What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ξεκίνησα μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση το Divinity Original Sin. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές, αν και ακόμη είμαι στον πρώτο χάρτη. Το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι οι πραγματικά δύσκολες μάχες που συναντώ στο tactician επίπεδο δυσκολίας. Γενικά το combat system του παιχνιδιού φαίνεται εξαιρετικό. Δεν είναι βέβαια όλα ρόδινα (π.χ. rock-paper-scissors...γιατί να εισαχθεί randomness εδώ και να μη γίνεται ένα απλό check;).
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,572
Αλλα έλεγα θα έπαιζα τις προάλλες άλλα έπιασα, για την ακρίβεια δοκίμασα τελικά. Ας πω τι πρώτες μου εντυπώσεις

Heavy Rain-> Τις προάλλες σε ένα τοπικό παζάρι τσίμπησα 2 ολοκαίνουργια ps move με ένα 20ρικο. Παράγγειλα και μια μεταχειρισμένη κάμερα με 10 ευρώ. Είπα επιτέλους να το δοκιμάσω το παιχνίδι έχοντας την ps move έκδοση. Και ντάξει απίστευτη εμπειρία. Εχει πάρα πολύ πλάκα να παίζεις με το move αυτό το παιχνίδι. Προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό. Είχαν δίκιο για όσα έλεγαν γι'αυτό το παιχνίδι, τρομερό

Resident Evil: The Umbrella Chronicles-> Tι πιο ταιριαστό να παίζεις rail shooter με το move. Αρκετα παλούκι το παιχνίδι ωστόσο αν παίζεις μόνος. Πολύ καλή φάση που έχει τα γραφικά του resident evil zero!

Evil Within 2-> Με το καλημέρα μου φαίνεται ήδη καλύτερο του πρώτου όσον αφορά γραφικά και gameplay, θα πέσει τρελό κάψιμο πάλι!

Αlone in the Dark: Illumination-> Secret World is that you? Μοιάζει πάρα πολύ η μάχη του παιχνιδιού, ωραία γραφικά ωστόσο με εκνεύρισε το bug που υπάρχει αν πας σετάρεις χειριστήριο. Βέβαια με mouse/keyboard που δοκίμασα μετά μια χαρά ήταν ο χειρισμός. Αυτό που πραγματικά ωστόσο είναι αξιοπερίεργο είναι το γιατί αυτό το παιχνίδι στήθηκε έτσι. Δεν νιώθεις καθόλου πως παίζεις παιχνίδι της σειράς. Από την άλλη δεν είναι άσχημο και ίσως με φίλους να είναι πολύ διασκεδαστικό. Φανταστείτε το σαν left for dead (και σε αυτό έχει χάρτες και objectives) απλά 3d person και με classes. Κρίμα που δεν έχει καθόλου κόσμο online. Θα έπρεπε να γίνει f2p

Marvel vs Capcom Infinite-> Αν και πράγματι λάμπουν δια της απουσίας τους οι xmen και οι fantastic four το παιχνίδι είναι καλό κατά τ'αλλα. Αλλά το ρόστερ όσο να'ναι παραείναι μικρό για μένα έχοντας κακομάθει από το ultimate marvel vs capcom 3. Με εκνεύρισε αφάνταστα το final boss...

Eίχα γράψει κριτική κάποτε για το προηγούμενο της σειράς για όποιον ενδιαφέρεται https://thegamersleague.blogspot.com/2014/02/ultimate-marvel-vs-capcom-3.html">Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Review

Κλάσεις ανώτερο παιχνίδι το 3, προτιμήστε αυτό αν δεν έχετε έχετε κανένα από τα δύο







 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,726
Στα πλαίσια εξάλειψης των εκκρεμοτήτων που συσσωρεύτηκαν στο 6μηνο που έπαιζα στην Κοζάνη, έπιασα και τελείωσα επιτέλους το Hero-U: Rogue to Redemption, και το καταχάρηκα. Λίγο παραπάνω να πρόσεχαν κάποια στοιχεία του gameplay (κυρίως όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου, το μετά από ένα σημείο τελείως βαρετό πηγαινέλα ανάμεσα στις περιοχές, και τις αρκετά πεζές μάχες) και θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από το "τίμιο και νοσταλγικό πνευματικό sequel των QFG" που καταλήγει να είναι τώρα, αλλά ας ελπίσουμε να τα διορθώσουν αυτά στο sequel.

