Blood and Wine.Πριν με δολοφονησετε,η δικαιολογια μου είναι μηδαμινός χρόνος και πολλές υποχρεώσεις.Αλλωστε δεν είναι Γκειμ που το παίζεις στο χαλαρο λίγο λίγο.Κατα την προσφιλή μου συνήθεια ξεμπερδεψα με ερωτηματικά και όλα τα Σαιντ πριν πάω στο Μέιν.Και κοντευοντας να τελειώσω το πρώτο Μέιν,αν και το στορυ φαίνεται καλο,αυτό το τεράστιο εξπο σικουενς μου χτύπησε λίγο άσχημα.Οταν το τελειωσω θα γράψω ένα ποστ για όλη την τριλογία,διότι είναι πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που προσεγγίζει το έργο του Σαπκοφσκι.<br><br>Και αφού ξαναήρθα σε επαφή με τον Γκεραλτ,είπα να ασχοληθώ λιγο και με το έρημο το Γκουεντ,στου οποίου την μπετά είμαι κάνα χρόνο.Εκανα όλα τα σινγκλ και τώρα παίζω μουλτι με τα σταρτερ.Επιεικως απαράδεκτο το επίπεδο στο καζουαλ,αλλά πρέπει να φτάσω 10 για κανονικά γκειμς.Καμια προταση για κοντρόλ ντεκ;Κυρίως Νιλφ και Νορθ.Αλλα και Σκοιαταελ δε με χαλάει.Αν και το Γκριμ έχει πολύ βάθος,νομίζω ότι 1200+ κάρτες για 5 φατρίες είναι υπερβολή.Επισης,ξέρει κανέις μιλλινγκ και κραφτινγκ ρειτς;<br><br>EIDT: Μόλις είδα τι είχε κάνει το auto correct. :rofl2: :rofl2:<br><br>Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk<br><br>