What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Πείτε κάνα καλό free game για P8 lite με Lollipop (ναι ναι πληβείος κτλ  :pcmr: )<br>κατα προτίμηση RPG, emulators πέρασα ήδη <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" />)<br>Ας είναι και επι πληρωμή, θα το ψάξω τσαμπέ. :jokerserious:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.EscalationStudios.Ruby&hl=el" class="bbcode_url">Eternal Fate. Υπάρχει και στο Steam.<br>Το είχα δοκιμάσει λίγο στο Steam, αλλά για PC game δεν έλεγε τίποτα. Σε mobile συσκευές ίσως να είναι ωραίο (δεν έχω android ή ios για να ξέρω).
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Τέλος το Batman: Arkham City. Λίγο απ&#039; την catwoman μού έμεινε και να ολοκληρώσω κάποια side-quests, τα οποία αμφιβάλλω αν θα κάνω. Πάντως το Asylum μου είχε αρέσει πιο πολύ γιατί ήταν πιο  σφιχτό σαν σενάριο.<br><br>Και το Origins σ&#039; αυτή την open world λογική είναι?<br><br><span class="bbcode_spoiler">Επίσης, talia και joker νεκροί? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.</span>
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
<blockquote><br>Τέλος το Batman: Arkham City. Λίγο απ&#039; την catwoman μού έμεινε και να ολοκληρώσω κάποια side-quests, τα οποία αμφιβάλλω αν θα κάνω. Πάντως το Asylum μου είχε αρέσει πιο πολύ γιατί ήταν πιο  σφιχτό σαν σενάριο.<br><br>Και το Origins σ&#039; αυτή την open world λογική είναι?<br><br><span class="bbcode_spoiler">Επίσης, talia και joker νεκροί? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.</span><br></blockquote><br><br>Ναι, αλλά με πιο δεμένο σενάριο. Και πολύ ξενέρωτες boss fights βέβαια..  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Δε με ενοχλούν τόσο τα boss fights όσο το σενάριο. Κάπου με ενόχλησε όλη αυτή η χαλαρότητα. Εντάξει, από gameplay δεν το συζητάω, είναι απ&#039; τα δυνατά χαρτιά τού παιχνιδιού.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,816
<blockquote><br>ήταν πιο  σφιχτό σαν σενάριο.</blockquote><br>Μπορεί, αν και κάποια κενά στο σενάριο εξηγούνται στις συνεντεύξεις του Strange με τους διάφορους supervillains (είναι εκεί που είναι μαζεμένα και άλλα στοιχεία όπως οι βιογραφίες και τα προφίλ τους). Ως gameplay πάντως το βρήκα λίγο ανώτερο του Asylum. Η πόλη ήταν σχετικά μεγάλη (αν και με τα collectibles νομίζω το παρατράβηξαν λίγο) αλλά όχι τόσο ώστε να κουράζει και οι μάχες απέναντι σε πολυάριθμα αληταριά απολαυστικές, ειδικά λόγω των αυξημένων κινήσεων και gadgets. Από boss battle ξεχωρίζω αυτή με το <span class="bbcode_spoiler">Freeze</span>. Από τα side quest, κάνε τουλάχιστον αυτό με τους απαχθέντες του Riddler και τα τηλεφωνήματα του Zsasz.<br><br>Στα δικά μου τώρα, τελείωσα πριν μέρες το Alice Madness Returns. Αν και μου άρεσε συνολικά (ειδικά η ιστορία και η ατμόσφαιρα), θα το έβαζα ένα-δύο κλικ πιο κάτω από αυτό του 2000. Ήταν αισθητά μειωμένο το horror στοιχείο στο MD, τα όπλα ήταν πολύ λιγότερα και χωρίς secondary attack και του έλειπε η άναρχη δομή του αρχικού τόσο στο ίδιο το στήσιμο του παιχνιδιού και των set pieces (π.χ. στο αρχικό οι εχθροί έκοβαν βόλτες ανάμεσα/κατά τη διάρκεια των puzzles και platforming δεν εμφανιζόντουσαν σε scripted encounters),  όσο και στο σχεδιασμό των επιπέδων. Γραμμικά ειναι και τα 2 παιχνίδια, αλλά στο αρχικό υπήρχαν περιοχές που μπορούσες πραγματικά να χαθείς. Μεγάλο μείον επιπλέον, τα λιγοστά bosses.