By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!COTY CONFIRMED
Τελείωσα το Elex 2, Berserker για rain of fire, γκόμενα έπιασα τη Nasty. Aν κάποιος ζητούσε τη συμβουλή μου αυτή θα ήταν η εξής: focuσαρε σε 2 main attributes (για το main weapon type που προτιμάς) με ένα 3ο για secondary, π.χ. εγώ πήγα STR+CON στα 80 για melee και INT στο 60 για μαγεία, ουσιαστικά για αρκετό mana για 3 rain of fire πριν πιω mana potion. Cunning 30 για dialogue options και Agility γύρω στα 40 για ένα αξιοπρεπές ranged όπλο.
Από skills max το main fighting type σου και οπωσδήποτε crafting max για οπλάρες, τα craftable είναι καλύτερα από τα unique που βρίσκεις. A, και από νωρίς τα skills που αυξάνουν το effect των potions και του φαγητού. Hacking άχρηστο, απλά google κωδικούς και το lockpicking δε μπορώ να πω ότι με βοήθησε ιδιαίτερα.
To game γενικά έχει πολλές μάχες με μεγάλο αριθμό αντιπάλων, οπότε ότι faction κάνετε join να κοιτάξετε να έχει κάποιο aoe spell/skill!
Τελείωσα το Elex 2, Berserker για rain of fire, γκόμενα έπιασα τη Nasty. Aν κάποιος ζητούσε τη συμβουλή μου αυτή θα ήταν η εξής: focuσαρε σε 2 main attributes (για το main weapon type που προτιμάς) με ένα 3ο για secondary, π.χ. εγώ πήγα STR+CON στα 80 για melee και INT στο 60 για μαγεία, ουσιαστικά για αρκετό mana για 3 rain of fire πριν πιω mana potion. Cunning 30 για dialogue options και Agility γύρω στα 40 για ένα αξιοπρεπές ranged όπλο.
Από skills max το main fighting type σου και οπωσδήποτε crafting max για οπλάρες, τα craftable είναι καλύτερα από τα unique που βρίσκεις. A, και από νωρίς τα skills που αυξάνουν το effect των potions και του φαγητού. Hacking άχρηστο, απλά google κωδικούς και το lockpicking δε μπορώ να πω ότι με βοήθησε ιδιαίτερα.
To game γενικά έχει πολλές μάχες με μεγάλο αριθμό αντιπάλων, οπότε ότι faction κάνετε join να κοιτάξετε να έχει κάποιο aoe spell/skill!
Τώρα παίζω ένα πολύ ενδιαφέρον Zeldoειδές, που συνδιάζει "Breath of the Wild" gameplay στο openworld με παραδοσιακό 2.5D gameplay στα dungeons.
Θεωρώ ότι η Caja είναι αρκετά πιο ξινή και γκρινιάρα, άσε που ήθελα να ξεφορτωθώ με κάποιο τρόπο το παιδί.Δεν μας είπες αν σου άρεσε βέβαια.
Κι εγώ Berserker έπαιζα, δυστυχώς απ' τη μέση περίπου και μετά τα fire spells έκαναν αρκετά εύκολο το παιχνίδι ακόμα και στο hard.
Απ όλες τις γυναίκες η ξινή σου γυάλισε;![]()
Μου αρέσει που οι εχθροί έχουν fixed levels, κάτι που στις μέρες μας μάλλον πρέπει να τονίζεται γιατί σπανίζει. Tα animations είναι ΟΚ, τα γραφικά όμορφα αλλά δεν έχει AF και δε το "αναγνωρίζει" ούτε μέσα από τις ρυθμίσεις Radeon. Γενικά έχει μια αισθητική "όμορφης φτήνιας". H μουσική ανά σημεία full generic και τη ξεχνάς εύκολα, αλλά σε κάποια άλλα δένει άψογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεσαι.Για πες εντυπώσεις από Eternal Edge, γιατί είναι σε wishlist!!
Για μια στιγμή νόμιζα πως μπήκα σε άλλο φορουμ με σιμιλαρ με το παραπάνω περιεχόμενο....είναι αρκετά πιο ξινή και γκρινιάρα
Αλλά και τα ελλατώματα να μην είχαν οι άλλες δύο, για τα γούστα μου η Nasty είναι έτσι κι αλλιώς η καλύτερη επιλογή, δε κάνει σοβαρές σχέσεις και κάνει το καλύτερο σεξ.