What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101
Στο είχα πει, είναι ο μεγαλύτερος χάρτης. Οι υπόλοιποι είναι μικρότεροι. Καλή απόλαυση
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101
Ευτυχώς.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,823
[quote quote=506129]Ρε φίλε 100 ώρες και ακόμα είμαι Act 2 <img class="emoji" draggable="false" src="https://s.w.org/images/core/emoji/11/svg/1f600.svg" alt="?" /> <img class="emoji" draggable="false" src="https://s.w.org/images/core/emoji/11/svg/1f600.svg" alt="?" />

(στο πρώτο playthrough)

[/quote]
<img src="https://media.giphy.com/media/Tcm6MiFcKdhew/giphy.gif" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101
#nope #denied #larian&gt;nubisoft #lolpoioac #etaireiameorama&gt;taidiapantelakhmoutaidiapantelhmou
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,101

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
#piohardcoreforumpethaineis
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,684
#8elwkiegwnampwseaytoyopaixnidimetatagsmporw #nomizwkanwkatila8osmemegalesprotaseis #tsoksteileinviterocketleaguestonrivereyes #thewireHBO #greatestseriesofalltime #fireandaxetothesuccumbers
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,823
Όπως είπα στο discord, έπαιξα και τελείωσα το Dishonored μαζί με τα dlc του. Καλό ήταν αλλά όχι τόσο όσο περίμενα τελικά (ακολουθεί σεντονάκι).

Ίσως μπορεί να μην ήμουν στη φάση, ίσως το ότι μπήκε περισσότερο στη γενικότερη προσπάθεια μείωσης του backlog και του να έχω γεύση από σύγχρονη Arkane στο δρόμο, προς το magnus opus τους <span class="gdbbx-bbcode-spoiler">το Prey φυσικά </span>(έχω πρόχειρη συνταγή για κορακόπιτα, σε περίπτωση που βγει άνθρακας, αλλά είναι πολλά τα θετικά σημάδια), δεν ξέρω…

Όπως και να ‘χει, να πω αρχικά ότι σε καμία απολύτως περίπτωση, δεν με έστειλε όπως τα Thief Gold-Thief 2. Θυμίζω ότι τα είχα παίξει κάπου 13-14 χρόνια μετά το release τους αντίστοιχα, οπότε δεν τίθεται θέμα νοσταλγίας. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που οδηγούν στην <del>μουρμούρα </del>αναπόληση “γιατί δε τα φτιάχνουν όπως τότε, πως γίνεται να μην έχουν ξεπεραστεί” κτλ. Ή αλήθεια είναι περίμενα περισσότερα διαβάζοντας κυρίως διθυραμβικές κριτικές γι’ αυτό.

Πάμε και στις λεπτομέρειες… Μετανιώνω λίγο πως λόγω ghost και clean hands το πήγα με αντίστοιχη ψυχαναγκαστική προσέγγιση. Δεν είναι ότι δεν προτιμώ το stealth από όλα τα σφάζω αλλά υπάρχουν παράμετροι που βάζουν τρικλοποδιά σε αυτό και με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η χρήση όλων των εργαλείων και ένας συνδυασμός πισώπλατων (ή και όχι αν δεν κάτσει) μαχαιρωμάτων και non lethal takedowns είναι μακράν η ιδανικότερη λύση (και σαφώς πιο διασκεδαστική).

Το παιχνίδι σου δίνει αρκετές powers και αντικείμενα. Τα περισσότερα όμως από αυτά σκοτώνουν, ενώ τα μη φονικά είναι ε-λά-χι-στα. Διάβολε, ακόμη και το wind blast να τινάξει σπρώξει κάποιον σε ένα τοίχο τον ξαποστέλνει. Πρώτο φάουλ. Σίγουρα όποιος πήγε να παίξει όπως εγώ, θα είδε πως περισσεύουν πολλά runes, που αναγκαστικά μπορεί να έβαλε σε τίποτα swarm rats ή βλακείες όπως το vitality. Ακόμη και μικρές λεπτομέρειες όπως το πολύ μεγάλο απόθεμα σε bolts σε σχέση με τα ισχνά sleep darts ή η ανυπαρξία area effect τύπου gas grenades κλπ συνηγορούν υπέρ αυτού που έλεγα στην προηγούμενη παράγραφο.

