What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>και εγω μια απο τα ιδια με τον φιλτατο asparagus. To gaming μοιαζει με το σεξ μετα τα 90, ανυπαρκτο. δεν εχω hardware για να παιξω αυτα που θελω, χρονος μηδεν. ειχα μπει στην διαδικασια να φερω υπολογιστη απο ελλαδα, ομως σκεφτηκα το προβλημα της μεταφορας και το παρατησα. να αγορασω κατι απο εδω, χλωμο.<br>Η αγορα ειναι πολυ ψοφια σε αυτο το θεμα και πανακριβη. σε ολη την πρωτευουσα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΜD. εννοειται οτι δεν υπαρχουν επεξεργαστες AMD. το αναφερω ως παραδειγμα για την ελλειψη υλικου.<br>ουτε ενα ανετο μερος δεν ειχα, που θα μπορουσα να το αποκαλεσω gaming γωνιτσα και που θα με εβαζε στην πριζα. Τωρα πηγα να φτιαξω μια γωνιτσα, αλλα εχει μαμηθει το συμπαντικο πεπλο της κακοτυχιας.<br>λιγο witcher ρε παιδια, και μενα μανα με γεννησε.<br></blockquote><br><br>Μια χαρα χωραει μια μητρικη και μια καρτουλα στη βαλιτσα Λελο! Μη σου πω οτι χωραει ολο το PC εκτος απο το κουτι, που σιγουρα μπορεις να βρεις εκει που βρισκεσαι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Άμα πας σε μια μάντρα αυτοκινήτων και πάρεις σκουριασμένες λαμαρίνες, τις οποίες κολλήσεις με σάλιο μαύρου μαμπα, γνωρίζω ότι έχει αρκετά εκεί γύρω, θα έχεις καλύτερο κουτί από τον σρεντερ!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,494
νορμαλ λογικη για νορμαλ ανθρωπους. επειδη η ιστορια εχει να κανει με τον κουνελο.<br>ας πουμε οτι το φθινοπωρο που γυρισα, μεσα στη βαλιτσα ειχα, εκτος απο εξτρα ρουχα, μιας και εχω μετακομισει δω χαμου. μια πανακριβη φραπιερα, XXL διαστασεων. μου την ζητησε το αφεντικο μου. επωνυμη και ακριβη. <br>βαλιτσα εχω οχι το βαλιτσακι του σπορτ μπιλι. εκτος των αλλων ειχα μια σακουλα με τυπους μπαταριων που ειναι δυσευρετες εδω, σακουλες με πυκνωτες, φουρφουρια και φαρμακα-παυσιπονα. φοβηθηκα οτι θα μου την ελεγαν στο αεροδρομιο. ρε φιλε, πλακα μας κανεις; κουβαλουσα ολα τα παρανομα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Συνεχίζοντας το Sword Coast Legends στο 3ο chapter, έχω -επιτέλους- και κάτι θετικό να &#039;πω, τα περιβάλλοντα στο Underdark είναι υπέροχα και περίπου όπως τα φανταζόμαστε από τα βιβλία του Salvatore, αλλά και το Evermoors έχει αποδωθεί ΠΟΛΥ καλά και πειστικά! Όπως το "θυμάμαι" διαβάζοντας το -Ποτάμια από Ασήμι ήταν;- βιβλίο.<br>AΛΛΑ, στα όλα τα στραβά του, έχω να προσθέσω ΚΑΙ quest-breaking bug  :smash: (<span style="font-size:8pt">καλός τίτλος για deBugging Youtube channel με στυλιστικές επιλογές και διακόσμηση από Breaking Bad</span>), που ευτυχώς δεν έχει να κάνει με main quest, αλλιώς θα το παρατούσα σύξυλο το game! :throw:<br>Στο Steam βλέπω ότι το τελευταίο hotfix ήταν στη 1η του Ιούνη, αλλά καλού-κακού έκανα support request μπας και...  :whatever:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,548
Tώρα που ξεμπέρδεψα με το Dark Souls 3 (μέχρι να βγει το 2ο DLC) θα πιάσω άλλα unfinished business. Για αρχή λέω να κάνω ένα διάλειμμα από rpg για..όσο αντέξω (πριν καώ σε witcher 3 & dragon&#039;s dogma) και συνεχίζω το Space Marine. Μετά λέω να παίξω τα 4 Gears of War ή το Halo Reach ή θα το κάνω παράλληλα με άλλα παιχνίδια κλασσικά για αλλαγή παραστάσεων. Που και που ειδικά στο λάπτοπ της δουλειάς θα παίζω και Icewind Dale EE για να τερματίσω επιτέλους το αγαπημένο μου D&D game ever που δεν κατάφερα στο Λύκειο λόγω των αμέτρητων bugs :anger:<br>Επειδή δεν παίζει να μην ασχολούμαι καθόλου με Dark Souls, δοκίμασα χθες το 1 με το dsfix και το online mod. OMG τύφλα να έχουν τα remastered. Είναι φοβερό πόσο απλοικό φαίνεται μπροστά στο έπος του 3  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Και ναι έχει κόσμο κάργα με το mod :worshippy:
