What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
To New Vegas ΜΟΝΟ σε Hardcore παίζεται. Είναι το Όνειρο σε όλο του το μεγαλείο.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Και εν τω μεταξύ χωρίς hardcore, δεν εχω παιξει ποτέ και δεν ήξερα ούτε τις διαφορές. Τώρα τις βλέπω.

Crippled limbs γιατρεύονται με stimpacks. Όλα τα σάπια φαγητά πλέον είναι άχρηστα όπως και το νερό (καλά, και πριν δεν έκανε την τεράστια διαφορά, αλλά έδινε κάποιο άλλο τόνο στο παιχνίδι). Ευτυχώς τουλάχιστον, είμαι πολύ νωρίς.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887


JonIrenicus13 wrote:
Και εν τω μεταξύ χωρίς hardcore, δεν εχω παιξει ποτέ και δεν ήξερα ούτε τις διαφορές. Τώρα τις βλέπω.

Crippled limbs γιατρεύονται με stimpacks. Όλα τα σάπια φαγητά πλέον είναι άχρηστα όπως και το νερό (καλά, και πριν δεν έκανε την τεράστια διαφορά, αλλά έδινε κάποιο άλλο τόνο στο παιχνίδι). Ευτυχώς τουλάχιστον, είμαι πολύ νωρίς.</blockquote>

Θα ήταν καλό να χώσεις το Josh Sawyer's Mod. Το hardcore μόνο του δε το λες και τόσο hardcore. Δυστυχώς εγώ όταν ο Sawyer έβγαλε το mod του είχα προχωρήσει πολύ στο NV και δε το δοκίμασα ποτέ.

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το είχα δοκιμάσει αλλά έκανε conflict με άλλα παρόμοια mods. Υπάρχει ένα unofficial κάτι, που το δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Αν θυμηθώ το όνομά του, θα το γράψω.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Έχω ψιλολιώσει το NBA 2K15. Το έχει κανείς άλλος να παίξουμε κανά ματσάκι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Τελείωσα το Transistor, απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ από κάθε πλευρά :worship:
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Και εκει που συναντω τον Ινκουιζιτορ στο Risen, μετα απο 16 ωρες παιχνιδιου, μου πεταει εικονα "Chapter 2".
Καθομαι και κοιταω την οθονη σαν βλακας. Μετα απο συντομη αναζητηση στο νετ βλεπω πως το παιχνιδι εχει 4 chapters.
Αμφιβαλλω πως καθε κεφαλαιο θελει 15 ωρες αλλα το 30ωρο το εχω δεδομενο πλεον. Φοβερο παιχνιδι.

Με βλεπω να ξεκιναω και το Hitman Absolution ετσι για αλλαγη ομως, κατι πιο χαλαρο και γρηγορο.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Επισκέπτομαι ξανά μετά από πολλά χρόνια τα παγωμένα τοπία του Icewind Dale.Σα να μην πέρασε μια μέρα.Πραγματικά άρτιο.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138


Ser wrote:
Και εκει που συναντω τον Ινκουιζιτορ στο Risen, μετα απο 16 ωρες παιχνιδιου, μου πεταει εικονα "Chapter 2".</blockquote>

Τι διάλεξες να γίνεις bandit, mage ή warrior of the order;

<span class="bbcode_spoiler">Πρόσεξε γιατί αν έκανες λάθος επιλογή θα σου στείλω τον Άριοχ :trollface: </span>

 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
μιας και τελειωσε η συνδρομη στο WoW και δεν θα την ανανεωσω αμεσα,καθαριζω λιγο το backlog μου.Outlast και Eurot ruck Simulator 2 ειναι τα πρωτα στη λιστα :thumbsup:
 

lucky shamrock

Half-Ogre
Joined
Oct 21, 2013
Messages
705
Τσέπωσα το Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded και θα το τσεκάρω σύντομα, όταν τελειώσω με τις εξετάσεις δηλαδή, αφού είμαι μέγας θαυμαστής των παιχνιδιών τού Larry. xD
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Και εκει που λες πως εχεις μαθει τον χαρτη απεξω και ανακατωτα, πως τερμα πια η εξερευνηση, πως εφτασε η ωρα για να σοβαρευτεις με τις αποστολες, βρισκεις ενα μικρο δρομακι, κρυμμενο πισω απο κατι θαμνους και καταληγεις εδω...

<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.minus.com/iZKGATzM74QhJ.png" alt="iZKGATzM74QhJ.png" class="bbcode_img" /></span>

Α ρε Πιρανχα Μπαϊτς.
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805
Τέλος το δεύτερο κεφάλαιο του The Witcher 2 και μπήκε στα αγαπημένα μου παιχνίδια με την αφηγηματική του δομή, ρυθμό, και πραγματικές, όχι εύκολες, επιλογές.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τέλος το Murdered: Soul Suspect. Θα το χαρακτήριζα μέτριο παιχνίδι. Δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο ή συγκλονιστικό πέρα από τις 2 πρώτες σκηνές. Δεν με κέρδισε ποτέ η ατμόσφαιρά του. Τα investigations ήταν χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ, αφού κι όλα λάθος να τα έβαζα κάποια στιγμή ξέμενε το σωστό. Βέβαια για να τα βάλω λάθος έπερεπε να χαζεύω όσο δεν πάει ή να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα στο PC.
Ως φάντασμα δεν εξελειχθήκαμε, φλώροι παραμείναμε. Δεν μάθαμε να πετάμε ή να αιωρούμαστε έστω, ούτε στοιχειώσαμε κανέναν :nope:
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Πριν λιγη ωρα τερματισα το Risen και εχω αναμεικτα συναισθηματα.

