Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελείωσα το Last of Us. Είχαν δίκιο τελικά όσοι μου λέγανε πως είναι το καλύτερο παιχνίδι της Naughty Dog. Μπορώ να πω ότι πιο κοντινό έχουμε δει στη σειρά του Walking Dead. Σε αντίθεση με το Evil Dead σε αυτό λάτρεψα το πως λειτούργησε το stealth και του δωσα και κατάλαβε. Σοκαριστικό φινάλε, θα μου μείνει αξέχαστο. Νόμιζα πως είναι ώρα επιτέλους να παίξω Metal Gear Solid 4, μπας και παίξω και το 5 αργότερα.

Συν τοις άλλοις παίζω πότε πότε και Street Fighter V The Arcade Edition (χωρίς τα season passes). Μπορώ να πω πως εξεπλάγην ευχάριστα με την αλματώδη άνοδο ποιότητας του παιχνιδιού σε σχέση με το τραγικό demo που είχα δοκιμάσει παλιότερα. Εχει πράμα να ασχοληθείς επιτέλους ενώ η νοσταλγία χτυπάει ταβάνι με τα όσα έχουν κάνει σε arcade & story mode.

<blockquote>Σε αντίθεση με το Evil Dead</blockquote>
Ναι αλλά ο Ash <del>θα ήταν αντίθετος</del> δεν παίζει stealth. Εκτός κι αν είναι το στελθ του φουτκλαν λήντερ...

https://www.youtube.com/watch?v=SOpcdJ_V5_M

Evil Within ήθελα να πω προφανώς :lol:

Πετάς μια πατάτα, γίνεται πατατοσάλατα, έτσι πάνε αυτά :mrgreen:

Πάντως τώρα εξηγούνται όλα γιατί έπαιζα σε rambo mode το εν λόγω παίγνιο :p

Νάτος ο δεύτερος Άρχων Κονσερβοσφάχτης, εμφανίστηκε. Τα πρη-όρντερς 2080 Ti πώς πάνε;

Shadow of Tomb Raider. Δεν θα πω ακόμα πόσο και αν μου αρέσει, αλλά έχει πλάκα το γεγονός ότι έχει πέσει ένα μικρό κράξιμο στο διαδίκτυο, επειδή δεν έχει αρκετό "μπαμ-μπουμ" (ισχύει για όσο έχω παίξει), ενώ τα δυο προηγούμενα είχαν κατηγορηθεί ως "μη αληθινά Tomb Raider", για αυτόν ακριβώς το λόγο. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Περισσότερα στο review, προσεχώς.

Οι Έντζλορτνς των Υπογείων (βασικοί ανταγωνιστές του Λουδοβίκου των Ανωγείων) απογοητεύτηκαν που δεν περιλαμβάνεται ντέητινγκ σιμ μόουντ, απλά τα πράγματα.

Έριξα μια ματιά, και στο ολόφρεσκο "Star Control: Origins". Για λίγο, γιατί έπρεπε να επιστρέψω στην πεζή πραγματικότητα!! Στο κλασσικό
Star Control 2, μου άρεσε πάρα πολύ με το κομμάτι της εξερεύνησης (το οποίο ήταν αντιγραφή από το Starflight 1 και 2), αλλά μου την έδινε λίγο η arcade φύση των μαχών, που ήταν ένας κλώνος του πρώτου videogame ever (σε οθόνη παλμογράφου!!) Space War.

Στο καινούργιο πλέον κόλλησα και με την μάχη!!!!!!! Αν είχα και άδεια, θα έπεφταν πολλές ολονύκτιες gaming sessions!!!

Είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου και να ασχοληθώ με ένα "hardcore" roguelike. Ancient Domains of Mystery λοιπόν (ADOM), ρετουσαρισμένη steam έκδοση του γνωστού, για τους λάτρεις του είδους, ASCII roguelike.

