What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Άντε μια χαρά, θα είναι ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!  [emoji106]<br></blockquote>Το έχασες στο κρύες. Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ξεκίνησα δειλά δειλά το Starcraft: Remastered και αυτό που μπορώ να πω είναι πως μάλλον έχω σκουριάσει σε αυτού του είδους τα rts. Δεν έχω χάσει αποστολή ακόμα με τους terran, αλλά πηγαίνω με ρυθμό χελώνας και ίσως τα βρω σκούρα στις επόμενες.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το Soma πάντως, αν έχεις δει τα σημαντικά φιλμ "εναλλακτικής" επιστημονικής φαντασίας/τρόμου και έχεις διαβάσει τη σχετική λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια, θεωρώ πως δεν θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. ¨Εχει τις στιγμές του, καλογραμμένο είναι αλλά την εμπειρία τη συνολική που άφησαν τα Amnesia, δεν την προσεγγίζει.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
Βρηκα αυτό http://studiotcn.com/" class="bbcode_url">http://studiotcn.com/  καθώς έψαχνα για το πρότζεκτ rockstar που αναφέρθηκε πιο πάνω.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,326
Starcraft: Remastered, στην 4η αποστολή της Zerg campaign. <br>Κάποια στοιχεία δείχνουν την ηλικία τους, όπως το όριο των 12 μονάδων ταυτόχρονα, το κακό pathfinding, ότι τα SCVs δεν επισκευάζουν αυτόματα. Αλλά στην τελική, δεν έχουν σημασία.  :worshippy:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
<img src="https://image.prntscr.com/image/tOiw0gaeTRGyLunGYjeuMg.png" alt="tOiw0gaeTRGyLunGYjeuMg.png" class="bbcode_img" /><br><br>Ούτε στο http://ragequit.gr/reviews/item/quest-for-infamy-pc-review" class="bbcode_url">Quest for Infamy δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Αρκτούρο πια κάποιος :anger:
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
Επέστρεψα στο <b>Resident Evil 4</b>, ένα παλιό αγαπημένο (που δυστυχώς τον καιρό του δεν κατάφερα να το τερματίσω) επί της ευκαιρίας του "πρόσφατου" PC port (also για τις ανάγκες του στριμ), και πραγματικά παίζει να είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που έριξα τόσο γέλιο (με την καλή έννοια):<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mZXfTbzIu10[/youtube]
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Hellion οι αρκούδες σε κυνηγάνε μανιασμένα. Τι τις έκανες και έχουν θυμώσει τόσο πολύ και τις βλέπουμε τόσο τουμπανιασμενες στα games?
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.Αλλωστε δεν είναι Γκειμ που το παίζεις στο χαλαρο λίγο λίγο.Κατα την προσφιλή μου συνήθεια ξεμπερδεψα με ερωτηματικά και όλα τα Σαιντ πριν πάω στο Μέιν.Και κοντευοντας να τελειώσω το πρώτο Μέιν,αν και το στορυ φαίνεται καλο,αυτό το τεράστιο εξπο σικουενς μου χτύπησε λίγο άσχημα.Οταν το τελειωσω θα γράψω ένα ποστ για όλη την τριλογία,διότι είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζει το έργο του Σαπκοφσκι.<br><br>Και αφού ξαναήρθα σε επαφή με τον Γκεραλτ,είπα να ασχοληθώ λιγο και με το έρημο το Γκουεντ,στου οποίου την μπετά είμαι κάνα χρόνο.Εκανα όλα τα σινγκλ και τώρα παίζω μουλτι με τα σταρτερ.Επιεικως απαράδεκτο το επίπεδο στο καζουαλ,αλλά πρέπει να φτάσω 10 για κανονικά γκειμς.Καμια προταση για κοντρόλ ντεκ;Κυρίως Νιλφ και Νορθ.Αλλα και Σκοιαταελ δε με χαλάει.Αν και το Γκριμ έχει πολύ βάθος,νομίζω ότι 1200+ κάρτες για 5 φατρίες είναι υπερβολή.Επισης,ξέρει κανέις μιλλινγκ και κραφτινγκ ρειτς;<br><br>EIDT: Μόλις είδα τι είχε κάνει το auto correct. :rofl2: :rofl2:<br><br>Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk<br><br>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έπιασα σιγά σιγά το mirror&#039;s edge catalyst. Είμαι ακόμα στην πολύ αρχή . Σαν Gameplay δεν είναι άσχημο, αλλά μου έπεσαν κάπως βαριά τα side quests που ο χρόνος φτάνει ίσα ίσα. Ίσως να γίνουν πιο βατά τα πράματα όταν ξεκλειδώσω skills. Για την ώρα προχωράω το main quest να τα ξεκλειδώσω και βλέπουμε.... <br><br>.... όσο είναι μέρα. Γιατί όταν πέσει το σκοτάδι και οι αισθήσεις οξύνονται , έρχονται να πάρουν την θέση τους στο παιχνίδι τα DLC του Evil Within, που βούτηξα από το instant. (Ελπίζω να πιεί κάνα ουίσκι ο Borrachos, γιατί είχα ξεχάσει ανοιχτό το ghostery.). Χτές τέλειωσα το The assignment και σημερα πιάνω το επόμενο. Όχι τίποτα άλλο, έχω και ανοιχτές παρτίδες με ένα πορτατίφ..... 
