Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Δεν βγήκε καλό γμτ.

View attachment 5482Από την άλλη, ο τιτάνας Παπαμιχαήλ ήταν ΤΟΣΟ σενσουαλικός.

Υπάρχουν αποτυχημένα και μετά υπάρχει και το δικό μου.

anime.jpeg

Τελείως on-topic, παίζω με το genfty.com

anime (1).jpeg

anime (3).jpeg

Μάλλον αποτυχημένο, αφαιρεί τελείως τη σεξουαλικότητα στο βλέμα.

Μιας και έχει μια τάση να προσθέτει bandongadongs όπου βρει, είπα να κάνω μια δοκιμή με αντίστοιχο source file.

anime (5).jpeg

Still prefer the original.

Και έτσι για το γαμώτο, έβαλα την actual φάτσα μου από τη φωτογραφία που έχω στο cv μου.

anime-single.jpeg

Εδώ μάλιστα, βελτίωσε την πραγματικότητα κατά τρεις τάξεις μεγέθους.

Last edited:
τραγικα αποτελεζματα. θελει τρελλη ικανοτητα για να βγαλεις τον μπουκ κλην κατ και τον πρωθυπουργευοντα, γκομενο.... (εβλεπε μπροστα τελικα εκεινη η κυριουλα)

1684226273116.jpg 1684226925859.jpg

πιο τραγικο, αλλά δυστυχως αναμενομενο οτι κοβουν πραγματα οπως το τσιγαρο του μπουκ ή το κολοδαχτυλο του linus.

Μάλλον πολύ οριακά μου πέρασε τα bandongandongs πριν. Γενικά, αν υπάρχει έστω και υποψία γυμνού σου ρίχνει άκυρο και μάλιστα με άσχετο μύνημα (can't detect face και καλά).

προσωπική φώτο μου πάντως με έβγαλε anime daddy και έτσι μούσκουλα ξέρω εγώ, ενώ έχω μόνο έναν κοιλιακό.

Βάλτε κάποιος τον Κουτσούμπα, θέλω να δω ΚΚΕ άνιμε.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ τζενέρικ, αμα συνεχίσετε να βάζετε ανιμόφατσες απο το σαιτ θα ξεχάσουμε ποιος είναι ποιος.

Τα αποτελέσματα είναι πολύ τζενέρικ, αμα συνεχίσετε να βάζετε ανιμόφατσες απο το σαιτ θα ξεχάσουμε ποιος είναι ποιος.
Ναι αλλά και που το ξέρεις ότι είμαι εγώ?

Ναι αλλά και που το ξέρεις ότι είμαι εγώ?
Κοίτα το μόνο που ξέρω είναι οτι @Great0ldOne μας θύμησε το Σασάκι και δεν έπρεπε μεσημεριάτικα 💦

Ξεκίνησα το Showgunners, ένα turn-based tactics game με σενάριο που θυμίζει την ταινία Running Man:

Έχω παίξει λίγο οπότε δεν έχω ακόμα σχηματίσει εντύπωση, θα έχουμε αναλυτικό review ούτως ή άλλως. Ήθελα όμως να σχολιάσω πόσο σημαντική ήταν η επίδραση του XCOM στα σύγχρονα tactics games, το interface και το σύστημα κίνησης/κάλυψης στο Showgunners είναι ολόιδιο με αυτό του XCOM.

Status
Not open for further replies.
Back