captain kal
Death Knight
Έκανα το μοιραίο λάθος να ξεκινήσω το Jagged Alliance 2!! Ρε άντε στο διάολο, κωλοπαίχνιδο που θα μου σπάσεις εσύ τα νεύρα!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ΠαιχνιδαραΈκανα το μοιραίο λάθος να ξεκινήσω το Jagged Alliance 2!! Ρε άντε στο διάολο, κωλοπαίχνιδο που θα μου σπάσεις εσύ τα νεύρα!!
Παιχνιδαρα
Ελπίζω επιτέλους να βγει ένα νέο καλό ja. Ότι βγήκε μετά το 2 έως τώρα ήταν μαλάκια.
Και εγώ άνετα.Εγώ, πάντως, δεν θα έλεγα όχι σε ένα χταπόδι στη σχάρα ή σε μια μερίδα τηγανιτά καλαμαράκια.
Τελείωσα το Freespace Port (το πρώτο Freespace με την μηχανή του FS2). Ξεκίνησα και το Silent Threat Reborn, αλλά το άφησα γιατί ορισμένες αποστολές δεν έβγαιναν ούτε με super easy!! Συνεχίζω με Freespace 2 (με τα νέα γραφικά)!!
Παίζω το STRAY των φτωχών (Kenshi)
Ξεκίνησα το Marvel's Avengers και οι πρώτες εντυπώσεις από την campaign είναι πολύ θετικές. Ειδικά μετά την σειρά Ms Marvel που είδαμε πρόσφατα είναι νομίζω πολύ καλό το timing για ένα playthrough. Δεν ξέρω αν τα στοιχεία GaaS θα επηρεάσουν στην πορεία και την campaign αλλά για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν θα έχεις θέμα, Η Campaign είναι μια όμορφη αυτοτελή ιστορία. Μάλιστα κάποια DLC (τα έχεις ήδη) έχουν και αυτά δική τους μίνι campaign που πάνε λίγο παρακάτω την main. H Μs. Marvel εδώ από δυνάμεις είναι καθαρά ο Mr. Fantastic, δεν έχει cosmic κλπ που είχε στην σειρά.