What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Αυτό τον καιρό προσπαθώ να παίξω age of wonders 3 αλλά και αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα με τον απίστευτο βαθμό δυσκολίας του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχολή είναι αυτή που έχει δημιουργήσει το heroes με τα game ίδιου gerne να είναι όλα ένα cheat fest από την AI.
Μετά παίζω το απίστευτα όμορφο και καθηλωτικό banner saga και έχω ξεκινήσει το ανέλπιστα καλό Space Hulk. Φοβερά καλοστημένο για strategy στους κλειστοφοβικούς τους χώρους.
Σε όλα τα παραπάνω λέω να χωρέσω και το watch dog και το tesla. Θα δούμε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Σταματημένε, το SoC είχε δώσει το pcmaster, btw αν δεν το είχε κάνει λίγο απίθανο να είχα εντρυφήσει από μόνος μου στη σειρά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />, νομίζω από στάνταρς είναι μεταξύ ΑΑΑ και Β+ τίτλων.
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Ξυπναω χθες και αποφασιζω να διαβασω Φυσικη, λογω εξετασεων, μεχρι τις 2 το μεσημερακι. Φτανει 2 κλεινω τα βιβλια και ανοιγω τον υπολογιστη, λεω δεν παιζω μεχρι τις 4 λιγο Civ 5 τωρα που εμαθα και τους μηχανισμους. Το φορτωνω διαλεγω Ρωμη και φυγαμε... Περιττο να σας πω οτι με εξαιρεση 2-3 φορες που κοιταξα το ρολοι δεν καταλαβα ποτε πηγε 11.30 :woohoo: Τρελος εθισμος το παιχνιδι.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
που να επαιζες το ρεντ αλερτ 2 :trollface:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<b>Fifis Wannabe wrote</b>
<blockquote>που να επαιζες το ρεντ αλερτ 2 :trollface:</blockquote>

<b>Vagman wrote</b>
<blockquote>Aρ γιου τρολινγκ ;</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Χέζουν οι αρκούδες στα δάση;</span>

Ιν άδερ νιούζ, HoTS και εμπρός γενναίοι, Queen of Blades και άπειρες καφρίλες, έχω λιώσει. :mosh:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΑΣΩΤΟΙ; Δόξα και τιμή στο αδικημένο Red Alert 2 :worship: , το τελευταίο :cry: Command & Conquer RTS από την θρυλική μάνα του είδους, Westwood Studios :salute:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167


Grmadness wrote:

<span class="bbcode_spoiler">Χέζουν οι αρκούδες στα δάση;</span>
</blockquote> <i><b>Μην απαντησεις ειναι τρολογιοτομπαλιδικη ερωτηση παγιδα!!!!!</b></i>

Ιν τοπικ νιους : Τελειωσα το κοτορ (μπαντ και γκουντ σαηντ),το journey down και αρχισα να κανω περιπολιες στην εποχη του φραπε στο μαϊαμι μεσω του gta vice city

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τέλειωσα τα Dracula 1 και Dracula 2 και από Τρίτη ξεκινάω το τρίτο μέρος της σειράς.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887


Tsok wrote:
Τέλειωσα τα Dracula 1 και Dracula 2 και από Τρίτη ξεκινάω το τρίτο μέρος της σειράς.</blockquote>

