What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Γιατί πρέπει σόνι και ντε να περνάνε όλα online και το solo... ακόμα και το γμεμνο το customization για το αν θα βάλω νέον κάτω από το κωλάμαξο μου ή όχι...
Αυτό τώρα μου θύμισε εποχές Underground 2 όπου για να προχωρήσεις στην Campaign έπρεπε να κάνεις το αμάξι σου κυριολεκτικά τσίρκο και να γίνεις εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικό σχετικό με το Tuning (των οποίων η μισή ύλη είχε καταντήσει τσόντα).

No Tsirko, no progress.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
The Excavation Of Hob's Barrow.

Παιχνιδάρα που έχει απ' όλα: ωραία μουσική, ατμοσφαιρικότητα 19ου αιώνα και κυρίως όμορφα αγγλικά.

Η δε φωνή της πρωταγωνίστριας υπέροχη, με παλέτα out of this world.

Κι έχω παίξει μόνο μία ώρα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Tερματισα το Kena Bright of Spirits. Πολυ καλο! Ειχε πολλη δραση αλλα σε καποια σημεια ομως ειχε και γριφους που δεν θα επρεπε να υπαρχουν και εχασα πολυ χρονο εκει αλλιως αν ηταν μονο σφαγη θα ηταν ακομα καλυτερο πιστευω! Τα γραφικα του φοβερα με ολα ultra 1440p 60 fps .
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
594
Εν όψει της επικείμενης ενασχόλησης με το Return to Monkey Island αποφάσισα τελικά να ξαναπαίξω τα 2 πρώτα παιχνίδια, όπερ και εγένετο. Τελείωσα το Secret of Monkey Island και πάω ευθύς αμέσως για το LeChuck's Revenge. Αν και θυμόμουν τους περισσότερους γρίφους υπήρξαν στιγμές που σκάλωσα, κυρίως στο part 3 στο...Monkey Island αλλά όλα στο τέλος πήγαν καλά και αγκαλιά με την Έλενα είδαμε τα πυροτεχνήματα.

ΠΟΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Ω ΜΑΙ ΓΚΑΝΤ
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Αποπειράθηκα γενναία να παίξω το Immortality και δεν άντεξα ούτε δέκα λεπτά.

Πρώτο φάουλ πως αυτή τη γκέημπλεϊ λούπα τη χόρτασα στο Her Story. Πρωτότυπη τότε, επαναλαμβανόμενη τώρα.

Δεύτερο φάουλ, αυτό που έγραψε ο Μαλαντρουά : όλη η φάση ούρλιαζε 'Πέρασα Καλών Τεχνών, έχω δει πολύ Λύντς και πιστεύω πως πρέπει να γαμήσω διότι είμαι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ'. Μια δηθενιά που δεν με άγγιζε συναισθηματικά πουθενά.

Ίσως να βιώνω πρώτο χέρι τη γκέημινγκ συνταξιοδότησή μου (πρώτα η συνειδητοποίηση πως τα βαμπίρια δεν είναι πια για μένα μετά την ολοκλήρωση του Swansong, τώρα το ξενέρωμα με το Immortality) αλλά όπως και με τα φιλμ και τα βιβλία, διαπιστώνω πως δεν έχω υπομονή για ξαναζεσταμένο φαγητό όπως και 'λίγο περισσότερο από αυτό που σας άρεσε πριν δέκα χρόνια'.

