Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νομίζω η black έκδοση που έχω, βγήκε το 12 οπότε είναι ελάχιστα πιο καινούργιο!! (Το Collin McCray 04 είναι του 2003!! Πανάλαφρα για το Go, ειδικά σε bazzite). Απλά δεν είχα καθόλου σχέση με τη σειρά, αλλά κάπου είχε ξεχαστεί το DVD στη συλλογή μου!!! Από ότι καταλαβαίνω είναι λίγο πιο open world από τα " κανονικά " ραλάκια!!
H Black edition είναι του Most Wanted 2005. Υπάρχει κ ένα Most Wanted του '12. Αν έχει μια BMW στο εξώφυλλο που κάνει μπάντα, τότε είναι το '05. Επίσης είναι καθαρό Open World όπως κ ο προκάτοχός του το U2

Δεν καταλαβαίνω την σύγκριση με Souls-like
-Δεν έχει dodge αλλά sidestep (δεν το χρησιμοποίησες?)
-Κάθε όπλο έχει διαφορετικό βάρος, αίσθηση και κινήσεις
-Διάφορες παγίδες τύπου βράχοι, pressure plates, σαθρά πατώματα κλπ
-Level design και assets που μπορούσες άνετα να έβρισκες σε παιχνίδι της From (κάποια συγκεκριμένα είναι λες και τα πήραν αυτούσια στο Demons' Souls)
-Ζόρικη μάχη που το button mashing δε θα σε πάει πουθενά πέρα από τπτ trash mobs
-Abstract αφήγηση, με μικρές πληροφορίες εδώ κι εκεί.

Ok δεν έχει και stamina αλλά παραμένει συγκρίσιμο με τα souls, δεν είπε κανείς ότι είναι καρμπόν.

H Black edition είναι του Most Wanted 2005. Υπάρχει κ ένα Most Wanted του '12. Αν έχει μια BMW στο εξώφυλλο που κάνει μπάντα, τότε είναι το '05. Επίσης είναι καθαρό Open World όπως κ ο προκάτοχός του το U2
Του 12 είναι για τον πέο... εκτός του ότι οδηγάς στον ανοιχτό κόσμο και ξαφνικά βλέπεις κάτι που είναι dlc locked... η αστυνομία είναι για τα μπάζα και το όλο σύστημα pursuit κουράζει απίστευτα.

-Δεν έχει dodge αλλά sidestep (δεν το χρησιμοποίησες?)
-Ζόρικη μάχη που το button mashing δε θα σε πάει πουθενά πέρα από τπτ trash mobs

Ok δεν έχει και stamina αλλά παραμένει συγκρίσιμο με τα souls, δεν είπε κανείς ότι είναι καρμπόν.
Συμφωνώ σε όσα έγραψες αλλά θα σταθώ σε αυτά της μάχης. Κανοντας side step βγαίνεις εκτός ευθείας με τον αντίπαλό σου και ενώ φαίνεται πως το όπλο ακουμπάει, dmg δε κάνει. Σε κάποια φάση ένιωσα να το πιάνω αλλά οι σκελετοί ήταν ανυπόφοροι. Προφανώς το button mashing οδηγεί σε ξεκάθαρη ήττα.
Όπως έγραψα κ πριν, τα combos είναι must αλλιώς μόνο με τις απλές κινήσεις ζορίζει χ10.

Εχει στάμινα κ ειδικά τα κομπος το καταπίνουν.

Σωστός, δε το θυμόμουν για τη stamina πάνε και 12 και βάλε χρόνια που το είχα τελειώσει.
Ε εντάξει αυτό με το clipping των όπλων είναι λίγο-πολύ αναμενόμενο στα πλαίσια του jank παιχνιδιού που βγήκε αρχές '00s.

Καλά και στο Elden Ring που παίζει ο φίλος είδα clipping. Τέσπα, μια χαρά περνάω, αλλά παλούκι για τα γιωτάδικα χεράκια μου.

Τερματισα το Asterigos Curse of the Stars Ειναι βασιμενο στην ελληνικη μυθολογια και γινεται σε εναν πλανητη οπου οι εξωγηινοι μοιαζουν με αρχαιους Ελληνες και πολεμαμε μινωταυτους και αλλα τερατα .
Ειναι action RPG και ειναι το πρωτο παιχνιδι της Acme Gamestudio . Τα γραφικα του ειναι μετρια ακομα και max 1440p 60 fps που το επαιξα.

Back