Σε ζηλεύω ρε φίλε! Ίσως το ξαναπιάσω και γω κάποια στιγμή σύντομα.
Στα δικά μου, πριν λίγες μέρες τελείωσα το πρώτο playthrough στο transistor. Eιλικρινά δεν ξέρω αν θα πιάσω το recursion σύντομα, ίσως ποτέ. Πραγματικά δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι το παιχνίδι παρότι είχα λατρέψει το bastion και το περίμενα με χαρά.
Ο οπτικοακουστικος τομέας σαφώς και είναι κορυφαίος, εξαιρετική αισθητική και πολύ ωραία μουσική. Αλλά...μάλλον τα θετικά σταματάτε κάπου εκεί για μένα.
Πρώτο πρόβλημα θεωρώ οτί είναι τρόπος που χρησιμοποιούν τον cunningham. Eνώ στο bastion δεν κουραζόμουν ποτέ να τον ακούω να περιγράφει τα τεκταινόμενα , στο trans τον έχουν να πετάει αμπελοφιλοσοφίες κάθε λίγο και λιγάκι με αποτέλεσμα άλλοτε να μου σπάει τα νεύρα και άλλοτε απλά να κουράζει.
Και μετά έχουμε το combat system...ασφυκτικά μικροί χώροι, πολλά εμπόδια, μια red να προχωρά σε ρυθμούς χελώνας και επιθετικές κινήσεις παααάρα πολύ αργές ή με περιορισμένη εμβέλεια. Όλα αυτά βέβαια για να σε αναγκάσει να πας σε turn mode.
Mόνο που το πολυδιαφημισμένο αυτό mode είναι πάρα πολύ ρηχό τελικά και παρά τις αρκετές τροποποιήσεις που σου επιτρέπει να κάνεις στο "οπλοστάσιο" σου, δεν υπάρχουν και τόσο μεγάλες διαφορές στα αποτελέσματα τους. Όταν βγαίνεις από turn και εκτελούνται τα χτυπήματα, απλά δεν τα απολαμβάνεις, δεν τα νιώθεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για μένα κατέληξαν να έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα οι μάχες, για να μη πως έγιναν αγγαρεία. Εξαίρεση η τελευταία μάχη που ήταν έτσι στημένη,ώστε είχε ένταση και απαιτούσε αρκετή τακτική. Τες πα. Πριν λίγο έπιασα το shadowrun αρχίζοντας από το dead mans switch και μπορώ να πω πως έχει αρχίσει να με απορροφά η ιστορία και η ατμόσφαιρα. Έχω και στην αναμονή το δύσκολο αλλά αριστουργιματικό xcom για ένα playthrough σε classic-ironman και μετά θα επιχειρήσω και ένα impossible- ironman έτσι για τη μαγκιά.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
tyrion είχα παίξει μόνο το πρώτο στο PS1 και τώρα που τα βρήκα δε τα αφήνω με τίποτα. Θυμάμαι πως είχα λατρέψει το πρώτο τότε... Πάντως μου νομίζω πως λείπουν κάποιες σκηνές στην έκδοση του steam.
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Mετα απο ενασχοληση 20 ωρων με το Civ 5 νομιζω οτι ειναι εξαιρετικη περιπτωση παιχνιδιου. Αυτο που μου εκανε περισσοτερο εντυπωση ειναι οτι ο πολεμος δεν ειναι ( ουσιαστικα ) η μονη οδος στην νικη. Το αντιθετο μαλιστα, απο τοτε που κυρηξα πολεμο στον σπαστικο τον Μεγα Αλεξανδρο η οικονομια μου ηταν στο χωμα, τεχνολογικα ειμαι πισω και ολο το production το εριχνα στις παραγωγη στρατου ( την μεσαιωνικη περιοδο εγινε ο πολεμος ). Μολις καναμε ειρηνη διεγραψα τον περισσοτερο στρατο και το εχω ριξει στην επιστημη, την κουλτουρα και την πιστη. Ειμαι στο μεταιχμιο μεταξυ industrial και modern περιοδου και εχω 5 πολεις. Γενικα, εχω την αισθηση οτι ειμαι πισω ( και οτι θα χασω <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> ) σε ολες τις παραμετρους εκτος της οικονομιας. Εμποριο κανω, great people και δρομους εχω και γενικα στις πολεις προσπαθω να κρατω τις ισορροπιες αναμεσα σε food, production, gold και science ( αν και απο την περιοδο του πολεμου ειχα χτισει πολλα trading posts ). Το μονο κακο ειναι οτι οι 2 πρωτες και μεγαλυτερες πολεις μου δεν μπορουν να αναπτυχθουν αλλο, γιατι στα βορεια-νοτια εχω city states και στα δυτικα τους Ελληνες ( νομιζω ειμαι στην περιοχη της Κινας ). Τι κανω λαθος ;;;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εγώ πάντως ότι στρατό έκανα, τον έκανα μόνο για άμυνα. Πολύ σπάνια να ξεκινούσα έγω επίθεση.