What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
ρε εδώ έπαιζες Dragonage στο xbox 360. Ακόμα θυμάμαι τα μπινελίκια :rofl2:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>ρε εδώ έπαιζες Dragonage στο xbox 360. Ακόμα θυμάμαι τα μπινελίκια :rofl2:<br></blockquote><br><br>ΑΣΕ ΜΕ!!!!!! <br>Δεν φτάνει που έχασκε το ΑΙ εκεί, είχα να υποφέρω στο να επιλέξω ένα καταραμένο ξόρκι. Άσε δε που αναγκαστικά είχες λιγότερα ξόρκια. 4 κουμπιά έχει. Με κάποιο trigger άλλαζες και έιχες άλλα 4. Αλλά παίζει ένα κουμπί να στο αχρήστευε , οπότε 3 και 3 6.....<br>Δεν ξέρω αν σας είπα. Αλλά το ΑΙ έχασκε.... Κάτι που δεν έκανε στο pc....Δεν ήξερα ποιον να πρωτομαζέψω.... με το χειριστήριο κιόλας. <br>Οι μάχες με το δράκους εφιάλτης σκέτος.... Η Leliana με το τόξο point blank απόσταση.... Στην ουρά.... δεν ξερω τι ήθελε να κάνει εκεί. Μάλλον να του τη ρίξει στον κώλο... Η Wynne σαν healer μέσα στη μούρη του δράκου. Δεν έτρωγε μόνο τη φωτιά στη μούρι, αλλά και τις δαγκωνιές. O Zevran πάλι που ήταν melee και είχε και fire resistance από απόσταση... Απαπαπα.. Δεν πλησιάζε... Έκανε τζιζ.... <br><br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
λιγα για τον ζεβραν.<br>ηταν εργατης του ερωτα και τιμχιο παληκαρι.<br>μου την ειχε πεσει κι εσωσα για να δω τι θ απογινει. <br>τα φτιασαμε και μετα καναμε σεχ ντυμενοι με τσι πανοπλιες.<br>ενδιαφερουσα εμπειρια. τριζανε οι σιδεριες, ετριζε ο σωμιες, μιλαμε για τη συμφωνια της σιδεροβεργας.<br>φαν ταιμς.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Αυτόν τον καιρό παίζω τσιγκολελέτα και κρυφτό με το Ρεηκουί φόρουμ. Το παιχνίδι είναι τίγκα στο ιμμέρσιο, θέλει όμως γερά νεύρα, υπομονή, αλλά και επιμονή (το F5 της ΜαυρηΧήρας ήδη δείχνει σημάδια κόπωσης...).  :pcmr:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Τέλος το Starcraft και το expansion. Πολύ χορταστική εμπειρία. Συν το ότι κατάφερα επιτέλους να το τελειώσω (μήπως να πάω και για το Frozen Throne που δεν είχα καταφέρει ποτέ να κερδίσω το τελευταίο mission;). Οι τελευταίες αποστολές δεν ήταν τόσο δύσκολες όσο λέγανε στα internets (ούτε κι εύκολες βέβαια), αλλά ήταν πραγματικά τεράστιες και επικές. Σειρά παίρνει η τριλογία του 2 τώρα,μιας και πήρα μπρος.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Δοκίμασα λίγο το Verdun, για κάποιο λόγο "it feels cheap", δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά αν είχε το budget του BF "1" θα ήταν σίγουρα καλύτερο. Αυτό που με εκπλήσσει ευχάριστα είναι πώς κατάφεραν σε ένα game που κατεβάζει 1.6GB να χώσουν ένα game που άνετα θα ήταν 8-10GB <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /><br><br>Also, ετοιμαζόμουν να ποστάρω πόσο βαρετό είναι (ή στήνεσαι ή πεθαίνεις) επειδή πέρασα 10 λεπτά χωρίς να &#039;δω κανέναν, αλλά τελικά σημάδευα (όπως φαίνεται στο minimap) έξω από την playable area  :rofl2: :rofl:<br><span class="bbcode_spoiler">
18880101_1953704231533232_721640158969197139_o.jpg
</span>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
η φάση είναι overwatch competitive φάση. τετοια κάνω και άμα φύγει ποτέ το backlog θα χτυπήσω piercing στην μύτη. 
