What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
Αυτό το διάστημα πήγα να παίξω Grim Dawn αλλά στις γιορτές μου ήρθε gift από κουμπάρο το Witcher 3 και κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι(ή μήπως ξεκινάει? Ο_ο).  :mosh:<br><br>+ το casualoπαίχνιδο Crusaders of the Lost Idols να idle-άρει από πίσω  :pcmr:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
<blockquote><br>To platforming στο Alice παλεύεται; Θέλω να πω είναι αρκετά προσιτό για κάποιον σαν εμένα που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το  platforming, επειδή φοβάμαι μην με κουράσει δεν έχω πάρει ακόμα το παιχνίδι παρόλο που το έχω βάλει στο μάτι.<br></blockquote><br><br>Δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο (το πρώτο Alice ήταν κάπως πιο ζόρικο εκεί). Αν βρεθείς σε κενό γενικά δε χάνεις τίποτα, σε αρχίζει στο τελευταίο σημείο που στεκόσουν συνήθως ή εκεί κοντά, ό,τι έχεις κάνεις μέχρι τότε δε χάνεται. Χάνεις πρόοδο μόνο αν πέσεις στη μάχη, τότε σε ξεκινάει από το κοντινότερο checkpoint.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Αυτό το διάστημα πήγα να παίξω Grim Dawn αλλά στις γιορτές μου ήρθε gift από κουμπάρο το Witcher 3 και κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι(ή μήπως ξεκινάει? Ο_ο).  :mosh:<br><br>+ το casualoπαίχνιδο Crusaders of the Lost Idols να idle-άρει από πίσω  :pcmr:<br></blockquote><br><br>Αν και τα τελευταία updates δεν τα έχω δει, ΠΑΙΞΕ Grim Dawn. Περιμένω πως και πως να ανοίξουν επιτέλους και τα achievements για να ζήσουμε το ισομετρικό όνειρο για ακόμα μια φορά παρέα με Omen.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μάλλον πλησιάζω στο τέλος τού Lords of the Fallen. Πολύ όμορφο ταξίδι, σύντομο όντως, αλλά όπως ξανάγραψα δεν χρειάζεται να είναι όλα τα παιχνίδια τού είδους 100 ώρες. Ίσα ίσα βοηθάει να γίνει γρήγορα 2ο και 3ο playthrough.<br><br>Οι φίλοι τού είδους να το δουν οπωσδήποτε. Ναι, το εχω ξαναγράψει, αλλά δεν βλάπτει να το επαναλαμβάνω συνέχεια.  :pP
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
<blockquote>Οροκουσάκης, 2-3 μερούλες μετά τις πανηγυρικές του δηλώσεις για τον επερχόμενο θάνατο της πειρατείας, έγραψε: (για το Dragon&#039;s Dogma: Dark Arisen)<br>Παρα πολυ καλο το παιχνιδι το εχω ξεκινησει απο χτες και εχω παιξει 4 ωρες μεχρι τωρα. Φοβερο λεμε. Θυμιζει πολυ Witcher !! Ανεβαζω ενα μικρο gameplay video που τραβηξα με Nvidia Shadow pay για να δειτε ποσο αγρια σφαζω τους εχθρους μου. Το βιντεο ειναι 4k DSR 60 FPS max settings!!!!</blockquote><br><br>Καλά τη μέγιστη μπούρδα "Μοιάζει με Witcher" δεν τη σχολιάζω καν.  :silly:<br><br>
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br><blockquote><br>Αυτό το διάστημα πήγα να παίξω Grim Dawn αλλά στις γιορτές μου ήρθε gift από κουμπάρο το Witcher 3 και κάπου εκεί τελειώνει το παραμύθι(ή μήπως ξεκινάει? Ο_ο).  :mosh:<br><br>+ το casualoπαίχνιδο Crusaders of the Lost Idols να idle-άρει από πίσω  :pcmr:<br></blockquote><br><br>Αν και τα τελευταία updates δεν τα έχω δει, ΠΑΙΞΕ Grim Dawn. Περιμένω πως και πως να ανοίξουν επιτέλους και τα achievements για να ζήσουμε το ισομετρικό όνειρο για ακόμα μια φορά παρέα με Omen.