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ξεκίνησα το Batman: Arkham Asylym. Δεν είχα ξαναπάιξει κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς και προς το παρόν φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Αυτήν την περίοδο κάνω μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ2Κ14 (I'm a Celtic), βρίσκομαι στο 3ο συνεχόμενο(!!!!) playthrough στο Borderlands 2, παίζω αρκετό Battlefield 4 και σκοτώνω αμέτρητους μπάτσους και όχι μόνο στο Max Payne 3!
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Παράλληλα με το shadowrun έπαιζα και τοWolfenstein the new order το οποίο και τερμάτισα πριν από λίγο.
<span class="bbcode_spoiler">Τα αρνητικά του:
- Αλλοπρόσαλλη, προβληματική μηχανή γραφικών με αρκετο tearing και texture popping. Τα γραφικά άλλοτε είναι υπέροχα και άλλοτε θυμίζουν παιχνίδι πενταετίας. Βέβαια ακόμα και όταν συμβαίνει το δεύτερο, παραμένει όμορφο το παιχνίδι.
- Χάλια τέλος. Καταλαβαίνω πως ήθελαν να είναι καλυμμένοι στην περίπτωση ενός sequel, αλλά με βάση όλα όσα έχτιζαν μέχρι εκείνη την στιγμή η κορύφωση της ιστορίας ήταν απαράδεκτη.
- Το τελικό boss fight είναι σαφώς το πιο δύσκολο που έχω πετύχει σε παιχνίδι και τρελό difficulty spike σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι στο "death incarnate". Το πρόβλημα είναι πως δεν στοχεύει τόσο να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά και την ταχύτητα σκέψης του παίχτη, όσο να ενοχλήσει την όραση του..θα καταλάβετε τι εννοώ αν το παίξετε και φτάσετε στο τέλος. Τελικά ενώ το έπαιξa μέχρι εκεί στο hard (death incarnate), αν στο τελευταίο boss δε γυρνούσα στο normal, δε νομίζω πως θα το τερμάτιζα φέτος.
Θετικά:
- ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ gunplay, rugdoll physics, αίμα δάκρυα και ιδρώτας
- Εξαιρετικά πιστική παρουσίαση μιας what if κατάστασης με τους nazi να έχουν κατακτήσει τον κόσμο. Η Germania, το σούπερ τσιμέντο, όλα παρουσιάζουν με ακρίβεια τα πραγματικά σχέδια του Xitler και του Speer για τη μελλοντική εθνικοσοσιαλιστική "ουτοπία". Ενώ και ο ρατσισμός των nazi και οι ιδέες περί ευγονικής παρουσιάζονται χωρίς εκπτώσεις.
- Πολύ ωραίο soundtrack
</span>
εν κατακλείδι, λίγο ήθελε αν εκθρονίσει το shadow warrior ως το καλύτερο old school fps που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, αλλά στο τέλος (κυριολεκτικά στο τέλος) μας τα μούσκεψε. Καληνύχτα μας.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
τελειωσα το Fester Mudd: Curse of the Gold
οπως λενε και οι developers, ειναι ενα tribute στα Old school adventure, δηλαδη τοτε που τα γραφικα και ο ηχος ηταν παντα ενα επιπεδο προτεραιοτητας κατω απο το gameplay (Οχι οτι και τοτε δεν μας ενοιαζαν τα γραφικα και ο ηχος ομως!). Φορτωνοντας το παιχνιδι, εχεις αυτη την υπεροχη αισθηση της χρονομηχανης, οτι μολις σου αγορασαν εναν 286 με adlib και 20MB σκληρο και εβαλες το adventurακι να παιξεις! το μονο μειον ειναι οτι πανω που σε 'φτιαχνει', τελειωνει κιολας!
τελος ειναι το μονο παιχνιδι μαζι με το 'to the moon', που πας χαλαρα για game completion σε ενα playrthrough (λιγο προσοχη στο detour achievement μονο!)
ελα, πειτε την αληθεια, ποιος μπορει να πει οχι σε τετοιο τιτλο?
<img src="http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/253310/header_292x136.jpg" alt="header_292x136.jpg" class="bbcode_img" />
 

vagman

Half-Ogre
Joined
Dec 28, 2013
Messages
443
Επαιξα καμια ωριτσα The Longest Journey, ειμαι λιγο μπερδεμενος <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom