Μα καλά Metin 2? ΜΑ ΜΕΤΙΝ 2?Τα τελευταία χρόνια έχω ζήσει στην Πορτογαλία αθροιστικά περίπου έναν χρόνο. Προφανως κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον λίγο καλύτερα η κουβέντα θα πάει στην μουσική και στα games. Ακόμη και σήμερα, ούτε εγώ αλλά ούτε κι αυτοί, μπορούν να εξηγήσουν γιατί λατρεύουν τόσο πολύ το Lineage 2. Από τους gamers που έχω γνωρίσει, η πλειοψηφία παίζει ακόμη το παιχνίδι έστω και περιστασιακά ενώ κάποιοι λίγοι παίζουν κατά κύριο λόγο μόνο Lineage 2. Έχω βρει ακόμη και ίντερνετ καφέ σαν αυτό που είχαμε στο χωριό, όπου μέσα έπαιζαν Lineage 2 και Metin 2. Ορισμένοι δε είναι τόσο τρελαμένοι με το παιχνίδι που παίζουν σε διαφορετικούς σερβερς, αναλόγως με το end game expansion που τους ενδιαφέρει.
Και πως ξεκίνησε αυτή η ανακάλυψη; Μια μέρα είχα βάλει στο γραφείο το Soundtrack του παιχνιδιού και μου ήρθε βουρκωμένος ο τεχνικός ασφαλείας να μου πει πόσο πολύ αγαπά τα vibes της Gludin και πως είμαι καλεσμένος το απόγευμα σπίτι του να παίξουμε τριάδα με τον γιο του μιας που εγώ δεν έχω δικό μου υπολογιστή εδώ. Και φυσικά ο μικρός έπαιζε κάτι god of war και κάτι Red Dead Redemption, αλλά το κυρίως χόμπι του ήταν το L2 σε χ1 private server!
Αντί να παίξετε κάνα Oblivion, κάθεστε κι ασχολείστε με αρχαίες κορεατικές σατανιστικές πρακτικές!
Ήταν γτπ καβάλα στην εποχή του, πόσο μάλλον τώρα.
Για το linage δεν σχολιάζω, δεν με κέρδισε ποτέ αλλά με linegάδες δεν μπλέκεις.