Άλλο αγκάθι, η A.I. Μου αρέσει πολύ η έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη στα παιχνίδια (F.E.A.R., Stalker duh) αλλά είναι εδώ είναι απλά…random (και τελικά είδα να το αναφέρουν σε αρκετά reviews αυτό ως αρνητικό). Εκτίμησα πολύ τις φάσεις που οι φρουροί έλεγαν “someone should be on patrol over there” και έκαναν συνήθως και καμιά βόλτα πιο πέρα να δουν γιατί υπάρχει κενό στα περίπολα (από κάτι τέτοια περιστατικά, έμαθα να μην αφήνω τους αναίσθητους στο σημείο που φρουρούσαν, ακόμα κι αν δεν φαίνονταν). Όχι όμως ρε φίλε να φορτώνω το game και κάθε φορά να κάνουν ότι γουστάρουν! Για παράδειγμα τη μία να τον βλέπεις να πηγαίνει μπρος-πίσω στο σοκάκι και στην άλλη προσπάθεια (με το που φορτώσεις, όχι να περάσει ώρα ε) να σταματάει και να ξαποσταίνει στον τοίχο… Ακόμα και σε περιπολίες παρατήρησα το random του πράγματος, όχι πολύ συχνά αλλά γινόταν (αναφέρομαι πάντα σε ανθρώπινους αντιπάλους, σε weepers, σκυλιά κτλ. φυσικά δεν έχω τέτοιες προσδοκίες). Να σημειωθεί ότι το έπαιξα στο hard, το οποίο όμως λέει ότι απλά κάνει πιο aware τους εχθρούς και τίποτα άλλο. Ευτυχώς υπήρχε το Dark Vision (εύκολα η χρησιμότερη power στο παιχνίδι), σε γλυτώνει από πολύ εκνευρισμό και re-load.

Κι όπως είχα αναφέρει σε παλιότερο σχόλιο, εξακολουθώ να μην είμαι fan του πως λειτουργεί ο φωτισμός για το stealth. Ο Smith κάπου είχε πει ότι ήθελε να φτιάξει κάτι διαφορετικό από το Thief. Εμμ φίλε, όταν κάτι λειτουργεί πολύ καλά, δεν του αλλάζεις τα φώτα (pun intended). Ναι ok, στα παιχνίδια της Looking Glass το σκοτάδι ήταν υπερβολικά ασφαλές για τον παίκτη, με τους φρουρούς να μην μπορούν να διακρίνουν μια σιλουέτα στα 3-4 μέτρα, όταν στεκόσουν ακίνητος τουλάχιστον (εκτός αν ενεργά σε έψαχναν). Κοινώς, ήταν το gem σβησμένο; Ήσουν ασφαλής. Και η αντιπρόταση ποια είναι; Αφαιρούμε τελείως την κάλυψη του σκοταδιού και κάνουμε την A.I. τόσο υπερευαίσθητη (το ίδιο γινόταν και στο Metro 2033 αλλά μόνο αν ήσουν στο φως, εκεί σε έβλεπαν και με την άκρη του ματιού, τουλάχιστον σε το stealth ήταν περισσότερο δευτερεύων -it just works μηχανισμός, και στο 90% των περιπτώσεων που χρειαζόταν να γλιστρήσεις, υπήρχαν άπλετο σκοτάδι) που ακόμη κι αν δε στέκεσαι απευθείας στο φως της μέρας να μπορεί να σε δει από 15+ μέτρα μακριά…; Αυτό φυσικά είχε αντίκτυπο και στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Που ακούστηκε σε stealth παιχνίδι οι περισσότερες αποστολές να είναι μέρα;