<br></blockquote><br><br>Εμ το θέμα είναι ότι έπαιξα, διότι σε ένα update του Δεκεμβρίου έγραφε ότι είναι πλέον content-complete και έχει μείνει μόνο λίγο balancing. <br>Ξεκινάω φορτσάτος  και πάνω που είχα τελειώσει το πρώτο Act και είχα "Ταυλώσει" tsoooyyyyyp  "γιου τζαστ ρισιβντ α νιου γκιφτ φρομ κουμπάρος".<br><br>Χθες όμως που πήγα να παίξω με το νέο 1.12 στο Witcher τρώω σκαλώματα με τα μόνο 58 mods που έχω φορτώσει... Θα περιμένω κάνα 2 μέρες να το ισιώσουν οι modders.<br><br>Εν τω μεταξύ αφού το διάλειμμα προβλέπεται μικρής διάρκειας έπιασα το Shovel Knight.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br><blockquote>Οροκουσάκης, 2-3 μερούλες μετά τις πανηγυρικές του δηλώσεις για τον επερχόμενο θάνατο της πειρατείας, έγραψε: (για το Dragon&#039;s Dogma: Dark Arisen)<br>Παρα πολυ καλο το παιχνιδι το εχω ξεκινησει απο χτες και εχω παιξει 4 ωρες μεχρι τωρα. Φοβερο λεμε. Θυμιζει πολυ Witcher !! Ανεβαζω ενα μικρο gameplay video που τραβηξα με Nvidia Shadow pay για να δειτε ποσο αγρια σφαζω τους εχθρους μου. Το βιντεο ειναι 4k DSR 60 FPS max settings!!!!</blockquote><br><br>Καλά τη μέγιστη μπούρδα "Μοιάζει με Witcher" δεν τη σχολιάζω καν.  :silly:<br></blockquote><br><img src="http://www.thatchickensite.com/letters/shreddersmom/angryatmum.gif" alt="angryatmum.gif" class="bbcode_img" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
<blockquote><br>Καλά τη μέγιστη μπούρδα "Μοιάζει με Witcher" δεν τη σχολιάζω καν.  :silly:<br></blockquote><br><br>προφανώς, αφού άμα πάει να τρέξει W3 σε 4k με οτιδήποτε λιγότερο από 4 gb vram το pc θα γίνει πυροτέχνημα.  :silly:<br><span class="bbcode_spoiler">καλά δεν τα λέω Κούιβαμα?  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /></span><br>
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Τελείωσα χθες το Blackguards. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αλλά είχε πολλά θέματα. Πρώτα απ&#039;όλα μου crashare αρκετά συχνά, ιδιαίτερα στα loading screens, και ακόμα μετά από τόσο καιρό από την κυκλοφορία υπάρχουν ακόμα χτυπητά bugs.<br><br>Το πιο ενοχλητικό ωστόσο είναι το hit σύστημα του, τόσο μάλιστα που ανά πάσα στιγμή έκανα επίθεση με λιγότερο από 80% πιθανότητα, φοβόμουν ότι πιθανώς θα αστοχήσω.<br>Παράδειγμα η παρακάτω αλληλουχία που μου συνέβη σε μία μάχη κατά την διάρκεια του game:<br> -Ο fighter μου χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Έλεος ρε μαλάκα"<br> -Ο 2ος fighter χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Γαμώ το κολοπαίχνιδο"<br> - Ο archer μου χτυπάει με 90% hit chance - misses              Αντίδραση: *Ξέσπασμα σε φρενήρες γέλιο και reset την μάχη*<br><br>Πραγματικά το να αστοχώ έτσι συνεχόμενες επιθέσεις με πάνω από 90% πιθανότητα, μου έγινε ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ένα single-player game με εκνεύρισε τόσο, σε φάση που να θέλω να πετάξω τον υπολογιστή από το μπαλκόνι.<br>Ωστόσο οι μάχες του blackguards έχουν αυτό το κατιτίς που σε τραβάει οπότε παρ&#039;όλους τους εκνευρισμούς που μου δημιούργησε παραμένει ένα παιχνίδι που ευχαριστήθηκα gameplay-wise.<br>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Αν και τυπικά το dodged δεν είναι αστοχία, καταλαβαίνω τον πόνο σου, και το κατά τα άλλα καταπληκτικό Shadowrun Dragonfall DC είχε κάτι τέτοια θεματάκια.
 

