By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Οχι τρεχει κανονικα very high 1440p 60 fps οπως ολα. Στo STEAM ειδα λενε καποιοι που εχουν 144 hz οθονες οτι πεφτει ξαφνικα απο 144 κατω απο 100 αλλα επειδη εγω εχω 60 hz οθονη δεν εχει προβλημα και τρεχει σταθερα στα 60.Όμως, με απροσδόκτητα κακό performance (μεγάλες βουτιές στο frame rate), αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται και για port της Nixxes.
Καταρχήν να πω ότι είναι ξεκάθαρα καλύτερο από το πρώτο σε όλα. Όσον αφορά δυσκολία, το platforming είναι πιο εύκολο για διάφορους λόγους (πχ τα spikes δεν είναι ακαριαίος θάνατος). Οι μάχες πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα (από όσο θυμάμαι το πρώτο πάντα - η μάχη με το ντουέτο που αναφέρεις ήταν σίγουρα μία από τις 2 πιο δύσκολες στο παιχνίδι), έχω συναντήσει μπόσηδες που έφυγαν με 2-3 προσπάθειες αλλά και κάνα-δυο που χρειάστηκε κάτι παραπάνω για να μάθω patterns, σε λογικά πλαίσια όχι να θέλεις να σπάσεις το controller. Έχεις πάντως περισσότερα εργαλεία να παίξεις αυτή τη φορά και να φέρεις τη μάχη στα μέτρα σου.Το έχουν κάνει καθόλου πιο προσβάσιμο για γιωτάδες εραστές γοτθικά διαστρεβλωμένης εκκλησιαστικής τέχνης σαν και του λόγου μου;
Καταρχήν να πω ότι είναι ξεκάθαρα καλύτερο από το πρώτο σε όλα. Όσον αφορά δυσκολία, το platforming είναι πιο εύκολο για διάφορους λόγους (πχ τα spikes δεν είναι ακαριαίος θάνατος). Οι μάχες πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα (από όσο θυμάμαι το πρώτο πάντα - η μάχη με το ντουέτο που αναφέρεις ήταν σίγουρα μία από τις 2 πιο δύσκολες στο παιχνίδι), έχω συναντήσει μπόσηδες που έφυγαν με 2-3 προσπάθειες αλλά και κάνα-δυο που χρειάστηκε κάτι παραπάνω για να μάθω patterns, σε λογικά πλαίσια όχι να θέλεις να σπάσεις το controller. Έχεις πάντως περισσότερα εργαλεία να παίξεις αυτή τη φορά και να φέρεις τη μάχη στα μέτρα σου.
Έχεις πάντως περισσότερα εργαλεία να παίξεις αυτή τη φορά και να φέρεις τη μάχη στα μέτρα σου.
Η δική μου οθόνη είναι 240hz. Λες να φταίει αυτό;Οχι τρεχει κανονικα very high 1440p 60 fps οπως ολα. Στo STEAM ειδα λενε καποιοι που εχουν 144 hz οθονες οτι πεφτει ξαφνικα απο 144 κατω απο 100 αλλα επειδη εγω εχω 60 hz οθονη δεν εχει προβλημα και τρεχει σταθερα στα 60.
Αμφιβάλλω όμως, γιατί το GPU utilization είναι πολύ χαμηλό (η κάρτα γραφικών σχεδόν... κοιμάται), οπότε δεν είμαι σίγουρος που οφείλονται τα προβλήματα απόδοσης που αντιμετωπίζω.
Το έχω δοκιμάσει. Βελτιώνει ελαφρώς την κατάσταση, αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Η 3060Ti επιμένει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Από το Nvidia control panel, είτε γενικά είτε για το Ratchet συγκεκριμένα, άλλαξε το power management από "optimal power" σε "maximum performance". Ίσως βοηθήσει.
Ωραία, έτοιμο το review.Μολις τερματισα το RATCHET ANC CLANK RIFT APART! Παιχνιδαρα ειναι! Απιστευτα γραφικα και πολυ δραση!!