Λοιπόν μερικές σκέψεις για όσα παίζω αυτό το καιρό σε παιχνίδια που δεν είχα πει την άποψη μου<br><br>Final Fantasy IV (Steam)-> Εχοντας τερματίσει την anniversary 2D έκδοση στο psp πριν μερικά χρόνια, είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία να βλέπω τo 3D remake αυτής της παιχνιδάρας, που για μένα είναι από τα καλύτερα FF ever καθώς τα έχει όλα και συμφέρει. Αξέχαστους χαρακτήρες, φοβερή μουσική, σύστημα μάχης και ίσως μια από τις πιο καλογραμμένες ιστορίες σε jrpg. Μεγάλη βελτίωση στα γραφικά από τη μεταφορά του από το Nintendo DS. Μελανό σημείο τα 15 fps στις μάχες που πάλι διορθώνονται με mod. Και για ακόμη μια φορά απουσία για ρύθμιση βελτίωσης των γραφικών. Ειδικά τα textures...Οπως και να'χει ένα από τα FF που πρέπει να παίξει κάποιος και ιδανικό για πρώτη εμπειρία με τη σειρά.<br><br>Final Fantasy I (PSP)-> Αφού η SE δεν αξιώνεται να το βγάλει στο steam τι να κάνω και γω θέλω να τερματίσω αυτό και το ΙΙ επιτέλους που μου έχουν ξεφύγει. 2D γραφικά, οι χαρακτήρες είναι απλά Warriors of Light (τους ονομάζεις εσύ όπως θες) και υπάρχουν μερικά αρχικά classes/jobs που στην πορεία αναβαθμίζονται. Mε διαφορά η πιο playable έκδοση από όλες και πιστεύω το δυσκολότερο FF ever λόγω του μεγάλου encounter rate. H καλύτερη έκδοση που μπορεί να παίξει κανείς με πολλά έξτρα και βελτιώσεις σε σχέση με την GBA έκδοση. Ενα no encounters στις ρυθμίσεις θα έπρεπε να μπει πάντως...Οπώς και στα επόμενα δύο παιχνίδια που επίσης το παρακάνουν<br><br>ΝΒΑ 2Κ16 (Steam)-> Ξεκίνησα να παίζω το Mycareer και ομολογώ πως έχω μείνει άφωνος με αυτά που βλέπω. Το πιο ρεαλιστικό mode που έχω δει σε sports game για να βλέπεις τον εαυτό σου από άγνωστος να γίνεται παιχταράς. Ολά όσα γίνονται γύρω από ένα μπασκεμπολίστα που ξεκινάει από το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Αμερικής μέχρι να μεγαλουργήσει στο nba είναι εδώ. Επιλέγεις κολλέγιο, βρίσκεις manager, σε διαλέγουν στο draft, η οικογένεια σου συμμετέχει σε όλα αυτά, συνεντεύξεις τύπου, pregame shows, post games shows και όλα τα τελετουργικά των αγώνων είναι μέσα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση και το mycourt όπου παίρνεις το παίχτη που έχεις φτιάξει, (τον οποίο τον βελτιώνεις και τον κάνεις όπως θες παικτικά με ένα κάρο unlockables τα οποία τα αγοράζεις με κέρματα που κερδίζεις από τις επιδόσεις σου στους αγώνες) και μπορείς εκεί να παίξεις μπάσκετ αλάνας 2 vs 2, 3 vs 3 με άλλους online. Το μόνο αρνητικό σε αυτό που δεν μπορείς να επιλέξεις τι φυλή θα είναι η οικογένεια σου και ο κολλητός σου. Θετική η παρουσία των ομάδων της ευρωλίγκας αλλά χαζό που τα ρόστερ δεν ενημερώθηκαν με κάποιο patch από το καλοκαίρι του 2015, όπως επίσης και απουσία της διοργάνωσης. Στο mycareer επίσης θα έπρεπε να υπήρχε και η επιλογή να κάνεις γυναίκα. Βάλτε και το CBA ρε μάγκες στο παιχνίδι και προσθέστε και εθνικές ομάδες και τότε μάλιστα θα είναι το κορυφαίο παιχνίδι μπάσκετ ever. Ακόμα και έτσι το παιχνίδι τα σπάει και το συνιστώ σε κάθε φαν του αθλήματος.<br><br>