Stamatimenos
Death Knight
Can confirm.Παίζω το Marlow Briggs, ένα action game που από ότι λένε μοιάζει με τα παλιότερα God of War. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Can confirm.Παίζω το Marlow Briggs, ένα action game που από ότι λένε μοιάζει με τα παλιότερα God of War. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω
@manofsorrows Τι εκανες με το Hellblade, του εδωσες αλλη ευκαιρια;
Για μένα βάλε στον πάγο τα υπερθεάματα χαμηλής θρεπτικής αξίας και πιάσε το συγκεκριμένο ASAP. Έχω καταλάβει ότι σου αρέσουν τα διαμάντια παλαιάς κοπής, οπότε θα περάσεις υπέροχα με αυτό.Στον πάγο μέχρι να τελειώσει το υπερθέαμα, τα Deus Ex (παλιό ορθόδοξο)
A ok, δεν πρόσεξα ότι είναι game pass.Από τη στιγμή που παίζει στο Game Pass
Πριν λίγες μέρεςζηλεύοντας απ' τους υπόλοιπους που πιάσατε το Elden Ringξαναέπιασα το Hellpoint, που το είχα αφήσει σε ένα ragequit μου απ' τον Οκτώβριο. Και το προχωράω σαν χελώνα και έχω κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ farming, που φαίνεται απ' το ότι είμαι στις 44 h και έχω μόνο 28,67% συγκεντρωμένα data (το 10ο% είναι μόνο η μία από τις απαιτήσεις για το καλό τέλος) και είμαι 92 lvl! Και αν σας πω ότι πλέον το level-up κοστίζει μερικές δεκάδες χιλιάδες axions-souls, καταλαβαίνετε τί γίνεται.
Του φέρομαι πραγματικά σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι που έχω...
You're in for a treat, brother.Με αφορμή τα παραπάνω ποστ που αναφερθηκαν στο Deus Εx, είπα να τσεκαρω στο steam τι παίζει με τα υπόλοιπα παιχνιδια της σειράς, μιας και είχα παίξει μόνο το πρώτο την εποχή που το είχε δωσει ως δωρο το pc master. Για όποιον ενδιαφέρεται το steam αυτή τη στιγμη δίνει όλη την σειρα (5 παιχνίδια συνολικα για 10 ευρώ). Τσιμπησα το bundle και ξεκινησα το Human Revolution. Μεχρι στιγμης οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί το game.