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό πρόβλημα το γεγονός ότι το button promt για non lethal choke ήταν κάπως ό,τι να ‘ναι. Υπήρχαν φορές, που ενώ ήμουν ακριβώς από πίσω, δεν το εμφάνιζε με αποτέλεσμα να κάνω block στον αέρα και μερικές φορές να με καταλαβαίνει μετά από 2-3 αποτυχημένες απόπειρες (οποία έκπληξη, το μαχαίρωμα στο λαιμό από μπροστά έπιανε ΠΑΝΤΑ, χμμμ…). Δε μιλάω για περιπτώσεις που κάποιος στέκεται μακριά ή ακουμπάει την πλάτη του κάπου προφανώς. Το πιο εκνευριστικό ήταν σε αυτούς που προχώραγαν, μπορεί δηλ. να στο εμφάνιζε στιγμιαία, να πάταγες και να μην έπιανε επειδή είχε προχωρήσει ένα βήμα και το παιχνίδι θεωρούσε ότι δε βρίσκεσαι στο τόξο 15,8 μοιρών που αυτό ήθελε. Το αστείο είναι πως κάποιες φορές δεν ήμουν κεντραρισμένος πλάτη και πριν προλάβω να δω prompt, πάταγα για choke κι έπιανε. Σίγουρα όχι τόσο τραγικό όσο το αλφαδιασμένο χτύπημα με το taser σε συγκεκριμένο σπόνδυλο στο πρώτο Deus Ex, αλλά και πάλι… Πρέπει κάποια στιγμή οι developers να καταλάβουν ότι τα prompts πρέπει να λειτουργούν λειτουργούν ως hint αλληλεπίδρασης κι όχι ως σωστή στιγμή στο χωροχρόνο για το άνοιγμα μιας πόρτας, έναρξης ομιλίας με npc κ.α.

Πάμε και σε αυτά που μου άρεσαν. Οι αποστολές ήταν σε γενικές γραμμές ωραία σχεδιασμένες, με πολλαπλά μονοπάτια και παντού παραθυράκια, φεγγίτες, υπόγεια κτλ. για να τρυπώσεις. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι Lady Boyle’s last party (δύσκολο να υπάρχει κάποιος που να μην του άρεσε, κρίμα που δεν υπήρχαν κι άλλες στο βασικό παιχνίδι, έχει και μία στη φυλακή στο Brigmore witches που είναι σε παρόμοιο στυλ αλλά με λιγότερη έρευνα), Return to the tower (αυτή που πας να βγάλεις από τη μέση τον Lord Reagent, από εκείνες που μύριζαν έντονα Thief με το πόσο χαοτικές ήταν) και το The Flooded district.

Το στόρυ έτσι κι έτσι, εκτός από εκείνη την ανατροπή προς τις τελευταίες αποστολές, που δεν περίμενα. Το lore πολύ καλό, σε έβαζε κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού, νομίζω δεν πρέπει να έχασα βιβλίο ή διάλογο. Voice acting γενικά σε υψηλό επίπεδο, οι χαρακτήρες κάπως άνισοι. Ξεχωρίζω άνετα τους Granny Rags (λάτρεψα παράνοια), Slackjaw, Daud και Sokolov. Και βέβαια, δε γινόταν να μη μου αρέσει η καλλιτεχνική διεύθυνση, από την παρακμή της Dunwall και την πανούκλα, μέχρι την ίδια τη σήψη της υψηλής κοινωνίας. Σε αρκετά σημεία τα περιβάλλοντα με τις ράγες στον αέρα και τα checkpoints με τους wall of light,  τα tallboys κ.α. μου θύμισαν City 17 (λογικό αφού έχει βάλει κι εδώ το χέρι του ο Viktor Antonov). Το art design γενικά έκανε αρκετά καλή δουλειά να απορροφηθείς στον κόσμο του, ξεχνώντας μετά από κάποια ώρα τα σχετικά φτωχά, ακόμα και για 2012, γραφικά, κυρίως στους χαρακτήρες και λιγότερα στα περιβάλλοντα.