Επόμενο στη λίστα το This Is The Police 2.

Παράλληλα βέβαια με το απαλό, λαϊκό, καθημερινό παίξιμο Battlefield V και το περιστασιακό τσαλαβούτημα στο Kingdom Come για πλήρες completionist playthrough εν αναμονή γενναίας έκπτωσης στα DLC του.

Και έχω και το Divinity Original Sin 2 στη βιβλιοθήκη να με κοιτάζει ρε γαμώτο.

#Υποχρεώσεις #Ζήτω_η_Ανεργία #ΔουλέψτεΧαζοί
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
Ξεκίνησα με το καλό το Just Cause 4, review οσονούπω.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Η καγκουριάδα μπήκε στην άκρη, χρόνος υπάρχει μόνο για Battlefield V πλέον. Τα θεματάκια του τα έχει, κάποιες κινήσεις των devs μοιάζουν εντελώς σπασμωδικές, αλλά παρά τα όποια προβλήματα, είναι fun to play.

Mow, mow, mow down the enemy's boat.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,543
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΗΝ.

Η Καγκουρειάς δεν εγκαταλείπεται ποτέ και για κανένα λόγο. Ο Καγκουραλέξης σε κοιτά αγέρωχα από την κορυφή του Ταϋγκέτου (sic). Γιατί ΣΟΥΤΟΥΡΟΥ ΠΟΥΖΟΥ ΠΕΗΝ, ΓΙΑΤΙ;
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,623
Έπαιξα κάμποσες ώρες Fallout 4, αλλά δεν άντεξα και το γύρισα σε New Vegas και εγώ, να συμπληρώσω κάνα achievement (π.χ. δεν έγινα ποτέ Λεγιουνάριους) και παίζω και λίγο Blood & Gold Carribean για το χαβαλέ. (κρίμα που δε δίνει steam achievements με τα mods).
Ε και φυσικά WoW, buffάρανε το MM και κάνω σαν παιδί που άνοιξε το δώρο του πρόωρα! :lol:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,726
Η μάχη στα Blackpits στο Divinity: Original Sin 2, εκεί που πρέπει να σώσεις το γιο μιας Sourcerer που ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν οι Magisters πάνω σε μια εξέδρα και μετά από ένα σημείο spawnάρουν μερικές δεκάδες Oil/Fire Voidspawns και γεμίζει ο τόπος με Cursed Flames, ήταν μια από τις μεγαλύτερες εποποιίες της χρονιάς. Επιστράτευσα κάθε δυνατή κι αδύνατη πουστιά για να καταφέρω να νικήσω μετά από 1-1μιση ώρα προσπαθειών. Μπράβο.

Α, ναι. Παίζω το Original Sin 2 τελικά. Σαφής βελτίωση σε σχέση με το πρώτο, στα όλα του.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,112
Ζεις το όνειρο Χελιόνε και δεν το έχεις καταλάβει πλήρως ακόμα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
Μην αγοράσει κανείς ακόμα το Just Cause 4, το παιχνίδι κρασάρει συνέχεια. Ελπίζω το σημερινό patch να βελτιώσει τα πράγματα, αλλά και πάλι θα πρότεινα να περιμένετε τουλάχιστον το review.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,358
<blockquote>Μην αγοράσει κανείς ακόμα το Just Cause 4, το παιχνίδι κρασάρει συνέχεια. Ελπίζω το σημερινό patch να βελτιώσει τα πράγματα, αλλά και πάλι θα πρότεινα να περιμένετε τουλάχιστον το review.</blockquote>
Δεν ξέρω κ. Ναύαρχε, αλλά το πρώτο το εγκατέλειψα μετά το συνεχές respawn των εχθρών. Το δεύτερο που εγκατέστησα πρόσφατα, (ναι έχω μείνει καμιά δυό δεκαετίες πίσω!!), μου την έδωσε ο χειρισμός του grapple (από την αρχή στο tutorial), και εάν δεν τα καταφέρω με την δεύτερη, πάει για βίαιο uninstall!! Το τρίτο πέρασε και ούτε ακούμπησε!! Τί στην ευχή!!