Είναι από αυτά τα παιχνίδια που ψοφολογάς μέχρι να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι κάνεις λάθος. Μετά, συνεχίζεις να ψοφολογάς μέχρι να καταλάβεις με ποια σειρά πρέπει να κάνεις τα quests. Στη συνέχεια, ψοφολογάς με λίγο χαμηλότερους ρυθμούς (μερικές φορές βέβαια είναι καλύτερο το να πεθαίνει ο χαρακτήρας στο 5λεπτο παρά μετά από 2 ώρες...). Η αλήθεια είναι πως το να χρειαστεί να κάτσεις, να ψάξεις, να διαβάσεις σε guidebook (χωρίς να σου πετάει απλά μασσημένη τροφή κάποιος γιουτουμπερ) μου είχε λείψει.

Αν βγει και κανένα "remake" του Mordor: The Depths of Dejenol, θα δηλώσω ευτυχισμένος.

Ξεκινησα απο χτες το ReCore. Οσο προλαβω να παιξω μεχρι την Παρασκευη αντε τις πρωτες 2 πιστες μεχρι που θα το παρατησω για το Assasin creed odyseey. Θα ανεβασω και 2 μικρα βιντεακια. Το πρωτο ειναι ετοιμο το αλλο αυριο. Διαλυω ρομποτ. Δεν εχουν αιμα και εντερα να πεταγονται αρα ειναι καταλληλο και για παιδια .  Και τρεχει στα 60 fps σε ultra 1440p.  Το πρωτο βιντεακι ειναι ετοιμο
https://www.youtube.com/watch?v=EqQ18wDctiM&amp;lc=z23tvfojqp2wubeqb04t1aokgy03utyvelulgod3spo1rk0h00410

Πριν μερικές μέρες τέλειωσα το Alien Isolation. Αν και το είχα αρχίσει στο δύσκολο, το έριξα στο normal γιατί έγινε μία απότομη κλίση στην δυσκολία, εγώ δεν είχα μάθει ακόμα τα αντικείμενα , όπως και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και οι εχθροί παραήταν αετομάτιδες για αρχή. Στο Normal βγήκε περίπατο, εκτός από κάνα δυο σημεία. Τα space walks ήταν πραγματική απόλαυση. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν που στα terminals δεν κάνει pause το παιχνίδι, οπότε δεν προλάβαινα πολλές φορές να διαβάσω με την ησυχία μου το story , για να μην με φάει το κτήνος.

Μία άλλη μαγεία του παιχνιδιού είναι ότι μοιάζει με σημείο αναφοράς, όπου συναντιέται η επιστημονική φαντασία του παρελθόντος με το παρόν και βλέπουμε τι παραμένει στην φαντασία, όπως τα ταξίδια με την ταχύτητα του φωτός και τι περνάει στην σφαίρα του ρετρό , όπως οι μονόχρωμες οθόνες , οι υπολογιστές και τα gadgets που μοιάζουν να ήρθαν από την προηγούμενη δεκαετία .

Ελπίζω το Alien να παραμείνει εκεί που είναι... Στην σφαίρα του φανταστικού δλδ….

Τερματίσαμε χτες βράδυ με ένα φίλο μου το Outlast 2. Λίγο "τρύπιο" φινάλε, πολύ ανοιχτό σε personal interpretation. Ψάξαμε λίγο τις σκέψεις διαφόρων σε reddit κτλ, αλλά θα ήθελα και από εδώ μια γνώμη.

μετά από αίμα δάκρυα και ιδρώτα (νταξ μόνο ίδρωτα) τέλος το divinity original sin. ο ranger mog είναι έτοιμος (καλά έτοιμος πρώτα θέλει αγορά προφανώς) να ξαναπάει μια βόλτα κατά rivellon μεριά στο original sin 2.

6 το πρωί. Ύπνος δεν έχει κολλήσει λόγο αλλεργίας και στις 8:30 έχω εκκρεμότητα στο δημόσιο. Οπότε προσπάθεια να την πέσω μπας και γίνει θαύμα πάει περίπατο. Επιλογή 2 λοιπόν. Σεξπρέσσο ώστε να παραμείνω ξύπνιος μέχρι να τελειώσω με το δημόσιο, κάτι που όλοι ξέρουμε ότι ίσως πάρει και όλο το πρωί , και κάποιο σφηνάκι για να τον συνοδέψω στο pc. Μιας και ούτως η άλλως θα έτρωγα την μαυρίλα, θεώρησα πολύ καλή ιδέα να το συνοδέψω με το Distraint. Η ιστορία ενός ανθρώπου που θυσιάζει την ψυχή του εις τον βωμό του χρήματος και της δύναμης . Παρομοίως και εγώ σε λίγο στον βωμό της γραφειοκρατίας.....

