What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
<blockquote>δεν εχω δωσει ουτε 1 μπουνια στο pc απο τα νευρα μου οπως εκανα περσι οταν κολλουσα σε καποιοα γριφο.</blockquote><br><br>Μην παίξεις ποτέ κάποιο από τα 3 πρώτα Silent Hill, κρίμα είναι να πάθεις κάνα κάταγμα στις φάλλαγες...  :silly:
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαλά καθίστε να το προχωρήσει λίγο και βλέπω να της τραβάει και κουτουλιά  :deal:<br>Τουλάχιστον μάθαμε γιατί άλλαξε οθόνη ο Σρέντερ...  :throw:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αυτή η νέα γενιά..... Έναν γρίφο τους βάζεις τους έχασες.....
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Πήγα να βάλω το Sebastien Loeb Rally Evo Demo στο Steam, να δω από περιέργεια τί λέει, αλλά<br><br>α. Δεν αναγνωρίζει τα πετάλια γκαζιού και φρένου στη MOMO Racing <br>β. Δε κρατάει τις ρυθμίσεις στα controls<br>γ. Είναι αρκετά εύκολο να κολλήσεις κάπου στη demo πίστα, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα <br>δ. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις quit ή έστω δε βρήκα τον τρόπο, μια φορά το escape button δε δουλεύει<br><br>Έχει ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμη η Milestone μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που κυκλοφορεί το παιχνίδι....
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,411
<blockquote><br>Αυτή η νέα γενιά..... Έναν γρίφο τους βάζεις τους έχασες.....<br></blockquote><br><br>Ποια νεα γενια? Απο το 1994 ειμαι gamer!!! Ποτε δεν μου αρεσαν παιχνιδια σαν τα παλια re παντα προτιμυοσα τη δραση και το ξυλο.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ε άμα είσαι από 1994 εντάξει είσαι παλιοσειρά τότε.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Shredder ο gamer που έπαιζε με virtual reality πριν από όλους τους άλλους.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,235
Tελος με το εκπληκτικο gunpoint  :salute:
 

karamela

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Nov 30, 2012
Messages
85
Dragon&#039;s Dogma. Eνδιαφέρον, μόλις το ξεκινησα. Λιγο κουραστικό στη διαχείριση quests, χαρτη, inventory, θες λιγο restore health σου βγαινει η ψυχη να φας λιγα σπόρια, πρεπει να πατας παουσε κλπ κλπ. Εκτος και ειμαι τόσο νουμπας που δε βρηκα shortcuts ακόμη ενώ έχει
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πόσο μα πόσο παιχνιδάρα το Total War Rome 2???  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Τo Hero Siege μπήκε στην άκρη μέχρι να βγει το πολυπόθητο patch που θα διορθώσει επιτέλους κάποια game breaking bugs. Τη θέση του πήρε το καταπληκτικό Dungeon of the Endless.<br><br>Είχα καιρό να παίξω παχνίδι που να σου αφήνει τέτοιο αίσθημα ικανοποίησης όταν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις "κακουχίες". Replayability έχει απίστευτο από όσο κατάλαβα, υπομονή να έχει κανείς. Για τους achievement hunters, λογικά θα απαιτήσει αρκετή "αφοσίωση" και ίσως και κωλοφαρδία καθώς έχει και δύο multiplayer achievements (δεν ασχολήθηκα ακόμη, αλλά το να κάνεις successful run με random idiot που θα σου σερβίρει το matchmaking, ακούγεται πολύ, ΠΟΛΥ δύσκολο)
 