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Tώρα που ξεμπέρδεψα με το Dark Souls 3 (μέχρι να βγει το 2ο DLC) θα πιάσω άλλα unfinished business. Για αρχή λέω να κάνω ένα <b><u>διάλειμμα από rpg </u></b>για..όσο αντέξω  .....<br>..... Που και που ειδικά στο λάπτοπ της δουλειάς θα<u><b> παίζω και Icewind Dale EE</b></u> για να τερματίσω επιτέλους το αγαπημένο μου D&D game ever που δεν κατάφερα στο Λύκειο λόγω των αμέτρητων bugs :anger:<br><br></blockquote><br><br>Πολύ άντεξες βλέπω  :pP
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,548
Χμμ ναι ντάξει εννοούσα από new AA rpg games  :lol:<br>Επιβάλλεται να συνεχίσω και το xcom btw και το carmaggedon :hmm:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Άντεξε 2 ολόκληρες σειρές. Λίγο το&#039; χεις?<br><br>Προτείνω xcom.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Χμμ ναι ντάξει εννοούσα από new AA rpg games  :lol:<br>Επιβάλλεται να συνεχίσω και το xcom btw και το carmaggedon :hmm:<br></blockquote><br><br>Το witcher δλδ  :pP Πές το δεν δαγκώνουμε. Είναι και λίγο τεράστιο παιχνίδι. Όταν το ξεκινάς είναι κάτι σαν δέσμευση!!! <br><br>To Carmageddon είναι σφηνάκι φάση. Απλώς σφάζεις όταν έχεις κέφια. Το Xcom για δουλειά ειδικά είναι ότι πρέπει. Είναι και turn based, παίζει και στο λαπτοπ . Τί άλλο θέλέι κανείς.<br><br>Πώς σου έχει γλυτώσει το Pillars ακόμα δεν ξέρω εσένα. Λατρεύεις το old school φάση icewind.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,548
Το Pillars μου έχει γλιτώσει γιατί ακόμα δεν έχω τερματίσει κανένα icewind ή baldur&#039;s gate. Ενα πρόβλημα τη φορά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Περιμένω κιόλας να πέσει σε τιμή χώμα για να το πάρω που δεν αργεί με το 2 που βγαίνει :pP<br>Στα Baldur&#039;s πρέπει να πάρω τις νέες εκδόσεις κιόλας. Οι παλιές είναι unplayable πια
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,800
<blockquote><br>Οι παλιές είναι unplayable πια</blockquote><br><br>Δε θα το &#039;λεγα. Αν τα παίξεις βανίλια, με τα τελευταία patch (google) παίζουν μια χαρά, συνήθως. Ίσως με κάνα story mod να δεις τίποτα περίεργα (π.χ. χαρακτήρες του mod να μην εμφανίζονται στο μέρος που πρέπει), γιατί υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία εγκατάστασης.<br>Από την άλλη αν πετύχεις τις enhanced σε μεγάλη έκπτωση, δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις αυτές είναι κάπως πιο φιλικές στο interface.<br><br>Προχωράω με αργούς ρυθμούς το Manhunt. Για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε σχηματιστεί η εντύπωση, όταν παρακολουθούσα ένα φίλο μου να το παίζει στο ps2 όταν είχε κυκλοφορήσει ότι είναι παιχνίδι δράσης με λίγο από stealth. Τελικά είναι κανονικότατο stealth. Από ιστορία δε λέει και πολλά μέχρι τώρα (εντάξει Rockstar παιχνίδι είναι) αλλά από gameplay είναι πολύ προσεγμένο. Καλό level design (αν και οι περιοχές σε κάθε chapter δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλες), αρκετά σκοτεινά σημεία για να κρύψιμο και όμορφες λεπτομέρειες όπως π.χ. όπλα μιας χρήσης αλλά αθόρυβα, όπλα που δε σπάνε αλλά κάνουν λίγο θόρυβο, τούβλα, μπουκάλια κτλ. που πετάμε για αντιπερισπασμό, επιφάνειες με διαφορετικό επίπεδο θορύβου, ακόμη και τα πτώματα που πέφτουν κάνουν θόρυβο ή οι πόρτες αναλόγως πόσο γρήγορα τις σπρώχνουμε να ανοίξουν.