Τα δε dlc μου άρεσαν ακόμα περισσότερο. Μιλάω για τα story dlc, το city trials πλάκα είχε, ειδικά εκείνες οι δοκιμασίες που ήταν σαν puzzles και είχες συγκεκριμένο χρόνο να μακελέψεις δημιουργικά τους αντιπάλους σου. Έπαιξα απλά για το χονόρε και ένα αστέρι στην καθεμία (μη μας λεν και σκουριασμένους) και προχώρησα, δεν είμαστε να σπαταλάμε χρόνο σε leaderboards και τέτοια. Ο Daud μου άρεσε περισσότερο σαν χαρακτήρας από το Corvo, και αρκετά ενδιαφέρουσα η δική του παράλληλη ιστορία. Και σε gameplay όμως υπήρχαν βελτιώσεις, από το πάγωμα του χρόνου στο blink, μέχρι τα περισσότερα non lethal μαραφέτια (και σε μεγαλύτερη ποσότητα τα sleep darts) που είχε. Ειρωνεία που ένας επαγγελματίας δολοφόνος, μπορούσε να παιχτεί ως περισσότερο ειρηνιστής από τον σωματοφύλακα της αυτοκράτειρας, έτσι; Και αποστολές όπως το σφαγείο των φαλαινών ή η έπαυλη με τις μάγισσες, έσταζαν ατμόσφαιρα.

Τελείωσα με low chaos σε όλες τις campaigns, και τα τέλη ήταν πολύ ικανοποιητικά. Ίσως στο μέλλον να το παίξω με πιο yolo προσέγγιση, προέχουν άλλα όμως. Στο βασικό game θα έβαζα γύρω στο 80, στο συνολικό περιεχόμενο (αφού τη GOTY έπαιξα) ~85. Ελπίζω το 2 να είναι όντως πιο προσεγμένο.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Ενδιάμεσα υποχρεώσεων μη ψηφιακής ζωής, για ένα μεγάλο διάστημα επιχειρούσα στο WoW ως χαλαρός χρήστης και έφαγα την ανοησία του BfA στο κούτελο μέχρι που τελείωσε ο χρόνος συνδρομης. Καλό 8,1 και άν-εφόσον έχει γίνει κάποια πρόοδος στο ΜΜΟ που να στηρίζεται στην κοινή λογική και όχι σε γκρουπιέρη της Πάρνηθας.

Έτσι, πήρα το ζιζανιούχο μεν, απολαυστικό δε -και ενοχλητικό σε κάποιες μικρές στιγμές- Kingdom Come Deliverance ως να εξομοιώσω Τσέχο δουλοπάροικο κατά την περίοδο Crusader Kings II (χωρίς τα αμέτρητα DLC και τα trendy mods) και το ευχαριστιέμαι πολύ, όταν το παιχνίδι δουλεύει.

Επόμενη ασχολία, εκτός απροόπτου, θα είναι το Divinity Original Sin 2 Definitive Edition και βλέπουμε.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τριαντά έξι ημέρες με κράτησε το WoW κύριε Mike. Δε τη πάλεψα άλλο, σκυλοβαρέθηκα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έπαιξα ένα ωραίο ταινιάκι αυτές τις μέρες το Virginia, που το βρήκα κοψοχρονιά στο Humble κάτι λίγο παραπάνω από 1 ευρώ. (ούτε το ποτηράκι του ουίσκι δεν έβγαλε ο κυρ Στέφανος δλδ) Η διάρκεια του ήταν μόνο 2 ώρες, αλλά ήταν αρκετά καλό ώστε να με κρατήσει να το παίξω χωρίς κανένα διάλειμμά. Τα γραφικά του είναι κάπως ιδιαίτερα , αλλά είναι όμορφα και με προσοχή στην λεπτομέρια σε σημείο όχι μόνο να τα συνηθίσεις αλλά να σου αρέσουν κιόλας. Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχει ίχνος ομιλίας σε όλο το παιχνίδι, ούτε και Text με αποτέλεσμα να πρέπει να καταλάβεις την ιστορία μόνο από τις εκφράσεις και τις κινήσεις των χαρακτήρων, και τολμώ να πω ότι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Ο θεατής, συγνώμη ο παίκτης, καταλαβαίνει τα πάντα παρατηρώντας τα τεκταινόμενα και τις εκφράσεις των χαρακτήρων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την φοβερή μουσική που δένει τα πάντα μεταξύ τους ώστε να αιχμαλωτίσει τον παίκτη στον ιστό του παιχνιδιού, μέχρι να δει τους τίτλους τέλους.