<br><br>Στο Evil Within συνεχίζω σταθερά 2ο playthrough για να maxάρω το Sebastian (10 chapter πλέον), αφού τελείωσα με όλα τα dlc. Ειδικά τα Assignment και Consequence ήταν το ίδιο καλά, αν όχι καλύτερα από το βασικό παιχνίδι, επιπέδου minerva&#039;s den θα έλεγα. Ίσως να κάνω και 3ο playthrough σε  Nightmare για τη φρίκη και το ροκ.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Ξεκίνησα προχτές και το Shantae-Risky&#039;s Revenge. Μια μίξη metroidvania με Zelda (όσον αφορά το πως δυναμώνει η ηρωίδα και το σχεδιασμό του world map)! Ευχάριστο σφηνάκι.<br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το πρώτο Alice αξίζει δλδ να το πιάσω; ή έχει πιαλιώσει αρκετά πλέον;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πάντως και εμένα το asylum μου άρεσε πολύ περισσότερο απο το city. <br><br>Έπαιξα λίγο το Sunless Sea που ήταν free το ΣΚ αλλά δε με γέμισε. Προσεγμένο φαίνεται αλλά όχι για τα γούστα μου. Λέω να ασχοληθώ λίγο με το Sheltered τις επομενες μέρες.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Παίζω Serious Sam 3 κ χθες ξαναέβαλα το Underground 1. <br><br>Υπάρχει καποιος τρόπος ή patch (κατέβασα την 1.4) που να κάνει το παιχνίδι να παίζει σε widescreen 1920 x 1080 ?<br><br>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Πλεον μετα και το batman, συνεχιζω με Middle Earth: Shadow of  ( μην πειτε στον σρεντερ, οτι συνεχιζω να παιζω wb games). <br><br>Και η διάσωση τού γαλαξία στο me3 καλά κρατεί.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,816
<blockquote><br>Το πρώτο Alice αξίζει δλδ να το πιάσω; ή έχει πιαλιώσει αρκετά πλέον;<br></blockquote><br><br>Καλά κι εγώ δεν το έπαιξα όταν βγήκε αλλά περίπου 10 χρόνια αργότερα.  :silly:<br>Θεωρώ ότι στέκεται καλά (ακόμη και στο οπτικό μέρος).<br>Απλά να σε προετοιμάσω λίγο...<br>Target lock δεν έχει, το παιχνίδι παίζει κυρίως ως 3rd person action-shooter. Αυτό σημαίνει πως παίζεις με m+k, καλά όχι ότι σε χαλάει αφού θες την ακρίβεια εδώ. Αν έχεις παίξεις παιχνίδια όπως Max Payne 1-2, The Thing, The Suffering κτλ. θα καταλάβεις για τι μιλάω, έχει παρόμοιο χειρισμό. Επίσης είναι πιο αδυσώπητο από το MD (στο hard που έχω παίξει και τα 2 τουλάχιστον, το original σε αυτή τη δυσκολία δε χαρίζει κάστανα), οπότε συχνά saves (έχει manual save). Τέλος, δεν έχει dodge, έχει όμως bunnyhopping (ή strafe jumping, όπως πολλά παλαιότερα FPS), θέλει λίγο εξάσκηση μέχρι να το μάθεις πραγματικά καλά, δεν είναι 100% απαραίτητο αλλά σε αρκετές μάχες (ειδικά με μερικά bosses) θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Πολύ ωραίο το Arkham City, Και τα σπάει να παίζεις με τη γάτα, <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" /> αλλά μου άρεσε περισσότερο το Asylum, ίσως λόγω της creepy ατμόσφαιρας και ιστορίας του.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Πολύ ωραίο το Arkham City, Και τα σπάει να παίζεις με τη γάτα, <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" /> αλλά μου άρεσε περισσότερο το Asylum, ίσως λόγω της creepy ατμόσφαιρας και ιστορίας του.<br></blockquote><br><br>Τελικα είμαστε αρκετοί αυτοί που προτιμουμε το asylum.  :jokerserious:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,435