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.<br></blockquote><br><br>ΧΑ! Εγώ το χειμώνα-άνοιξη τερμάτισα το πρώτο, άρχισα το 2ο και ακόμα δε το έχω τελειώσει.<br>Οπότε είμαι και εγώ στην ουρά για το 3  :rofl2: :cool:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br><blockquote><br>Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.<br></blockquote><br><br>ΧΑ! Εγώ το χειμώνα-άνοιξη τερμάτισα το πρώτο, άρχισα το 2ο και ακόμα δε το έχω τελειώσει.<br>Οπότε είμαι και εγώ στην ουρά για το 3  :rofl2: :cool:<br></blockquote><br><br>Χαχα, εγώ είχα προνοήσει και είχα κάνει δεύτερα (στο 2 και τρίτο) playthroughs πριν κυκλοφορήσει το 3. Τότε που είχα ακόμη μπόλικο χρόνο.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br><blockquote><br>Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.<br></blockquote><br><br>ΧΑ! Εγώ το χειμώνα-άνοιξη τερμάτισα το πρώτο, άρχισα το 2ο και ακόμα δε το έχω τελειώσει.<br>Οπότε είμαι και εγώ στην ουρά για το 3  :rofl2: :cool:<br></blockquote><br><br><img src="https://img-s2.onedio.com/id-54cd55f6b35fd5fb5090e41d/rev-0/w-500/s-a403b505ec9816150d597677beb22d7ce611df36.jpg" alt="s-a403b505ec9816150d597677beb22d7ce611df36.jpg" class="bbcode_img" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.<br></blockquote><br><br>ΧΑ! Εγώ το χειμώνα-άνοιξη τερμάτισα το πρώτο, άρχισα το 2ο και ακόμα δε το έχω τελειώσει.<br>Οπότε είμαι και εγώ στην ουρά για το 3  :rofl2: :cool:<br></blockquote>Και εγώ το ίδιο! Τελείωσα 2ο play στα 1-2 Χριστούγεννα και Πάσχα αντίστοιχα και έκτοτε δεν έχω ξεκινήσει το 3ο! Όλοι μαζί μπορούμε [emoji14]<br><br><br>Τώρα ανάμεσα στο real life και το modding του W3 έχω ξεκινήσει χαλαρά το DX:MD το οποίος στιγμής ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες μου. Αλλά περισσότερα στο αντίστοιχο νήμα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,558
Και έλεγα πως είμαι ο μόνος αιρετικός :pP<br>Περιμένω να σταματήσω τη δουλειά για να έχω άπλετο χρόνο να το απολαύσω στο έπακρο γι&#039;αυτό δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Παλεύω να τελειώσω επιτέλους τα Μass Effect 1 & Beyond Two Souls έχοντας πωρωθεί για τα καλά με το Victor Vran :mosh:<br>Δεν περίμενα να μου αρέσει παιχνίδι του είδους περισσότερο από το Torchlight 2. Ανυπομονώ να δω το Van Hellsing Final Cut μετά από αυτά που μου είπε ο Παύλος γι&#039;αυτό. Κάψιμο για την ώρα με το εξαιρετικό του σύστημα μάχης και τα άκρως ενδιαφέροντα και εθιστικά tasks σε κάθε dungeon  :cool:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,679
@Grotenfrod<br><br>Ένα Unravel σε περιμένει κάποτε, φίλτατε.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,627
