λίιιγο χειρότερο από το
It Takes Two.
9/10
The Medium: Adventure με action στοιχεία. Η ιδέα των παράλληλων κόσμων είναι ξεχωριστή και ανεβάζει κατακόρυφα την ατμόσφαιρα. Το σενάριο με έκαψε μέχρι τέλους, αλλά ίσως φταίει ότι έπαιξα τις 13 ώρες που κράτησε σε ένα διάστημα 2 μηνών. Δεν φταίω εγώ, η γυναίκα μου

Ξεχωριστή μνεία στο soundtrack των Yamaoka και Reikowski. Ειδικά τα τραγούδια που ακούγονται προς το τέλος απογειώνουν την εμπειρία! Το μόνο αρνητικό που σπάει νεύρα, αυτή η κατάρα των checkpoints, με ορισμένα μακριά από το σημείο που χάνεις. Η Bloober Team με την δουλειά της, με αναγκάζει να παρακολουθώ στενά πλέον κάθε της βήμα.
8.5 / 10
Τhe Hand Of Glory: Point & click adventure, θυμίζει τις παλιές εποχές, άλλοτε με θετικό κι άλλοτε με αρνητικό τρόπο. Στα θετικά ότι βγάζει το true feeling (επίσκεψη πολλών τοποθεσιών, αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, ένταση, αγωνία, μυστήριο, ανατροπές) ενός κλασικού παιχνιδιού του είδους. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα. Στα αρνητικά ότι έχει πολλά σημεία που δεν είναι πολύ ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει ή πρέπει να σκεφτείς κάτι ευφάνταστο. Αρκετές φορές ένιωσα ότι κάποια πράγματα τραβήχθηκαν από τα μαλλιά για να γίνουν γρίφος. Επίσης κάπου λίγο μπερδεύεσαι καθώς αστείες στιγμές εναλλάσσονται με σοβαρές και σκοτεινές καταστάσεις. Γενικά όμως μια σοβαρή προσπάθεια από τους Ιταλούς δημιουργούς που αξίζει την προσοχή των φίλων του είδους. Σίγουρα από τα καλύτερα των τελευταίων 3-4 ετών. Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια, θα μπορούσε και καλύτερα.
7.5 / 10