<blockquote><br><blockquote><br>Πολύ ωραίο το Arkham City, Και τα σπάει να παίζεις με τη γάτα, <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" /> αλλά μου άρεσε περισσότερο το Asylum, ίσως λόγω της creepy ατμόσφαιρας και ιστορίας του.<br></blockquote><br><br>Τελικα είμαστε αρκετοί αυτοί που προτιμουμε το asylum.  :jokerserious:<br></blockquote><br><br>Δε περίμενα και τίποτα καλύτερο από μια ημιθανή, ψευδοσκληροκούκουτση κοινότητα.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ πάλι προτιμώ το City.Το open world είναι απολαυστικό (όπως τα λέει ο Adhan βασικά) και η Catwoman είναι απλά απόλαυση (μακάρι να είχε περισσότερο gameplay time).Στα plus τα πολύ καλά (αν δε με απατά η μνήμη μου,πάει και καιρός) boss fights.Το Asylum ήταν απίστευτο,αλλά προς το τέλος με κούρασε λιγάκι.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,893
Πριν από λίγες ημέρες ξεμπέρδεψα με το Shadows of Mordor goty το οποίο έπιασα τα Χριστούγεννα.30 περίπου ώρες μου πήρε να τελειώσω το βασικό παιχνίδι και έπαιξα λίγο και το bright lord dlc. Δεν υπήρχε όμως λόγος να το συνεχίσω, αφού μου έδωσε ο,τι είχε να μου δώσει. Σίγουρα τα 8 ευρα που μου κόστισε τα έβγαλε και με το παραπάνω. Πολύ εύκολο και με το περιβόητο nemesis system να είναι στο μεγαλύτερο μέρος απλό gimmick, αλλά την ίδια στιγμή οπτικά πανέμορφο με πολύ διασκεδαστικό σφαξίδι και γεμάτο side activities, που για μένα οι περισσότερες ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες. Απλά για τους παλιούς η ευκολία του ξαναλέω, αρκεί  να το χαρακτηρίσει ως ένα διασκεδαστικό ΑΑΑ <b>CASUAL</b>- και το τονίζω το παραπάνω- παιχνίδι. Τώρα κάνουμε ένα διάλειμμα από αυτόν τον δαίμονα το Darkest Dungeon που μπήκε ξαφνικά στις ζωές μας και μας ρούφηξε, κρατάμε και σημειώσεις βέβαια για να θυμηθούμε την στρατηγική μας όταν το ξαναπιάσουμε, ξεχνάμε πως σε λίγες μέρες βγαίνει το χcom2 και ολοκληρώνεται το Pillars και έρχεται η ώρα να πιάσουμε το Haunted για να χαλαρώσουμε από τις σφαγές και τα stress hits. 
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Ξαναέπιασα λίγο το Civ V (κάθε 2-3 μήνες με πιάνει και επιστρέφω). Έχει χάσει τη μαγεία του, απλά "speedruns" κάνω για να τεστάρω λαούς (και να πάρω και τα αντίστοιχα achievements <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). Που είναι οι ατελείωτες ώρες του Civ III, η υπερπροσπάθεια να αποφύγεις την επίθεση του εκάστοτε λαού, η ελπίδα πως το unit σου που μόλις νίκησε σε μάχη θα κάνει trigger την έλευση ενός army leader, ο αγνός τρόμος όταν έβλεπες πως ο εχθρός φέρνει μυριάδες stacked units ενάντια στην καλυτερή σου πόλη... Το defence ακόμα και στο diety mode  είναι πλέον τόσο εύκολο, που από τη στιγμή που θα μπορείς να παράγεις archers, δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική. Ειδικά αν έχει θάλασσα το map, βγάζεις ~10 καράβια και ουσιαστικά έχεις κερδίσει. Ίσως το παραέλιωσα, ίσως απλά να μην είναι τόσο καλό.
 

renkalan

Gelatinous Cube
Joined
May 17, 2013
Messages
180
Έπιασα ξανά τα Star Wars: Knights of the Old Republic I και II. Τι έπη...!
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Και αφού τα έβγαλα πέρα στα επικά μπουντρούμια του dark souls 1 είπα να συνεχίσω με τον μεγάλο αδερφό του σε πνεύμα περισσής αυτοπεποίησης<br><br>Και όμως με περιμένει και εδώ το ξύλο της αρκούδας.. (βλέπε βελτιωμένη AI, σαδιστικό level design, περισσότερες μεταθανάτιες ποινές...)<br><br><img src="http://i.imgur.com/PuBqkRN.jpg" alt="PuBqkRN.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Σωλαίρ γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
 
Top Bottom