<blockquote><br>Ένα Unravel...<br></blockquote><br><br>Ω ρε φίλε, πως δεν είχα πάρει χαμπάρι για αυτό το δημιούργημα!<br>Mόνο Origon είναι απο οτι βλέπω σωστά? Με κόβω για αγορα...<br>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Και έλεγα πως είμαι ο μόνος αιρετικός :pP<br>Ανυπομονώ να δω το Van Hellsing Final Cut μετά από αυτά που μου είπε ο Παύλος γι&#039;αυτό. Κάψιμο για την ώρα με το εξαιρετικό του σύστημα μάχης και τα άκρως ενδιαφέροντα και εθιστικά tasks σε κάθε dungeon  :cool:<br></blockquote><br><br>To Van Helsing κατά πολύ ανώτερο του VV. Το έχω αφήσει καιρό τώρα στην αρχή του 2ου μέρους, αλλά επειδή δεν είχα ελεύθερο χρόνο. Το VV μου φάνηκε πιο φτωχό γενικά και με κούρασε αρκετά και επειδή δεν ασχολούμαι με achievs κτλ δεν μου άρεσε. Το Van Helsing όμως  :thumbsup:
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br><blockquote><br>Και έλεγα πως είμαι ο μόνος αιρετικός :pP<br>Ανυπομονώ να δω το Van Hellsing Final Cut μετά από αυτά που μου είπε ο Παύλος γι&#039;αυτό. Κάψιμο για την ώρα με το εξαιρετικό του σύστημα μάχης και τα άκρως ενδιαφέροντα και εθιστικά tasks σε κάθε dungeon  :cool:<br></blockquote><br><br>To Van Helsing κατά πολύ ανώτερο του VV. Το έχω αφήσει καιρό τώρα στην αρχή του 2ου μέρους, αλλά επειδή δεν είχα ελεύθερο χρόνο. Το VV μου φάνηκε πιο φτωχό γενικά και με κούρασε αρκετά και επειδή δεν ασχολούμαι με achievs κτλ δεν μου άρεσε. Το Van Helsing όμως  :thumbsup:<br></blockquote><br><br>Εχω ολα τα VH αλλα εχω παίξει το πρώτο μονο για λιγες ώρες. Βρήκα τον τροπο με τον οποίο κλιμακώνεται η δυσκολία εντελώς "φθηνο" (ορδές από τέρατα) και δεν με κράτησε καθόλο μα καθόλου.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Και έλεγα πως είμαι ο μόνος αιρετικός :pP<br>Ανυπομονώ να δω το Van Hellsing Final Cut μετά από αυτά που μου είπε ο Παύλος γι&#039;αυτό. Κάψιμο για την ώρα με το εξαιρετικό του σύστημα μάχης και τα άκρως ενδιαφέροντα και εθιστικά tasks σε κάθε dungeon  :cool:<br></blockquote><br><br>To Van Helsing κατά πολύ ανώτερο του VV. Το έχω αφήσει καιρό τώρα στην αρχή του 2ου μέρους, αλλά επειδή δεν είχα ελεύθερο χρόνο. Το VV μου φάνηκε πιο φτωχό γενικά και με κούρασε αρκετά και επειδή δεν ασχολούμαι με achievs κτλ δεν μου άρεσε. Το Van Helsing όμως  [emoji106]<br></blockquote><br><br>Εχω ολα τα VH αλλα εχω παίξει το πρώτο μονο για λιγες ώρες. Βρήκα τον τροπο με τον οποίο κλιμακώνεται η δυσκολία εντελώς "φθηνο" (ορδές από τέρατα) και δεν με κράτησε καθόλο μα καθόλου.<br></blockquote>Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Εγώ το ξεπέρασα χάρη στην ποικιλία τρόπων που μπορούσα να χρησιμοποιήσω και στην αισθητική ποικιλία των εχθρών. Έχω ωστόσο μόνο το Final Cut οπότε δεν γνωρίζω πως ήταν στις αρχικές του εκδόσεις.
 
Top Bottom