Αν κάποιος δεν είχε παίξει ποτέ το Her Story ή το Telling Lies και τώρα ξεκίναγε να βλέπει ανώμαλες κουλτούρες των δεκαετιών 60-70, ίσως να έβρισκε ένα ενδιαφέρον στον τίτλο, μα κρίμα που δεν μπορώ πλέον να ζητήσω refund.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Metal Gear Rising: Revengeance: Κλασικό Platinum game με χορταστικό hack & slash gameplay πασπαλισμένο με ποζεράδικα over-the-top σκηνικά, QTEs, και anime αισθητική. Δεν έχω παίξει καθόλου Metal Gear αλλά αυτή η ντεμέκ φιλοσοφημένη κριτική στον ακραίο μιλιταρισμό, που παράλληλα παρουσιάζεται φετιχιστικά (τεράστια μεταλλικά κτήνη, ninja cyborgs, και δεν συμμαζεύεται) μόνο γέλιο μου προκάλεσε. Ειδικά όταν διακόπτεις τη δράση κάθε τόσο για πεντάλεπτες cutscenes που λένε πόσο νοσηρή είναι η μπίζνα του πολέμου αλλά και πόσο γαμάτο θα ήταν να είχαμε sexy cyborgs με υπερδυνάμεις.
Anyway, πέρα από τις σεναριακές αρλούμπες, το μεγάλο μου παράπονο ήταν η τζαναμπέτικη κάμερα που σε κάποια boss fights με ταλαιπώρησε αρκετά. Τα γραφικά μια χαρά στέκονται και σήμερα, ο χειρισμός οκ, ενώ και οι ερμηνείες αρκετά καλύτερες απ'όσο περίμενα.
7/10

Darkside Detective 2
: Δεν έχω παίξει πολύ ακόμα, αλλά είναι ολόιδιο με το πρώτο, δηλαδή σουρεαλιστική παρωδία των X-Files (και όχι μόνο) με χαλαρά puzzles και κάτι pixels ΝΑ με το συμπάθειο. Ό,τι πρέπει για το Deck, ούτε καν ακουστικά δεν χρειάζεται να βάλω.

The Room Two: Κι αυτό ολόιδιο με τον προκάτοχό του. Μου αρέσει αυτή η "χειροπιαστή" αίσθηση που έχουν τα διάφορα puzzle boxes, προφανώς επειδή το game προέρχεται από mobile πλατφόρμες που χρησιμοποιούν touch controls.

Grand Theft Auto V: Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, είναι το πρώτο GTA με το οποίο ασχολούμαι απ'το Γυμνάσιο/Λύκειο όταν και παίζαμε τα πιχελωτά top down της σειράς και κάναμε GOURANGA. Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με RDR2 στο στήσιμο του κόσμου, αλλά εδώ η ανελέητη σάτιρα και η λογική του λούνα πάρκ έχουν τον πρώτο λόγο. Οι περισσότερες σεναριακές αποστολές είναι ξεκάθαρο tutorial για να μάθεις τι δυνατότητες υπάρχουν (ότ)αν αποφασίσεις να αφήσεις την πλοκή και να κάνεις το κέφι σου (ή μπεις να παίξεις online). Το story έχει την πλάκα του ως τώρα, αν και δραματουργικά δεν ακουμπάει καν το RDR2. Πάντως ο χειρισμός είναι πολύυυυυ καλύτερος και γενικά το gameplay σαφώς πιο διασκεδαστικό από το καπόικο δράμα της καρδιάς μας. Λαμβάνοντας υπόψη τα χρόνια που μεσολάβησαν, ο τεχνικός τομέας του είναι τρομερά εντυπωσιακός, το ίδιο και το open world.
 
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Ξέχασες βαθμό στο GTAV. Δεν παίζουμε με αυτά.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Classic Shadow Warrior. Το είχα παίξει πριν 21 χρόνια, το πρώτο μου πισι κέϊμ, απλά τότε δεν είχα παίξει τα Twin Dragon - Wanton Destruction expansions. Ισως inapropriate στην σημερινή εποχή


Capturesw.PNG
20221002222702_1.jpg
20221008230906_1.jpg
20221002230755_1.jpg
20221002232055_1.jpg
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Τέλος χθες το Secret Files 3. Πολύ ωραίο, πολύ πιο κατανοητοί γρίφοι (κυρίως σε σχέση με το 1). Το μόνο κακό είναι που υποτίθεται ότι ήταν τριλογία, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά στο 2. Οπότε δεν ήταν τριλογία, αφού συνεχίζει την ιστορία μόνο του 1.
Τελείωσε πάνω στην ώρα για να αρχίσω το Syberia 3, να το δω κι αυτό, πριν πάω και στο Secret Files: Sam Peters.
Και μετά θα παίξω για δεύτερη φορά το Arcanum (επειδή θέλω να το ξαναδώ), με το οποίο λογικά θα κλείσει και το έτος, να γίνει και ο απολογισμός.
 
Top Bottom