Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μιλώντας για fashionably late μόλις ολοκλήρωσα το BioShock Remastered. Εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενδιαφέρουσα ιστορία και άρτιο gameplay. Χαίρομαι που δεν είχα σποιλεριαστεί και μπήκα στα τυφλά στον κόσμο του. Δυνατή εμπειρία παρά την ηλικία του. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τις συνέχειες :)

<blockquote>Είμαι fashionably late σε μερικά παιχνίδια.</blockquote>
Και δεν είσαι ο μόνος!!!

Tέλος το Heavy Rain. Aπίστευτο παιχνίδι και τρομερή εμπειρία με τα ps move controllers. Σοκαριστικό φινάλε. Θα το ξαναπαίξω σίγουρα στο μέλλον, μόνος αυτή τη φορά μπας και καταφέρω να σώσω και κανέναν  :lol:

Το καταευχαριστηθήκαμε με τη μητέρα μου πάντως. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε και άλλα interactive drama games. Εχω ένα σωρό στο backlog εξάλλου.

Οσον αφορά το Metal Gear Solid V, σαν πρώτη εντύπωση μου έχει πέσει το σαγόνι με αυτά που έχω δει μέχρι τώρα. Μεγαλύτερο σοκ και από το Witcher 3 έχω πάθει με το ρεαλισμό του περιβάλλοντος. Σοκάρομαι που δεν αναφέρεται κατά κόρον και αυτό εδώ μέσα τόσο καιρό. Φαίνεται τεράστια παιχνιδάρα και ήταν φανταστικό πως το Ground Zeroes προετοίμασε το έδαφος σεναριακά. Για να δούμε παρακάτω τι θα δούμε!

Μη παλεύοντας την για πάνω από 20 ώρες με το Fallout 4, επέστρεψα σε ένα ακόμα playthrough του New Vegas (και 2 από τα DLC του κυρίως για gear), για να το τερματίσω επιτέλους ΚΑΙ με Legion.
Τώρα ξανά Witcher 1 (με White Wolf και μερικά οπτικοακουστικά enhancements), μιας και με πόρωσαν τα comics του. (Άρχισα και τα βιβλία τώρα παράλληλα).

Αυτόν τον καιρό παίζω κυρίως Fallout 76 και ψάχνω για καινούργιο παιχνιδάκι απο τα υπάρχων , περιμένοντας τον άλλο μήνα Metro

Δεν πίστευα ότι το insurgency θα ήταν τόσο διασκεδαστικό!
Τέλειο σφηνάκι για όταν δεν κυνηγάω λαγούς στην Τσεχία ή δεν διαβάζω.

Ποτέ δεν με τράβηξαν. Στην καλύτερη θα διόρθωνα τους μεταλλάδες :p

Dragon Quest XI. Κλασική συνταγή JRPG σε σημείο παρεξήγησης. Τίποτα το συγκλονιστικό, τόσο σεναριακά όσο και σε μηχανισμούς, αλλά αρκετά όμορφο και ευχάριστο για όσους αρέσκονται στο είδος.

Όσο οι υπόλοιποι κάνουν ταξιδάκι στο Elite Dangerous είπα κι εγώ να κάνω μικρότερα jumps στο υπέροχο FTL: Faster Than Light.
Το είχα παίξει αρκετά και παλιότερα χωρίς όμως ποτέ να καταφέρω να νικήσω το final boss. Ξεκίνησα χθες new game κλασσικά με Galactica ship και Crew Kara, Apollo και Chief. Έφτασα μέχρι το 2ο σύστημα όπου με έσπασαν στο ξύλο οι Mantis μου σπασαν και το σκάφος. Σε ένα κατάστημα δε θα βρω baygon, θα σας δείξω εγώ. Και new game...

What Remains of Edith Finch

Όσοι το τσιμπήσατε από την Epic ή το έχετε ήδη δώστε του προτεραιότητα στο backlog, 2-3 ώρες διαρκεί. Θα σας μαυρίσει την ψυχή και θα το θυμάστε για αρκετό καιρό. Εκπληκτική αφήγηση, παρουσίαση. Εννοείται πως μπαίνετε στα τυφλά χωρίς να διαβάσετε περί τίνος πρόκειται.

<blockquote>Θα σας μαυρίσει την ψυχή</blockquote>
Άμα είναι να παίζουμε games και να μας μαυρίζει η ψυχή, το χάσαμε το παιχνίδι!!!!  :lol:

[quote quote=510161]What Remains of Edith Finch

Όσοι το τσιμπήσατε από την Epic ή το έχετε ήδη δώστε του προτεραιότητα στο backlog, 2-3 ώρες διαρκεί. Θα σας μαυρίσει την ψυχή και θα το θυμάστε για αρκετό καιρό. Εκπληκτική αφήγηση, παρουσίαση. Εννοείται πως μπαίνετε στα τυφλά χωρίς να διαβάσετε περί τίνος πρόκειται.

[/quote]
Ο καλύτερος walking simulator που έχω παίξει.

Αριστούργημα.

Παίζω underrail το οποίο θα τοποθετούσα πάνω από fallout 1,2 μέχρι που έφτασα deep caverns..........

Είμαι στο τελικό μπος και θα το παρατήσω πλέον.....

με κούρασε μετά από 76 ώρες..............

Σου άρεσε?

Έχοντας σταματήσει να παίζω οποιοδήποτε game για κανά μήνα, θέλω τώρα να ξαναπιάσω το Dark Souls αλλά δυσκολεύομαι αρκετά. Προς το παρόν παίζω λίγο Orcs Must Die 2.

Sniper Elite V2

Χειριζόμαστε έναν αμερικανό Sniper στον WWII που μπλέκεται στις συμπλοκές μεταξύ Γερμανών και Ρώσων. Για να μην κάνουμε διακρίσεις και οι δυο παρατάξεις είναι εχθρικές απέναντί μας. Η Kill-cam είναι εντυπωσιακή, όπως και τα στατιστικά για τις βολές μας πχ. moving headshot 200+ μέτρα 2000 points. Τίμιο παιχνιδάκι, σύντομο και διασκεδαστικό.

Total War Warhammer

Εδώ και χρόνια προσπαθώ να βρω άπλετο ελεύθερο χρόνο να το ξεκινήσω, τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί οπότε το χαζοξεκίνησα. Ήθελα να πάρω Elves ώστε να έχω μικρούς Legolas αλλά δεν είχαν tutorial, συμβιβάστηκα με τα Βαμπίρια με το σκεπτικό να έχω μικρούς Edward, απογοήτευση. Ο στρατός μου αποτελείται από κάτι ετοιμόρροπα ζόμπι, ασθενικούς σκελετούς και σκοροφαγωμένους λύκους. Κάθε φορά που πάω σε μάχη νιώθω πως ο στρατός μου θα πεθάνει μόνος του προτού προλάβει να φτάσει τα αντίπαλα στρατεύματα. Φυσικά ο μεγαλύτερος και αληθινός αντίπαλος του παιχνιδιού είναι η χρεωκοπία, φλερτάρω μαζί της σχεδόν σε κάθε γύρο (κάνω κάκιστη διαχείριση στα οικονομικά), ευτυχώς ο συμπαίκτης μου δίνει οικονομικές ανάσες. Κάπως έτσι ζω το ελληνικό όνειρο στον κόσμο του Warhammer.

Back