Και μετά σου έρχονται οι τυπάδες στο steam και λένε ότι δεν κατάλαβαν τίποτα από το παιχνίδι και αρχίζεις να αμφιβάλεις για την ανθρωπότητα . Οκ σίγουρα κάποια πράματα δεν τα καταλαβαίνεις γιατί είναι φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχουν πολλές περίεργες στιγμές, όμως δεν σε νοιάζουν τόσο αυτές , γιατί το κάνει λιανό ότι είναι μορφή ονείρου. Προσωπικά μία απορία έχω και μια διαφωνία με γνωστό reviewer περί του φινάλε της ιστορίας.

Το τέλος όπου είναι όλοι με τις μάσκες πιστεύω ότι είναι συμβολικό. Συμβολίζει τη διαφθορά αυτών των προσώπων που κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Δεν είναι όμως πραγματικό γεγονός γιατί αυτά τα έβλεπε υπό την επήρεια του LCD που πήρε όσο ήταν στη φυλακή για λόγο που πραγματικά δεν κατάλαβα. Αλλά αν όλα αυτά ήταν στο μυαλό της πως κατάφερε να βγει από τη φυλακή από τη στιγμή που καταλάβαν ότι πιστόλιασε την αποστολή της και ακόμα πιο σημαντικό, πως κατάφερε να παραμείνει στο σώμα και δεν απολύθηκε;
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,723
Το έχω ρίξει τελευταία στο Hollow Knight. Αν και μού αρέσουν σαν ιδέα τα metroidvania, λόγω backtracking ως τώρα δεν με έχουν κρατήσει, το Hollow Knight όμως φαίνεται να κάνει την διαφορά. Είμαι ακόμα στην αρχή (δεν έχω δει σπόϊλερς αλλά φαντάζομαι είναι απίστευτα τεράστιο) και ως τώρα είναι σε ένα επίπεδο δυσκολίας που με βολεύει καθώς δεν έχω διάθεση για πολύ δύσκολα παιχνίδια, φοβάμαι όμως ότι θα δυσκολέψει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,684
Τα ΠΟΛΥ ζόρικα κομμάτια είναι καθαρά προαιρετικά, οπότε μπορείς να τα παρακάμψεις. Από πλευράς μεγέθους, έχεις πέσει μέσα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
[quote quote=506551]Το έχω ρίξει τελευταία στο Hollow Knight. Αν και μού αρέσουν σαν ιδέα τα metroidvania, λόγω backtracking ως τώρα δεν με έχουν κρατήσει, το Hollow Knight όμως φαίνεται να κάνει την διαφορά. Είμαι ακόμα στην αρχή (δεν έχω δει σπόϊλερς αλλά φαντάζομαι είναι απίστευτα τεράστιο) και ως τώρα είναι σε ένα επίπεδο δυσκολίας που με βολεύει καθώς δεν έχω διάθεση για πολύ δύσκολα παιχνίδια, φοβάμαι όμως ότι θα δυσκολέψει.

[/quote]

Ετοιμάσου για αρκετό backtracking. Προσωπικά δεν με κούρασε στιγμή, αλλά γούστα είναι αυτά. Αν απλά θες να παίξεις το game "χαλαρά" (κάποια fights μόνο χαλαρά δεν είναι) δεν θα χρειαστείς ιδιαίτερα κάποιο guide. Αν θες να πας για 100%, είναι σχεδόν απαραίτητο.



