What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Α ρε Πάθορυ, στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Εδώ και καιρό λέω το πόσο μου έχει λείψει να παίξω D&D...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
<blockquote><br>Α ρε Πάθορυ, στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Εδώ και καιρό λέω το πόσο μου έχει λείψει να παίξω D&D...<br></blockquote><br><br>Ψήσου Πέιν, ψήσου! Σπίτι μου μαζευόμαστε, κάθε (σχεδόν) Σάββατο βράδυ, δίπλα είσαι. Βάσσια, επίσης ευπρόσδεκτη.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Γάμα τα.... <br>Και μένα μου χει λείψει. Διαβάζω το ph της 5ης για να πάρω τη δόση μου....
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br><blockquote><br>Α ρε Πάθορυ, στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Εδώ και καιρό λέω το πόσο μου έχει λείψει να παίξω D&D...<br></blockquote><br><br>Ψήσου Πέιν, ψήσου! Σπίτι μου μαζευόμαστε, κάθε (σχεδόν) Σάββατο βράδυ, δίπλα είσαι. Βάσσια, επίσης ευπρόσδεκτη.<br></blockquote><br>Αυτά ειναι  :w00t:  :w00t:  :worshippy: Να τελειωσει η εξεταστικη μου με το καλο (καπου Φεβρουαριο) και μιλαμε. Με χαρτι σε τραπεζι εχω παιξει περιπου 1,5 φορα.<br>Υ.Γ. Να πιασουν τοπο και οι κουβεντες για delivery που εχουμε κανει  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Jealousy mode: ON<br><br><img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Χθες κατεβασα το Paladins. Εβλεπα ενα τυπο να μπαινοβγαινει και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια. Δεν ειμαι καθολου οπαδος των moba αλλα για καποιο λογο αυτο που αρεσε πολυ. Ακομα σε early access ειναι, δωρεαν, εχει καποια bugs εδω κ εκει αλλα γενικα τρεχει σωστα.  Ισως καποιοι champions ειναι λιγο op. Απο την αλλη εχει αρκετο customization, ομορφα γραφικα και το πιο σημαντικο, τα ματσακια δε κρατανε πολυ. Εχει ασχοληθει κανενας? Να κανουμε κανα ματσακι παρεα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το είχα δοκιμάσει όταν βγήκε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο δοκίμαζα και διάφορα άλλα, δεν το προχώρησα πολύ. Ωραίο ήταν πάντως και ευχάριστο απ&#039; όσο θυμάμαι.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ψησου να κανουμε κανα ματσακι ρε.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Oλοκλήρωσα το πρωτο playthrough στο Invisible Inc.<br>Πολύ ενδιαφερον stealth TB game, πέρασα ευχάριστα, απλά το level design ήταν ίδιο και απαράλλαχτο και δε νομίζω να συνεχίσω στα άλλα modes που παρέχει το παιχνίδι (Εndless/Experienced κλπ)<br><br>Tώρα κάνω ενα run στο Legend of Grimrock II.<br>Παίζω μια ώρα. Γουστάρω. Σκάει puzzle. Προσπαθώ, κουράζομαι, το κλείνω. Μπαίνω Rocket league, κάνω 2 ματσάκια. Ξαναμπαίνω Grimrock. Περνάω το παζλ, προχωράω και γουστάρω. Πέφτω σε παγίδα, σπάω τα πόδια μου, το κλείνω.Μπαίνω Rocket league...<br>You get the point!
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
@Tsok <br>Όλως τυχαίως και εγώ το ξεκίνησα αυτήν την περίοδο.<br>MOBA δεν θα το έλεγα, ο όρος moba έχει καθιερωθεί για το κλασσικό template με τα lanes, τα npc mobs και σχεδόν εξ ολοκλήρου με την isometric camera για να βγαίνει πιο strategy feel. Το Paladins αν και έχει στοιχεία moba, πιο πολύ fps σε battle arena θα το χαρακτήριζα.<br><br>Τώρα εντυπώσεις. Το παιχνίδι είναι κάργα beta, το λίγα bugs είναι understatement. Πιο πρόσφατο τραγικό, είναι τα login awards που έχουν κολλήσει εδώ και κάτι μέρες, με συνέπεια τα forum να παίρνουν φωτιά. Τα end game scores είναι broken, το play of the match πρέπει να έχει τον χειρότερο αλγόριθμο επιλογής που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι. <br>Αλλά σε gameplay είναι αυτό που διαφημίζει, casual fun αρένες για ξυλίκι. Προσωπικά το βρίσκω ως το τέλειο διάλειμμα από το αρκετά πιο hardcore counter strike και την community του. Αν και δεν νομίζω ότι στην τωρινή κατάστασή του είναι ικανό να σε κρατήσει για αρκετό καιρό. Πάντως συμπαθητικό είναι.<br><br>Τέλος να πω ότι ο κόσμος που ασχολείται, στα αρχικά levels που είμαι τουλάχιστον, είναι ως επί το πλείστον άτομα που φαίνεται να μην έχουν ξαναπιάσει πληκτρολόγιο στα χέρια τους. Όλοι επιλέγουν damage ή flank και σκορπίζουν στην πίστα με βασικό σκοπό να πάρουν το play of the game για να αυξήσουν το ego τους. Οπότε ίσως θέλει λίγη υπομονή τις πρώτες μέρες.<br>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Βασικα εχω παιξει μονο Hektor. Καμια 7-8 ματσακια και εχασα μονο ενα. Στα περισσοτερα ειχα το περισσοτερο damage και το play of the game. Ακομα δεν επιασα αλλους ηρωες. Θελω να τον παω λεβελ 5. Θελει 12 ηρωες λεβελ 5 για να μπεις στα competitive. Δεν το λες και ευκολη υποθεση.<br><br>Οσο για το σι ες: εδωσα ορκο τιμης οτι δε θα το ξαναπιασω. Αι σιχτιρ πια... καλα τα παω. Κοντευω 10 μηνες καθαρος.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
To Titan Quest με Dahaka και Omen συνεχίζεται. Πλέον το μόνιμο "ίσο" του Omen "τι είχαν φτιάξει οι τύποι, τι είχαν φτιάξει οι τύποι" έχει αντικατασταθεί με κραυγές αγωνίας, βρυχηθμούς "rrrrrrrrrrape" και πολύ γέλιο από τα insta-deaths που χαρίζουν απλόχερα τα πάντα από το Act IV Epic και έπειτα.<br><br>Το καλό είναι ότι σιγά-σιγά συγκεντρώνονται καλά items και οι "μικρότεροι" χαρακτήρες μου κόβουν τα πάντα στο normal/αρχές epic όπως ένα καυτό μαχαίρι το βούτυρο.<br><br>Πάντως πρέπει να είναι από τα πιο διασκεδαστικά gaming sessions που είχα τη χαρά να ζήσω μέχρι τώρα. Νοσταλγία, καφρίλα και σοβαρές συζητήσεις ενώ παράλληλα σφαγιάζεις τους οχτρούς του αρχαίου κόσμου. Τι άλλο να ζητήσει κανείς...<br><br>Επιπλέον, against all odds, πρέπει να έχει περάσει πάνω από μήνας και ακόμη δεν έχουμε βαρεθεί να παίζουμε ΞΑΝΑ το ίδιο παιχνίδι.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
<blockquote><br>Βασικα εχω παιξει μονο Hektor. Καμια 7-8 ματσακια και εχασα μονο ενα. Στα περισσοτερα ειχα το περισσοτερο damage και το play of the game. Ακομα δεν επιασα αλλους ηρωες. Θελω να τον παω λεβελ 5. Θελει 12 ηρωες λεβελ 5 για να μπεις στα competitive. Δεν το λες και ευκολη υποθεση.<br><br>Οσο για το σι ες: εδωσα ορκο τιμης οτι δε θα το ξαναπιασω. Αι σιχτιρ πια... καλα τα παω. Κοντευω 10 μηνες καθαρος.<br></blockquote><br>Hektor? Τον Victor τον callofdutικό μήπως εννοείς; :pP<br>Για πε in-game name να σε κανω add
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Έχει κάρτες στο steam; Interesting :spiteful:<br><br>Το έβαλα να κατεβαίνει γιατί μάλλον τον έχω σβήσει τον client που είχα. Δεν υπόσχομαι πολλά όμως.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Tsok το ingame ονομα. Ναι αυτον τον Viktor. Καποια στιγμη νομιζα πως ειναι πολυ OP. Ειχα κατι streak φοβερα. Εκανα και quad kill. Φωμαζε ο τυπος "That twenty in a row" και τετοια ομορφα. Πηρα και ρκα ατσιβι που μου ειπε ενας φιλος πως ειναι φοβερα δυσκολο να το παρεις. Ενα που λεει να κανεις ζημια σε ολους τους αντιπαλους πριν φας ζημια εσυ. Δυατυχως σημερα δε μπορω αλλα αυριο θα το δοκιμασω στο λαπτοπ να δω ποσο θα σερνεται και αν θα ειναι playable.<br>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Το ματιάσαμε το ΤQ, τρεις ημέρες τώρα έχει πρόβλημα με το multiplayer του. Σήμερα κάτι ακούστηκε πως διορθώθηκε, θα δείξει.<br><br>Άλλο ένα χαστούκι της ζωής χθες. Normal mode run, 0 deaths, φτάνω στον Άδη (τελευταίο boss fight για τους αδαείς). Το achievement για normal completion with 0 deaths το έβλεπα εκεί, κάτω στη γωνίτσα, να είναι έτοιμο να πεταχτεί.<br><br>BAM 1 shot Biatch! NJARGHHMAAAAAAAND (leader παλιάς guild στο War of the Vikings χρησιμοποιούσε αυτό το Nickname καθώς ήταν ο ήχος που έβγαζε όταν κάποιος τον σκότωνε) FUCK ME! 16 hours of gameplay "lost" in an instant...<br><br>Καιρό είχα να ρίξω τόσο γερό ragequit (λογικά από αντίστοιχο σκηνικό στο Grim Dawn). Άιντε τώρα φτου και απ&#039;την αρχή...<br><br>Edit: Τα ορθογραφικά μου...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Memoria & Shovel Knight.<br>Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από το Memoria, έχω παίξει γύρω στο 2ωρο. Στο Shovel Knight, λίγο περισσότερο. Πολύ ωραίο αν και έχει κάποια σημεία λίγο σπαστικά.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Παίζω το Mad Max λοιπόν και οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικές. DLC δεν έχουν βγει για το παιχνίδι;
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Λοιπόν σήμερα τελείωσα το Sniper Ghost Warrior. Εντυπώσεις? Ενα κακής ποιότητας Call of Duty φτιαγμένο από πρωτάριδες προγραματιστές. Ε, απλά είχε πακέτο το IndieGala <br>1,89 Ghost Warrior 1 - 2 μαζί με όλα τα dlc.<br><br>Απόψε ξεκινάω FEAR 1 + Expansions τα οποία δεν είχα ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν. Τσίμπησα με 8,50 ευρώ από Αγγλία την Complete Edition μεταχειρισμένο.<br>Wish me luck.  :pope:
 
Top Bottom