<br><br>Υ.Γ.: Στη σελίδα του στο Steam μπορεί να γράφει ότι δεν τρέχει σε Vista, 7 και 8 αλλά αν ακολουθήσετε τις οδηγίες στη σελίδα pcgaming wiki, τρέχει νεράκι και με πιο σύγχρονες αναλύσεις, widescreen, customizable FoV κ.α.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Mad Max. Το έχω το παιχνίδι κάνα 3μηνο και δεν το είχα δει καλά-καλά. Είπα λοιπόν, αντί να παίξω τα DLC του Witcher 3 (που τα έχει προσφορά το steam 40% και έλεγα να τα αγοράσω) να ασχοληθώ με το Mad Max που το έχω ήδη.<br><br>Για την ώρα (δεν έχω παίξει και πολύ) ψιλοάνοστο μου φαίνεται... Οψόμεθα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,548
<blockquote><br>Προχωράω με αργούς ρυθμούς το Manhunt. <br></blockquote><br><br>Eίχα παίξει παλιότερα το 2 στο psp. Αρκετά psycho game<br>Τα Baldur&#039;s θα πάρω τις ΕΕ εννοείται. Πολύ ευχάριστη έκπληξη πως έχουν κάνει το Icewind :cool:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Όταν θα παίξεις BG, θα πρέπει να δοθείς ψυχή τε και σωματι. Μιλάμε για 200 ώρες ατόφιου, καθαρού, χωρίς ηλίθιες προσθήκες για να επιμηκυνθεί ο χρόνος, περιεχομένου. <br><br>Εφόσον θα πας στις ΕΕ, δεν έχει νόημα να σε παραπεμψω σε mods και fixes.<br><br>Το Mad Max το ειχα ευχαριστηθεί γενικά. Έχει τις στιγμές του, αλλά ναι, δεν το λες και all time classic.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Με μπερδέψατε με τόσα edits μωρέ, ανεβοκατέβαινα σαν ασανσέρ πάνω κάτω μπας και βγάλω νόημα.<br>Κάντε διάλογο με διπλά-τριπλά ποστς να βγάζουμε άκρη. Άιντε.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
<blockquote><br>Με μπερδέψατε με τόσα edits μωρέ, ανεβοκατέβαινα σαν ασανσέρ πάνω κάτω μπας και βγάλω νόημα.<br>Κάντε διάλογο με διπλά-τριπλά ποστς να βγάζουμε άκρη. Άιντε.<br></blockquote><br><br> :pP :pP
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
<blockquote><br>Στα Baldur&#039;s πρέπει να πάρω τις νέες εκδόσεις κιόλας. Οι παλιές είναι unplayable πια<br></blockquote><br>*t r i g g e r e d*<br>Οι παλιές, με λίγα patchακια και modάκια αποκτούν άνετα όχι μόνο καλύτερη ανάλυση, αλλά και extra πλούσιο περιεχόμενο.<br>Mη τις αμελείς άλλο. Για σένανε το λέω, εγώ και πολλοί άλλοι ήδη τα παίξαμε και τα ξαναπαίξαμε.<br>(εκτός αν περιμένεις το mod που μεταφέρει το BG2 στο NWN2, εκεί πάω πάσο. Το BG1 Πάντως είναι ολοκληρομένο εδώ και καιρό. http://www.nexusmods.com/neverwinter2/mods/794/?)
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
<blockquote><br><blockquote><br>Πιτάφιο, είσαι ο επόμενος!<br></blockquote><br><br>σε κάνω add στο Steam για να βλέπεις τα Hi-Scores και να σκυλιάζεις  :lol:<br><br> :trollface:<br></blockquote><br><br>Για τράβα δες αν έρχομαι. ΓΑΤΑΚΙ
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,548
@Stamatimenos<br>Mην ξύνεις backlog πληγές με το NW2. Το πήρα τις γιορτές και αυτό έχοντας λιώσει το 1 παλιότερα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Προτιμώ να πάρω τις EE steam λόγω achievements και ας έχω τις παλιές. Αλλά πρώτα θα τερματίσω τα 2 λατρεμένα Icewind που έχουν για μένα προτεραιότητα λόγω απωθημένου που προείπα και μετά θα τα πάρω. Αλλά thanks για το link :thumbsup:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Triggered<br><br>Σοβαρά τώρα, προτιμάτε DRM για να έχετε τα achievements;<br><br>Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά... αλλά ρε παίδες, τι να πω, ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που γίνανε μόδα.
 
Top Bottom