Τι να πρωτοσχολιασω απο τα θετικα; Τον φανταστικο, φτιαγμενο στο χερι, χαρτη; Το οτι εχει τις καλυτερες νυχτες που εχω δει ποτε σε παιχνιδι; Με τις καταιγιδες που λυσσομανουσαν και τις αστραπες να αναβουν τον ουρανο; Την A.I. των NPCs που παραμενει εξαιρετικη απο την εποχη του Gothic και που συνεχιζει να βαζει τα γυαλια σε studios με τεραστια πορτοφολια; Την δυσκολια του που δεν χαριζεται ποτε και πουθενα; Αμα ξεκινησω να αναφερω ζουμερες λεπτομερειες δεν θα τελειωσω ποτε. Ετσι για το γαμωτο θα πω για την φωλια των Orc πισω απο τον καταρακτη, για τον μαστουρη μανιταροφαγο αιχμαλωτο των Σαυρανθρωπων, για την απιστευτη αισθηση του ηλιοβασιλεματος απο την κορυφη του Μοναστηριου, με το ηφαιστειο να ξερνα φωτια πιο περα.

Αν δεν ηταν τα πολυ καλα γραφικα που αντεχουν μια χαρα ακομα, κατι θα ελειπε απο τον τιτλο. Αν και νομιζω πως οι υφες ηταν κατωτερες του Gothic3, τα δαση και τα μπουντρουμια του Risen ειναι φανταστικα. Επισης αξιζει να πω πως το παιχνιδι μπορει να τερματιστει χωρις να δειτε ποτε loading screen.

Στα αρνητικα παει φυσικα το αποτομο τελος (δεν προλαβα να χαρω την πανοπλια μου), η ψιλοαδιαφορη ιστορια που απλα υπαρχει για να εξερευνησεις τον χαρτη με τα απειρα περα δωθε, το αδιαφορο loot μετα απο μπολικη περιπετειωδη και απολαυστικη εξερευνηση και τελος το συστημα μαχης.
Οχι δεν με δυσκολεψε το lock on, δεν με παιδεψε η δυσκολια των εχθρων. Με τρελαινει ομως που (π.χ.) ενας μπαγλαμας τζιτζιφιογκος Recruit μπορει να κανει ασταματητα block το αρχαιο Titan Hammer μου με ενα κλαδακι απο τα Jumbo και ενα βλαμμενο sea volture διασχιζει τον μισο χαρτη κανοντας dodge προς τα πισω χωρις σταματημο, ε αει και πηδηξου.

7,5/10 για ατμοσφαιρα, μηχανισμους και εξερευνηση, αξιος συνεχιστης των Gothic.

Ποσο θα με στεναχωρησει το Risen 2 αραγε;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
οσο δε φανταζεσαι. μεινε μακριά.

παιχνιδαρα το ριζεν 1.
στα περισοτερα που λες εχεις δικιο, αν και βρηκα το συστημα μαχης ισως το δικαιοτερο που εχω συναντησει σε rpg. αν εισαι ξερω γω λεβελ 3 με σπαθι κι ασπιδα και συναντησεις ενα σκελετο λεβελ 10 με τα ιδια οπλα, ειναι ισως το μονο παιχνιδι που εχεις τη δυνατοτητα να τον νικησεις. ναι, πρεπει να κανεις αλανθαστα μπλοκς καθε φορα που ριχνει σπαθιά και ναι, αν σε βρει σου τρωει τη μιση ζωη ξερω γω, αλλα αν εισαι αψογος, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ. και μετα παιρνοντας τα οπλα του, κανεις απο νωρις ζημιες..
ρε σεις, ολοι με τους μπαντιτς πηγαμε? επαιξε κανενας με τους καλογέρους?
 

ser

Gelatinous Cube
Joined
Dec 4, 2012
Messages
172
Σωστο αυτο που λες, δικαιο συστημα στην αρχη αλλα δεν αλλαζει τιποτα μεχρι το τελος. Οι εχθροι εχουν απειρο block και dodge ακομα και οταν πεφτεις πανω τους σαν νταλικα. Καποια σημεια που συναντας 10 Lizardmen στη σειρα δεν ειναι δυσκολα, ανυποφορα ειναι.
Οσο για το 2, δεν μπορω να το αφησω ετσι. Θα το παιξω αργοτερα. Πιο πολυ θελω να παιξω το 3 βεβαια.

Διαλειμμα απο τα rpg τωρα και καποια στιγμη θα ξεκινησω το Hitman Absolution.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704


Brother Bruce wrote:
επαιξε κανενας με τους καλογέρους?</blockquote>

Εγώ. Ωραία quest είχαν γενικά. Καμία σχέση με τις op καταστάσεις που περιέγραφε ο Τσουρινάκης στο κείμενό του. Ναι υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που είχες πλεονέκτημα σε σχέση με melee αλλά όταν στην έπεφτε μπούγιο ή βρισκόσουν σε στενούς εσωτερικούς χώρους, καλά ξεμπερδέματα τουλάχιστον υπήρχε και το haste που επέτρεπ hit and run τακτικές.

Πέρα από το Dark Fall: Lost Souls (εντάξει ο Boakes για μένα είναι από τους μεγάλους δημιουργούς της κατηγορίας πλέον), έβαλα και Thief 2 με το http://www.moddb.com/mods/thief-2-hd-texture-mod .
:eek:hmy:

 
Top Bottom