What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
μπήκε patch στο Diablo και ξεκίνησε και νέα Season... ντου αϊ νιντ του σεη μορ ?  :pcmr:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
<blockquote><br>μπήκε patch στο Diablo και ξεκίνησε και νέα Season... ντου αϊ νιντ του σεη μορ ?  :pcmr:<br></blockquote><br><br>Είχε αναφερθεί και στο Diablo 3 thread. Δεν ξέρω αν παίζεις καιρό, αλλά πολλοί στο RQ παίζουν και υπάρχει και clan. Μπορείς να μπεις στο αντίστοιχο thread και να μας κάνεις add αν θέλεις.  :drinks:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος επιτέλους η μ@λ@κί@ που θέλει να λέγεται συνέχεια τού καταπληκτικού Saints Row 3. Έφαγε και το uninstall της και πάμε γι άλλα.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br>Τέλος επιτέλους η μ@λ@κί@ που θέλει να λέγεται συνέχεια τού καταπληκτικού Saints Row 3. Έφαγε και το uninstall της και πάμε γι άλλα.<br></blockquote><br>Το ίδιο θα έλεγα και εγώ για την μετάβαση από το 2 στο 3. Δεν καταλαβαίνω αλήθεια πως μπορείς να λες το 3 καταπληκτικό αλλά το 4 μαλακία την στιγμή που και τα δύο είχαν το ίδιο χοντροκομμένο χιούμορ και στυλ. <br>Η σειρά την μεγάλη μετάβαση την έκανε όταν σταμάτησε να παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά και αυτό συνέβη με το 3. Το 4ο για μένα ήταν απλά ένα 3 με superpowers.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καμία σχέση. Το 3 δεν είχε ούτε ένα side quest που να φανερώνει βαρεμάρα. Παραπάνω έγραψα 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα έλλειψης έμπνευσης, στην καλύτερη. Και γράφω συνέχεια για side και όχι για main quest, γιατί αυτό κάπως παλευότανε.<br><br>Ενδεχομένως, αν είχα παίξει το 2ο, να έλεγα το ίδιο με εσένα. Όμως το sr3 αποτελέσε την είσοδό μου στη σειρά κι έτσι δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτή τη μετάβαση.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br>Καμία σχέση. Το 3 δεν είχε ούτε ένα side quest που να φανερώνει βαρεμάρα. Παραπάνω έγραψα 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα έλλειψης έμπνευσης, στην καλύτερη. Και γράφω συνέχεια για side και όχι για main quest, γιατί αυτό κάπως παλευότανε.<br><br>Ενδεχομένως, αν είχα παίξει το 2ο, να έλεγα το ίδιο με εσένα. Όμως το sr3 αποτελέσε την είσοδό μου στη σειρά κι έτσι δεν γνωρίζω καθόλου γι αυτή τη μετάβαση.<br></blockquote><br>Εμ πές το έτσι ρε φίλος. Ένα θα σου πω. Τα μισά main quests του 3 είναι τα side activities του 2. Άσε δεν θέλω να τα θυμάμαι. Αν δεν έχεις δει το review του AngryJoe πάνω στο 3, δες το και θα καταλάβεις. Με εκφράζει απόλυτα.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό στη wishlist, ξεκίνησα το Might & Magic X. <br>Eίμαι ακόμα στην αρχή (Level 4)  αλλά το άτιμο δυσκολέυομαι πολύ να ξεκολλήσω απο πάνω του! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!<br>
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ξεκίνησα το AC: Revelations. Από διάρκεια τι λέει σε σχέση με τα προηγούμενα;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δεν το&#039; χω παίξει, αλλά μπορείς να κοιτάς http://howlongtobeat.com/" class="bbcode_url">εδώ για όποιο παιχνίδι σ&#039; ενδιαφέρει.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ήρθε πλέον ο καιρός να ασχοληθώ με Total War  :spiteful: :spiteful:<br>Κατεβάζω το Total War: Rome IΙ οπότε προβλέπεται ολίγον τι κάψιμο!
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
<blockquote><br>Δεν το&#039; χω παίξει, αλλά μπορείς να κοιτάς http://howlongtobeat.com/" class="bbcode_url">εδώ για όποιο παιχνίδι σ&#039; ενδιαφέρει.<br></blockquote><br><br>LOL το Grim Dawn μου το γράφει 235 ώρες, γούστα που θα βγάλωωωω.
 

tasos9851

Gelatinous Cube
Joined
Dec 28, 2013
Messages
61
Lost horizon παιδια απιστευτο adventure για τα χρονια του<br>και χθες ξεκινησα το rocket legue τρελο τρυπακι λεμε δεν ξεκολαγα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
<blockquote><br>Lost horizon παιδια απιστευτο adventure για τα χρονια του</blockquote><br><br>Πάρα πολύ όμορφο κι ευχάριστο παιχνίδι και κλάσεις ανώτερο του sequel....
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Παιζω Resident evil 0 HD Remaster απο προχτες. Μεχρι στιγμης προχωραω καλα και δεν εχω δωσει ουτε 1 μπουνια στο pc απο τα νευρα μου οπως εκανα περσι οταν κολλουσα σε καποιοα γριφο.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Μπουνιές μόνο σε κονσόλες και χελώνες παρακαλώ. Με το PC θα είσαι τρυφερός και κόσμιος. <br><br>(Ρε SHREDDER προσπάθησα να γράψω χωρίς τόνους για να κλέψω λίγη από την αίγλη σου αλλά τους βάζει αυτόματα στις περισσότερες λέξεις, ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνεις; Τις γράφεις πρώτα κανονικά και μετά αφαιρείς manually τους τόνους; Ή δεν έχεις greek dictionary;)
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Σιγά μην έχει greek dictionary, αφού δεν έχει βγει σε τόρεντ.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Μόλις τερμάτισα το The Walking Dead season 2. Πραγματικά, πιο ανίκανο και βλαμμένο γκρουπ στο zombie apocalypse δεν πρέπει να υπήρξε (πιο βλαμμένο ακόμα και από zombie herd). Από ένα σημείο και μετά χαιρόμουν όποτε πέθαινε κάποιος/κάποια, αφού δεν θα χρειάζοταν να τους νταντεύει το 10χρονο η Clementine. Να γίνεται ο κακός χαμός, και αυτοί στην κοσμάρα τους, να τσακώνονται σαν τα κοκόρια ή να περιμένουν το 10χρονο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Να πεθαίνει ο άλλος από αιμορραγία/να παγώνει του κερατά/να χρειάζεται <b>άμεσα</b> κάτι, τι, να βοηθήσουν; Δεν γ@μιέται, ας τσακωθούν λίγο. Τι; Πρόβλημα πιο περίπλοκο από το πόσο κάνει 1+1 (κλασσική περίπτωση η ανεμογγενήτρια, πιάνεις το κλειδί, το βάζεις στην υποδοχή, το γυρνάς, πατάς το κουμπί, τόσο δύσκολο ρε καθυστερημένα<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />; Αχ, δεν μπορούν τα βλαμμένα, ας προσπαθήσει το 10χρονο, μένει και πιο πολύς χρόνος για αυτούς να συμπεριφέρονται ως ούγκανα. Κακό ψόφο όλοι τους!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αυτο.... δλδ γυρνάγαν οι ενήλικες και ρωτάγαν το παιδί πόσες φορες τι να κάνουν. Για να μην αναφέρουμε πόσες φορές η Clem έβγαλε το φίδι από την τρύπα.
 
Top Bottom