AC:O για εμένα αυτό τον καιρό. Δεν μπορώ να πω ότι σαν παιχνίδι είναι κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο. Ωστόσο, είναι απίστευτα εθιστικό. Τα έως τώρα παράπονά μου:
1. Ο όγκος των errands που σου αναθέτει ακόμα και ο τελευταίος ζητιάνος είναι τόσο μεγάλος που σε κάνει να "μπουκώνεις" ώρες-ώρες (ναι, οκ, είναι προαιρετικά - για τους φυσιολογικούς ανθρώπους).
2. Δεν υπάρχει λογική στο σύστημα του completion των  "military locations". Δεν γίνεται να έχεις τραβήξει όσα έχεις τραβήξει για να βοηθήσεις τους κατοίκους μίας πόλης ή μία παράταξη και μετά από 2 λεπτά το παιχνίδι (όχι όμως μέσω κάποιου διαλόγου που να το δικαιολογεί) να σου λέει "Kill fort captain, loot nation treasure, burn supplies". Μα ρε παιδιά... πριν 2 λεπτά εγώ βοήθησα να πάρει η Σπάρτη (Sparta Shall Prevail και σε όποιον δεν αρέσει, δωρεάν εκδρομή στον κοσμοπολίτικο Καιάδα) αυτό το fort....
3. Level scaling: Καλό (αν και πολλοί γκρινιάζουν γενικώς για αυτό), κρατάει το combat σε αρκετά challenging επίπεδα, αλλά κάπου το χάνει. Ναι, οι μισθοφόροι να κάνουν scale, το ίδιο και οι captains κλπ. Αλλά το να κάνουν level up οι κότες, τα σκυλιά και τα λοιπά κτήνη, είναι απλά αστείο.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,723
Για να δώσω λίγο καλύτερη εικόνα, όταν έγραφα το παραπάνω είχα φτάσει στην Σφήκα στο Greenpath, δεν την είχα νικήσει ακόμα. Ως αυτό το επίπεδο δυσκολίας, το χαίρομαι, αλλά δεν έχω όρεξη να ανέβει πολύ παραπάνω. Σπόϊλερς ή οδηγούς δεν έχω δει καθόλου, ούτε καν κριτικές, το μέγεθος το εκτίμησα κάπως όταν είδα να κατεβαίνουν πάνω από 7 γίγα.

Τώρα είμαι στην φάση που μπορώ και να σκαρφαλώνω και τοίχους, και μέχρι τώρα το παιχνίδι δεν έχει δείξει το παραμικρό ενοχλητικό στοιχείο backtracking ή ενοχλητική ανάγκη μαζέματος γεώ, έχει πετύχει εξαιρετική ισορροπία και απλά ανάλογα με την διάθεσή μου μπορώ να τριγυρνώ χαλαρά αυξάνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό ή να κοιτάζω τι θα αγοράσω ή να εξερευνώ άγνωστα μέρη ή να προσπαθώ να βγάλω κάποιο δύσκολο σημείο. Γενικά με αφήνει και παίζω στο χαλαρό χωρίς όμως να είναι βαρετό. Δεν ξέρω πώς θα αλλάξει αυτό στην συνέχεια.

Η τέχνη τού παιχνιδιού είναι πολύ καλή και αν και γενικά είμαι οπαδός τού πίξελ αρτ, έχει παραγίνει το κακό με αυτό και είναι ευχάριστο ότι δεν έκαναν κάτι τέτοιο. Είναι και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες όπως όταν ανοίγεις τον χάρτη που προσθέτουν στο παιχνίδι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Λύγκα απ' όσο θυμάμαι (ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΠΟΗΛΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟ VIRGINIA) στο φινάλε βλέπεις πως ουσιαστικά η δικιά σου έχει δεχτεί να γίνει χαφιού καριέρας για το Τμήμα. Οπότε περνάνε τα χρόνια και αναλαμβάνει άπειρες τέτοιες ρουφιανοδουλειές, μέχρι που χάνει και το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς της. Οι μασκοφόροι/λότζα όντως αναπαριστούν την διαφθορά της εξουσίας. Υπάρχουν δεν υπάρχουν στο χωριό, ειναι το κόνσεπτ τους που υφίσταται και κυβερνά την ανθρώπινη ιστορία.

Χαίρομαι που το απόλαυσες ;)
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ όπως το κατάλαβα είναι ότι :

Τελικά δεν συνέχισε να είναι χαφιές και τελικά δεν πρόδωσε τη συνέταιρό της , και απλώς τα γεγονότα που έδειχνε ότι είχε αναρριχηθεί πλήρως στην εξουσία είναι το τι θα μπορούσε να γίνει αν συνέχιζε αυτή την πορεία. Για αυτό και μετά από αυτό γυρίζουμε πίσω στη φυλακή και τελικά παίρνει το LCD και κλείνει το παιχνίδι με την πρωταγωνίστρια και την πλέον φίλη της στο αμάξι . Το θέμα είναι πως τη γλύτωσε και δεν έμεινε φυλακή.
 
Top Bottom