Αν και είμουν αρκετά σκεπτικός με τον εικαστικό τομέα του παιχνιδιού, αυτά τα φουσκωτά κεφάλια δεν μου κάθονται καθόλου καλά στο μάτι, σύντομα τον συνήθισα και απορροφήθηκα από την ιστορία. Ιστορία απλή μεν , ωραία διατυπωμένη δε , σε σημείο να δυσκολευτώ να το αφήσω για να τρέξω τις δικές μου εκκρεμότητες. Οι γρίφοι ήταν παρόντες για να κρατάνε το ενδιαφέρον , χωρίς να διακόπτουν την ροή της ιστορίας. Το μόνο μελανό σημείο είναι στην τρίτη έξωση που με κούρασε το πέρα δώθε με πόρτες. Κατά τα άλλα περιμένω τον Νοέμβριο το Distraint 2.

Όσο για την δική μου ψυχή, παραμένει ακόμα εδώ. Γιατί το μηχανολογικό του Ηρακλείου θέλει ραντεβού που το κλείνεις από το νετ για να σε εξυπηρετήσει. Το ακούσαμε και αυτό.... ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!! Παρασκευή λοιπόν θα είναι η συνέχεια για μένα. Και πραγματικά σκέφτομαι μήπως πιάσω papers please αυτές τις μέρες....

Total War : Warhammer (το πρώτο για την ώρα μόνο)! Πολύ καλό, υπέροχη μεταφορά της Warhammer ατμόσφαιρας, έχει κάποια θέματα στις gameplay επιλογές του (δεν έχω ξαναπαίξει κανένα TW όμως για να συγκρίνω). Προσπαθώ να βγάλω το Campaign των Wood Elves με ειρηνικό τρόπο (όσο γίνετε, γενικά βαρετό Campaign κάπως με εξαίρεση τις στιγμές που ξεκινάν Beastmen και Chaos Invasions που γίνονται epic καταστάσεις) και κουτσά στραβά την παλεύω και προχωράει. Το επόμενο θα ναι με Chaos Warriors για να μην μείνει τίποτα όρθιο έτσι για να εξισορροπήσω το κάρμα :p

Overwatch

Σε μια πίστα πυροβουλούσα μανιασμένα έναν βαρκάρη. Απανωτά headshots, 0 damage μου πήρε λίγο για να καταλάβω πως ήταν μέρος της πίστας και όχι παίκτης. Κινούταν ύποπτα πάνω στη γόνδολα. Σε ένα capture the flag game, έπεσα πάνω στην αντίπαλη σημαία (άλλο ήθελα να κάνω), τη φορτώθηκα, δεν ήξερα που να πάω και έτρεξα από την ακριβώς αντίθετη μεριά...Τουλάχιστον μαζεύω Play of the game (από την πλευρά του σκοτωμένου :Ρ )

#justnoobthings

έλα ρε πότε ξεκίνησες οβεργουοτς? όποτε θες πες να σε πάμε με λυγκα-ρετζινα (άμα μπορούν) κάνα παιχνίδι.

Αυτό το κολλασμένο Divinity Original Sin 2 τελειώνει ποτέ;

[quote quote=505891]έλα ρε πότε ξεκίνησες οβεργουοτς? όποτε θες πες να σε πάμε με λυγκα-<strong>ρετζινα</strong> (άμα μπορούν) κάνα παιχνίδι.
[/quote]

Ακόμα αδυνατώ να βρω το λόγο που διάβασα "ρετσίνα"... Μήπως φταίει η κολλητή παρέα που κάνω τελευταία με τον Coolalexios;... :Ρ

[quote quote=506124]Αυτό το κολλασμένο Divinity Original Sin 2 τελειώνει ποτέ;

[/quote]
Mόνο αν θέλεις τελειώνει η παιχνιδάρα.

Ρε φίλε 100 ώρες και ακόμα είμαι Act 2 :D :D

(στο πρώτο playthrough)

Back