Τελικά μόνο τα Far Cry μου φαίνεται,  έχουν αυτό το Midwinter/Midwinter 2 vibe!!!!
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,623
[quote quote=507998]Θέλοντας να σβήσω μία μεγάλη κηλίδα από το gaming ιστορικό μου, μόλις αγόρασα κι εγκατέστησα το The Temple of Elemental Evil.

Για να δούμε θα την παλέψει ο κακομαθημένος, πλέον, εαυτός μου με παιχνίδι του 2003; Αλλά γιατί όχι, διάολε! Το παιχνιδι ειναι σε είδος που γουστάρω τρελά και απο την εταιρεία που έχει βγάλει τα δύο απο τα τρία games του προσωπικού μου top-3 (ναι Arcanum και Vampire: The Masquerade για εσας μιλάω και όχι μη διαμαρτύρεστε που στο 1 ειναι τα Commandos).

Aντε να δούμε τι θα δούμε. Αναμένεται ένα άκρως ενδιαφέρον ΣΚ.

[/quote]
Σου προτείνω αυτό το modάκι οπωσδήποτε, εκτός αν είσαι απόλυτα purist.
https://www.moddb.com/mods/circle-of-eight-modpack
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
Μιλώντας για κηλίδες στο ιστορικό μου στο gaming, δεν έχω παίξει ποτέ τα Fallout 2, Planescape Torment και Vampire Bloodlines. Σκίστε με ελεύθερα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
βλασφημία στην πυρά. αν και με το vampire bloodlines άμα το έπαιζες εκείνη την περίοδο ίσως έβγαινες και άτυχος γιατί είχε κάτι game breaking bugs.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
[quote quote=508354]βλασφημία στην πυρά. αν και με το vampire bloodlines άμα το έπαιζες εκείνη την περίοδο ίσως έβγαινες και άτυχος γιατί είχε κάτι game breaking bugs.

[/quote]

Αλείφθηκα ήδη με πίσσα και πούπουλα!
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,023
[quote quote=508359]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/%cf%84%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c/page/399/#post-508354">Mogrey665 wrote:
βλασφημία στην πυρά. αν και με το vampire bloodlines άμα το έπαιζες εκείνη την περίοδο ίσως έβγαινες και άτυχος γιατί είχε κάτι game breaking bugs.</blockquote>
Αλείφθηκα ήδη με πίσσα και πούπουλα!

[/quote]

Το Αγιοβασιλιάτικο σκουφί μην ξεχάσεις (όχι λόγω των ημερών, αλλά επειδή κάνει τέλεια δουλειά ως φυτίλι :Ρ :Ρ :Ρ)!
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,358
<blockquote>Το Αγιοβασιλιάτικο σκουφί μην ξεχάσεις (όχι λόγω των ημερών, αλλά επειδή κάνει τέλεια δουλειά ως φυτίλι :Ρ :Ρ :Ρ)!</blockquote>
Εγώ έκανα, κάτι χειρότερο!!! Άρχισα το Fallout 1, και δεν το τελείωσα (ακόμα!!!!)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,726
Ειλικρινή λόγια σοφίας. Ταυτίστηκα.





Zh9FgfO.jpg




 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,339
Σάββατο βράδυ, είμαι στο pc, αράζω

Η ματιά μου θολή, το isaac, τα μάτια "φλεξάρω"

Das Geisterschiff στο Steam, είναι το new kings field, το new punk

Γιαχ!
<div>
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,457
Τελείωσα πρόσφατα το Gabriel Knight και θέλω γνώμες για το επόμενο adventure που θα παίξω. Έχω εγκατεστημένα τα εξής:

Gemini Rue

I Have No Mouth And I must Scream

Secret Of Monkey Island Special Edition

Ποιο να ξεκινήσω πρώτα;
 
Top Bottom