excubitor

Gelatinous Cube
Joined
Jan 1, 2016
Messages
64
<span class="bbcode_spoiler">Το πιο ενοχλητικό ωστόσο είναι το hit σύστημα του, τόσο μάλιστα που ανά πάσα στιγμή έκανα επίθεση με λιγότερο από 80% πιθανότητα, φοβόμουν ότι πιθανώς θα αστοχήσω.<br>Παράδειγμα η παρακάτω αλληλουχία που μου συνέβη σε μία μάχη κατά την διάρκεια του game:<br> -Ο fighter μου χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Έλεος ρε μαλάκα"<br> -Ο 2ος fighter χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Γαμώ το κολοπαίχνιδο"<br> - Ο archer μου χτυπάει με 90% hit chance - misses              Αντίδραση: *Ξέσπασμα σε φρενήρες γέλιο και reset την μάχη*<br>  </span><br><br>λολ καζουαλ,λεγεται rng google it.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br><span class="bbcode_spoiler">Το πιο ενοχλητικό ωστόσο είναι το hit σύστημα του, τόσο μάλιστα που ανά πάσα στιγμή έκανα επίθεση με λιγότερο από 80% πιθανότητα, φοβόμουν ότι πιθανώς θα αστοχήσω.<br>Παράδειγμα η παρακάτω αλληλουχία που μου συνέβη σε μία μάχη κατά την διάρκεια του game:<br> -Ο fighter μου χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Έλεος ρε μαλάκα"<br> -Ο 2ος fighter χτυπάει με 95% hit chance - dodged              Αντίδραση: " Γαμώ το κολοπαίχνιδο"<br> - Ο archer μου χτυπάει με 90% hit chance - misses              Αντίδραση: *Ξέσπασμα σε φρενήρες γέλιο και reset την μάχη*<br>  </span><br><br>λολ καζουαλ,λεγεται rng google it.<br></blockquote><br>Τσάμπα τρολ φίλε, δεν είναι rng. Παίρνει πάντα τα parry και dodge values κατά νου προτού υπολογίσει ευστοχία ή μη.<br><br>Κατα τ&#039;άλλα το game έχει 2-3 μάχες ξεκάθαρα rng, τα μισητά lilys για όσους ξέρουν.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Ενδιαφέρουσα μηχανική πάντως. Δεν θα έπρεπε να υπολογίζει πρώτα την ευστοχία (chance to hit) και μετά να βλέπει αν το χτύπημα γίνεται dodge ή parry? Αλλάζουν κατά πολύ τα στατιστικά και από θεωρητική απόψη έχει ενδιαφέρον.<br><br>Σε καμμία περίπτωση δεν είναι RNG αυτό πάντως. Ειδικά όταν το 5% γίνεται για κάποιο λόγο 99.5%. Κάτι αντίστοιχο είχε συναντήσει και ο Borracho στο Wasteland 2.
 

excubitor

Gelatinous Cube
Joined
Jan 1, 2016
Messages
64
η πλακα ειναι,οταν βγηκε το blackguards 1 οι καζουαλς κλαιγανε με οδυρμους για το too hit chance,και οι devs τους ακουσαν και το αφαιρεσαν εντελως απο το blackguards 2 το too hit chance και την τυχαιοτητα που επιφερει,αντικαθιστωντας το με ενα attack και ενα defence που σημαινε οτι σχεδον παντα οι melee επιθεσεις βρισκουν τον στοχο τους,αφαιροντας το ρισκο και την τακτικη.<br>ελεγα να ψαξω να βρω το ρεβιου του ragequit για το blackguards 2 αλλα θα με πιασουν υστερικα γελια παλι,οποτε ας το αφησω.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Τότε γιατί επιμένεις να ξαναγυρνάς? Γιατί δεν μένεις στο RPG Codex που σε καλύπτει περισσότερο?
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ε αφού μπορεί γιατί να μην το κάνει;
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
<blockquote><br>Τότε γιατί επιμένεις να ξαναγυρνάς? Γιατί δεν μένεις στο RPG Codex που σε καλύπτει περισσότερο?<br></blockquote><br>Γιατί όπου και να πάει θα νιώθει ενα κενό και πάντα θα γυρνάει στην κλειστή μας ελίτ  :pcmr:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
<blockquote>κατά τα άλλα καταπληκτικό Shadowrun Dragonfall DC είχε κάτι τέτοια θεματάκια.</blockquote><br>Ακριβώς. Το είχαμε αναφέρει με το Hellion και στο σχετικό θέμα. Στο hard για κάποιο λόγο η στατιστική των πιθανοτήτων πήγαινε περίπατο. Το σωστό balancing στη δυσκολία γίνεται με αύξηση (λίγο) των hp και διάφορων resistance και με πιο επιθετική και μεθοδική αντίπαλη A.I. Όχι με το 95% να γίνεται 50 και 60 να πούμε...<br><br><blockquote> ελεγα να ψαξω να βρω το ρεβιου του ragequit για το blackguards 2</blockquote><br>Βλέπεις το Ναύαρχο στον ύπνο σου από την εποχή του DA2;
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Τελείωσε και το Tomb Raider σε περίπου 13 ώρες ! Υπέροχο παιχνίδι !!!  :thumbsup:
 
Top Bottom