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Τέλος το πρώτο πέρασμα από διαστημικό σταθμό Talos με scientist, engineer, security neuromods φουλαρισμένα και αρκετές ώρες ψάξιμο για να πάρω achievos για όλα τα mail, audiologs και όλους τους ανθρώπους πάνω στο σταθμό. Ευτυχώς που το παιχνίδι σέβεται το χρόνο σου και δεν σε αναγκάζει να τα βρεις όλα, αλλά σου δίνει ένα εύρος αριθμών πριν το ολοκληρωμένο σύνολο. Την απόλαυσα την εμπειρία του. Καταπληκτική μουσική. Πολύ ωραία δουλειά η Arkane. Θυμίζει System Shock πάρα πολύ.  Αυτό το υπολογίζω ξεκάθαρα στα θετικά του. Ο Στέφανος τα είχε γράψει σωστά. Οι μάχες στο hard στην αρχή καλό είναι να αποφεύγονται γιατί τα πυρομαχικά δεν είναι άπειρα, αλλά αν ξοδέψεις λίγο περισσότερο  χρόνο στο παιχνίδι από την ολοκλήρωση των βασικών αποστολών και κάνεις και  δευτερεύουσες τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού επισκέπτεσαι περισσότερες περιοχές και ανεβάζεις χαρακτηριστικά πιο εύκολα. Στα αρνητικά προσμετρώ πως μ&#039; έχει πετάξει στο desktop καμμιά δεκαριά φορές σε 43 ώρες. Δεν το λες και καλό  αλλά μπορεί να &#039;χει να κάνει με την συνθεσή μου ή να είναι ώρα να κάνω format. Επίσης, θα ήθελα να είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να τερματίσεις τα χαρακτηριστικά σου. <span class="bbcode_spoiler">Λίγο πολύ, το τέλος είναι προβλέψιμο αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Περισσότερα για το φινάλε όταν το τελειώσετε περισσότεροι. </span> Το παιχνίδι με έψησε πάρα πολύ και θα παίξω άμεσα μόνο με typhoon δυνάμεις. Όλη η μαγεία είναι στις διαφορετικές προσεγγίσεις.  :thumbsup:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις μου (Μαθηματικά τελευταίο μάθημα την επόμενη Πέμπτη) δεν παίζω πολλά. Μόνο κάνα ματσάκι στο CS:GO.<br><br>Όταν τελειώσουν όμως συνεχίζω για :<br><br>100% Batman Arkham Knight<br>100% Talos Principle <br>100% Dragonball Xenoverse<br><br>και μετά φουλ διαγραφή από τον SSD να πάρει λίγο αέρα. Λογικά μετά θα μαι πάνω στην ώρα για το update του Black Mesa (ΧΕΝ). Να φύγουν κι αυτά τα 9 gigabyte.<br>Σύνολο χώρου : 80Gbyte.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,888
Τελείωσα κ το 3ο playthrough με Cleric στο Lords of the Fallen. Μόλις τελείωσα, έκανα κατευθείαν New Game με Warrior χαρακτήρα αυτήν τη φορά. Κόκκινο spell tree κ Heavy armor εξοπλισμος.<br>Εχω σκοπό να παίξω με Longsword αυτήν τη φορά. Τέρμα οι ασπίδες. <br><br>Ξεκινώντας λοιπόν το 4o playthough με Warrior διαπίστωσα πως ο χαρακτήρας μου ήταν overweight με αποτέλεσμα τα dodges να γίνονται πιο αργά κ στην απόκριση αλλά κ καθόλη την διάρκεια της κίνησης. Προχώρησα έτσι στο πρώτο Boss. <br><br>Εδώ, σε σχέση με τα προηγομούμενα playthoughs, ήθελα να φάω το Boss με συγκεκριμένο τρόπο ώστε το item που θα μου ρίξει να είναι η &#039;&#039;special edition&#039;&#039; του. Τι έπρεπε να κάνω? Να τον σκωτώσω χωρίς να φάω dmg!  :mosh:  Εγχείρημα δύσκολο, που έδωσε κ Achievement  :salute: <br>Η μάχη απαιτούσε υπομονή κ γρήγορα αντανακλαστικά. Λόγω του βάρους του εξοπλισμού που μου έριχνε το dodge speed αλλά κ των συνθηκών της μάχης, αναγκάστηκα να βγάλω από πάνω μου την πανοπλία, τα γάντια κ την ασπίδα κρατώντας μόνο την περικεφαλαία, τα ατσάλινα αρβύλια κ το σπαθί στα δου μου χέρια.<br><br>Τι πιο λογικό. Το armor μου, μου έριχνε το speed, δεν έπρεπε να φάω dmg αλλά κ να έτρωγα αναγκαστηκά μετά έπρεπε να τον αφήσω να με φάει κ να ξεκινήσω την μάχη από την αρχή, οπότε ποιος ο λόγος να την φοράω?  :geralt:<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/vIrHxCm.jpg" alt="vIrHxCm.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><b>ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!!!</b><br><img src="http://i.imgur.com/NDloiX7.jpg" alt="NDloiX7.jpg" class="bbcode_img" /><br><img src="http://i.imgur.com/SNC0hNb.jpg" alt="SNC0hNb.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Ωραίος ο παίχτης, ρισπέκτ :salute:<br>Και γω θέλω να το παίξω άλλες δυό φορές κάποια στιγμή να το πάω 100%  :cool:<br>Εγώ δεν κρατήθηκα και ξανάπιασα το Dark Souls 2 SOFTS (solo run full) με τελείως νέο χαρακτήρα (full strength build). Είναι φοβερό το πόσο διαφορετικό φαίνεται και αυτό μετά το Dark Souls 3. Το έπιασα στο xbox 360 γιατί καταλάθος έσβησα το save μου μια μέρα και δεν μου κάθονταν καλά να μην έχω καθόλου save αλλά χώρια αυτό είναι στην ουσία η vanilla έκδοση με τα DLC οπότε πάνε τρία χρόνια από τότε που το έπαιξα.<br>Main game παραμένει το Assassin&#039;s Creed 1 το οποίο με έχει πωρώσει για τα καλά. Εχω άλλα 4 τη σειράς να παίξω στη πορεία και χαίρομαι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>Δεν μου λέτε το συγκεκριμένο το έχει δοκιμάσει κανείς στο uplay? Γιατί στο steam είσαι αναγκασμένος να απενεργοποιήσεις το steam overlay για να μην κρασάρει και για να δει χειριστήριο ήθελε το mod xbox360ce. Απ&#039;ότι είδα βέβαια στο uplay δεν σου δίνει τίποτα έπαθλα ούτε επιτεύγματα. Αλλά αναρωτιέμαι αν έχει πατσαριστεί :hmm:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έχετε πάθει ποτέ να θέλετε να γράψετε τι παίζετε, αλλά λόγο έλλειψης χρόνου να μην προλαβαίνετε να γράψετε για να μην θυσιάσετε ούτε λεπτό από χρόνο παιχνιδιού; Αυτό ακριβώς έπαθα με το Dragonfall. Πραγματικά με κατάπιε από τα πρώτα λεπτά παιχνιδιού. Το σενάριο σε κρατάει όμηρο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι και δεις πως θα καταλήξει , με τα plot twist του κύριου σεναρίου αλλά και τα Plot twist των επιλογών σου που πολλές φορές σου έρχονται κατακέφαλα. Όσο για τους Npc θα παραθέσω τα λεγόμενα του Borracho <br><br>"Η ποιότητα του γραψίματος είναι δίχως υπερβολή, από τις καλύτερες του είδους. Οι δε Shadowrunners που απαρτίζουν την ομάδα μας (Dietrich, Glory, Eiger, Blitz) έχουν τόσο γερές προσωπικές ιστορίες/quests, που μου έφεραν στο νου και πάλι την απίστευτη συμμορία του Torment. Όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να θυμηθώ σχεδόν ούτε έναν NPC/Shadowrunner από το Dead Man’s Switch."<br>http://ragequit.gr/reviews/item/shadowrun-returns-dragonfall-pc-review<br><br>Είχε NPC shadowrunners το πρηγούμενο;;; Εγώ θυμάμαι μόνο αμυδρά να τα σκάω σε μισθοφόρους. <br>Τέλος η μάχη ήταν το ίδιο απολαυστική , αλλά αυτή τη φορά το έβαλα στο Hard γιατί θυμάμαι ότι μου φάνηκε αρκετά εύκολο το Dead Man&#039;s Switch. <br><br><br>Επίσης πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό τον καιρό ήταν το Skullgirls. (ευγενική χορηγία του community rq). Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σε πολύ υπόληψη. Το στήσιμο του με μόνο περίεργες κοπέλες fighters μου έβγαζε ένα φανσερβίστικο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την Ιαπωνική αισθητική όπου πολλές φορές τα bosses σε κάνουν να θές να σπάσεις την οθόνη ( Dead or alive 4 , King of fighters) το απέφευγα. Το είχε όμως ο κ.Chosen και μου έλεγε να το πάρω, και επειδή δεν λέω ποτέ όχι για μπούφλες με τον chosen , όταν το είδα αχνιστό σε Giveaway το γράπωσα και ευτυχώς διαψεύστηκα σε όλα!!! Το παιχνίδι είναι τρομερά διασκεδαστικό και καμένο!!!!! Ευτυχώς και το Boss δεν σπάει νεύρα, οπότε ο υπολογιστής μου μπορεί να είναι ήρεμος . <br><br>Και φτάσαμε στο τρέχον παιχνίδι. Tekken. Θα παίζω για καιρό.... Αρκεί να κρατήσει και τον κόσμο που έχει στο online. <br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Gwent dailies.