tasos9851

Gelatinous Cube
Joined
Dec 28, 2013
Messages
61
Μολις τελειωσα το lost horizon παιχνιδαρα παιδια οσοι ειναι φιλοι του ειδους το προτειω ανεπιφυλακτα ειναι και σε χαμηλη τιμη στον ατμο
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427
Έχω λιώσει το The Talos Principle - έχει μια τάση να με κάνει να νιώθω ακόμα πιο έξυπνος από όσο είμαι. Παιχνιδάρα  :pcmr:.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
<blockquote>Μολις τελειωσα το lost horizon παιχνιδαρα παιδια οσοι ειναι φιλοι του ειδους το προτειω ανεπιφυλακτα </blockquote><br><br>Τελικά εσένα αρχίζω να σε συμπαθώ πολύ.... <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος και με το Mass Effect 2 και μάλλον θα πάω κατευθείαν στο 3ο μέρος χωρίς κάποιο ενδιάμεσο σφηνάκι αυτή τη φορά. Πρέπει να σώσουμε το γαλαξία.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Spiderman Shattered Dimensions & Devil May Cry HD Collection παίζω αυτές τις μέρες. Παιχνιδάρες και τα δύο. Που και που συνεχίζω το career mode του fifa 14 που το έχω φτάσει 2027, πέφτει καμιά φάπα στο KOFXIII με τον Lynx και φυσικά συνεχίζω το Witcher 1 όποτε μου έρθει όρεξη. Επαιξα και λίγο Tomb Raider 3 να θυμηθώ τα παλιά  :cool:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427
Τέλος το main game στο Talos Principle. Εξαιρετικό puzzle game, και με σωστά κλιμακούμενη δυσκολία, με μερικά από τα extra puzzles που χρειάζονται αν θες να δεις τον καλύτερο τερματισμό να είναι πραγματικές σπαζοκεφαλιές, χωρίς όμως να ξεφεύγουν.<br><br>Και άρχισα το DLC/expansion, The Road to Gehenna. Δυστυχώς, υπάρχει σαδιστική αύξηση του δείκτη δυσκολίας - αν και το περίμενα, δεδομένου πως συνήθως τα expansion στα puzzle games απευθύνονται στο hardcore κοινό και οι developers ξεσαλώνουν, πάλι μου ήρθε πολύ απότομα. Αν ένας από τους παράγοντες επιτυχίας του βασικού παιχνιδιού ήταν τα έξυπνα puzzles που σε έκαναν να νιώθεις φοβερός και τρομερός που τα έλυνες, εδώ από την αρχή εγώ τουλάχιστον νιώθω τραγικά ανεπαρκής και ηλίθιος  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />. Έλυσα για την ώρα δύο puzzles, και πραγματικά νιώθω κουρασμένος. Αν δεν λυγίσω και δεν ανοίξω guides (που δεν το βλέπω, η υπομονή μου έχει όρια) βλέπω να με κρατάει κάνα μήνα το expansion - για την ώρα πάω να μακελέψω μερικές εκατοντάδες Skaven στο Vermintide να έρθω στα ίσια μου.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Συνεχίζω Dungeon of the Endless. Επίσης μου πέταξε το Steam σήμερα το Iron Snout ως προτεινόμενο. ΜΕΓΑ κάψιμο, κατεβάστε το, free είναι. Όσοι έχουν OCD ας το αποφύγουν, το achievement με τα 200kills παίζει να είναι και ανθρωπίνως αδύνατο (ή απλά θα σας στοιχίσει το δεξί σας χέρι). Μέχρι τα 160 έφτασα προσωπικά, μετά απο δύο ώρες κάψιμο.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Παιζω <b>realMyst Masterpiece edition</b>. Η μονη μου επαφη με Myst ηταν το ΙΙΙ το οποιο επαιξα στο xbox (  :silly: ) και ηταν απο τα πρωτα adventures που επαιξα ποτε, νομιζω το πρωτο μου "point and click" αν δεν κανω λαθος. Δεν ειχα φτασει μακρια γιατι ηταν πολυ δυσκολο για εμενα, αν και μου αρεσε αρκετα.<br>Τωρα παιζοντας το realMyst και με μπολικα adventures σαν εμπειρια μπορω να εκτιμήσω καλυτερα την σειρα,  μου αρεσει παρα πολυ. Ειμαι κοντα στο τελος, απο οτι καταλαβα ειναι σχετικα μικρο, αλλα μου αρεσουν πολυ οι γριφοι και η λογικη τους. <br>Μπορει αυτο που παιζω να μην ειναι η πρωτη εκδοση (ειναι remaster του 3D remake) αλλα ο χειρισμος ειναι αρκετα καλος και εχει γινει καλη δουλεια με τα γραφικα.<br>Νομιζω θα τσιμπήσω το riven οταν μπει σε προσφορα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Εγώ, πάλι όλο αυτό το hype γύρω από το Myst ποτέ δεν το κατάλαβα.
 
Top Bottom