Sniper Elite V2
Χειριζόμαστε έναν αμερικανό Sniper στον WWII που μπλέκεται στις συμπλοκές μεταξύ Γερμανών και Ρώσων. Για να μην κάνουμε διακρίσεις και οι δυο παρατάξεις είναι εχθρικές απέναντί μας. Η Kill-cam είναι εντυπωσιακή, όπως και τα στατιστικά για τις βολές μας πχ. moving headshot 200+ μέτρα 2000 points. Τίμιο παιχνιδάκι, σύντομο και διασκεδαστικό.
Total War Warhammer
Εδώ και χρόνια προσπαθώ να βρω άπλετο ελεύθερο χρόνο να το ξεκινήσω, τελικά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί οπότε το χαζοξεκίνησα. Ήθελα να πάρω Elves ώστε να έχω μικρούς Legolas αλλά δεν είχαν tutorial, συμβιβάστηκα με τα Βαμπίρια με το σκεπτικό να έχω μικρούς Edward, απογοήτευση. Ο στρατός μου αποτελείται από κάτι ετοιμόρροπα ζόμπι, ασθενικούς σκελετούς και σκοροφαγωμένους λύκους. Κάθε φορά που πάω σε μάχη νιώθω πως ο στρατός μου θα πεθάνει μόνος του προτού προλάβει να φτάσει τα αντίπαλα στρατεύματα. Φυσικά ο μεγαλύτερος και αληθινός αντίπαλος του παιχνιδιού είναι η χρεωκοπία, φλερτάρω μαζί της σχεδόν σε κάθε γύρο (κάνω κάκιστη διαχείριση στα οικονομικά), ευτυχώς ο συμπαίκτης μου δίνει οικονομικές ανάσες. Κάπως έτσι ζω το ελληνικό όνειρο στον κόσμο του Warhammer.