<br><br>Fallout: New Vegas. Απλώς, δέος και κλάμα.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br>Fallout: New Vegas. Απλώς, δέος και κλάμα.<br></blockquote><br><br>Kάνω κι εγώ ακόμη ενα run οπου αυτή τη φορά τάσσομαι πλήρως με τη Legion  :mosh:<br>Full Intelligence & Charisma build.<br><br>Nα πώ οτι είναι η πρωτη φορά στην RPG καριέρα μου που παίζω "evil" χαρακτήρα...<br><br><br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Είμαι vilified με τους Legion, και δεν έχω μπει ακόμη στο Strip (λίγο στο Free side, αλλά δεν έχω τρέξει quests εκεί). 90/125 locations.<br><br>Πάνε μερικά achievements (θέλουν απαραιτήτως 2ο playthrough), ενώ τα GRA είναι σχετικά μανικακια.<br><br>Int, Cha build. Repair, Barter, Energy Weapons, Speech όλα maxαρισμενα. Βλέπω να γράφω 100 το lockpick επίσης. Boone και E-DE μέχρι στιγμής οι companions ενώ πρέπει να βρω και τους υπόλοιπους.<br><br>Βρήκα και Brotherhood Power Armor και δεν μπορώ να τη φορέσω επειδή θέλω training. #στοfallout4δενθασυνεβαινεαυτο
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
<blockquote><br>Nα πώ οτι είναι η πρωτη φορά στην RPG καριέρα μου που παίζω "evil" χαρακτήρα...<br></blockquote><br><br>Α εμένα η πρώτη φορά ήταν στο 2ο playthrough του KOTOR 2. Τα ρήμαξα όλα,απόλαυση :cool: :starwars:
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
<blockquote><br>Βρήκα και Brotherhood Power Armor και δεν μπορώ να τη φορέσω επειδή θέλω training. #στοfallout4δενθασυνεβαινεαυτο<br></blockquote><br><br>Αυτά να τα πεις στον Κώστα, ο οποίος δεν εκτιμά την ελευθερία που προσφέρει το design της bethesda.  :pP
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Civ V: Είπα να συνεχίσω το progress μου στα τσίβος, τώρα που αξιώθηκα να πάρω και το Brave New World. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα scenarios στα οποία ποτέ δεν είχα δώσει την παραμικρή σημασία (ΜΕΓΑ λάθος). Προσωπικά τα βρίσκω άκρως challenging και διασκεδαστικά, αν και στο deity είναι πραγματικά στο όριο του να προκαλέσουν epic ragequits σε κάποιες φάσεις.<br><br>Highlights: Το Rise of the Mongols στο Deity πρέπει να μου έφαγε ΑΝΕΤΑ 10+ ώρες, καθώς το ξαναξεκίνησα πάνω από 10 φορές μέχρι να βγει. Το The Fall of Rome επίσης αρκετά δύσκολο, ειδικά στην αρχή, αλλά μετά από 1-2 προσπάθειες αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως μπορείς να εκμεταλευθείς το AI.<br><br>Όσοι έχουν το παιχνίδι και θέλουν κάτι παραπάνω από το απλό "παίζω το κλασσικό παιχνίδι 1.000.000 φορές, over and over again" (το οποίο απο μόνο του είναι φανταστικό βέβαια) ας τα δοκιμάσουν, θα με θυμηθούν.<br><br>Παίζει να είναι από τα πιο χρονοβόρα παιχνίδια πάντως για 100% (αμφιβάλλω αν υπάρχουν πάνω από 100 άτομα που να το έχουν κάνει).
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Ενώ συνεχίζω με μιά ηρωική αναδρομή στο Fallout New Vegas, γεμάτη με "σωστά" mods, λόγω του ότι έβλεπα βιντεάκια ανάλυσης και κριτικής του Witcher 3, νιώθω μια έλξη να με τραβά στο Game+ πρώτη φορά πλήρες με τα expansions. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βρήκα σε καλή τιμή το <sub>Fallout 4, το πήρα </sub> και ενώ η ιστορία είναι σχεδόνη τηλεγραφημένη από το πρώτο μισάωρο, έλκομαι προς αυτό όταν τελειώσω με τα καζίνα.
 
Top Bottom