What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τι παίζετε αυτό τον καιρό?

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Sword of the Stars: The Pit. Σαδιστικά δύσκολο από ένα σημείο και έπειτα. Που θα πάει όμως... που θα πάει.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Τελείωσα πριν δύο μέρες το Rise of the Tomb Raider και ασχολήθηκα από τότε και το ολοκλήρωσα 100% κάνοντας όλα τα side quests, missions και μάζεψα όλα τα collectables. Τώρα θα ασχοληθώ με τα 2 dlc Blood Ties και Lara&#039;s Nightmare. Μαζί με το Λύγκα θα λιώσουμε και το endurance.<br>Ντάξει ότι και να πω είναι λίγο γι&#039;αυτο το αριστούργημα. Χαλαρά στο προσωπικό μου best games of all time list. SE βγάλε άλλα εκατό tomb σαν και αυτό plz :worshippy:<br>Mελλοντικά θα το ξαναπαίξω σε extreme δυσκολία και θα προσπαθήσω να κάνω όλα τα εναπομείναντα επιτεύγματα :cool:
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
<blockquote><br>Τελείωσα πριν δύο μέρες το Rise of the Tomb Raider και ασχολήθηκα από τότε και το ολοκλήρωσα 100% κάνοντας όλα τα side quests, missions και μάζεψα όλα τα collectables.<br></blockquote><br><br>Καημός μεγάλος να ολοκληρώσω 100% τα Tomb Raider. Πάντα κάτι λείπει στο τέλος. Kudos.<br><br>Ασχολούμαι με το adventure "Technobabylon". Εξαιρετικό. Πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, μέτριας δυσκολίας γρίφοι (τους ήθελα λίγο περισσότερο δύσκολους) και οι πρωταγωνιστές σού κρατούν το ενδιαφέρον.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Εχω ξεκινησει απο την Παρασκευη το Sniper Ghost warrior 3. Ειναι οτι πρεπει για ninja σαν εμενα! Σφαζω ολους με το sniper χωρις να με δει κανεις. Αλλα μπορεις να παρεις το πολυβολο και να τους καθαρισεις ολους . Ομως εγω σαν ninja τους σκοτωνω χωρις να με δει κανεις με το sniper. Αν και δεν ειχε παρει καλες κριτικες οταν βγηκε τον Απριλιο τελικα ειναι πολυ καλο. Να το παιξετε !
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Τερμάτισα coop μαζί με φίλους για πρώτη φορά το Gears of War Judgement και το Gears of War στο xbox 360 μου το οποίο είναι αλήθεια είχε πιάσει αράχνες λόγω pc master race <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. <br>Tο Judgement δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο. Το 1 πάλι παιχνιδάρα με πολλά αξέχαστα σκηνικά. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τα 2 και 3 :mosh:<br>Παίζουμε και το Until Dawn στο PS4 ενός φίλου το οποίο κοντεύουμε να το τελειώσουμε. Φοβερό διαδραστικό παιχνίδι, από τα καλύτερα του είδους που έχω παίξει με άπειρες αναφορές σε all time classic horror movies.<br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
τερμάτισα το Legend of Grimrock 2 στο Insane Ironman. Ωραίο παιχνιδάκι τελικά, αν και μαλακίστηκαν λίγο στα load times. Δεν γίνεται σε SSD να θέλει 30 δευτερόλεπτα το loading! <br>HENRI HAKKINEN RIP
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Ρε παιδιά τι παιχνιδαρα το Sacred Citadel. Λιώσαμε να παίζουμε τριπλό σήμερα  :worshippy:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν...θα ήθελα να μου προτείνετε να παίξω ένα σκοτεινό σε ατμόσφαιρα παιχνίδι. Όχι απαραίτητα τρόμου, αλλά σκοτεινό. Δηλαδή Diablo, King&#039;s Quest VIII : Mask Of Eternity, Dark Souls. Να χει υποβλητική ατμόσφαιρα  και immersive κόσμο και καλούς διαλόγους (άρα Resident Evil, Fallout 4 απ έξω).
 

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
<blockquote><br>Λοιπόν...θα ήθελα να μου προτείνετε να παίξω ένα σκοτεινό σε ατμόσφαιρα παιχνίδι. Όχι απαραίτητα τρόμου, αλλά σκοτεινό. Δηλαδή Diablo, King&#039;s Quest VIII : Mask Of Eternity, Dark Souls. Να χει υποβλητική ατμόσφαιρα  και immersive κόσμο και καλούς διαλόγους (άρα Resident Evil, Fallout 4 απ έξω).<br></blockquote><br><br><b>Divinity: Original Sin</b><br><br>Υποβλητική ατμόσφαιρα : check<br>Immersive κόσμο : check<br>Καλούς διαλόγους : check<br>Σκοτεινές περιοχές : check
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
χμμμ, αυτό θα πρέπει να το αγοράσω πρώτα, γιατί δεν το χω σε καμιά βιβλιοθήκη. Κάνα άλλο πριν το 2012;
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
<blockquote><br>Το γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα μόνο για αυτό. Mods μετακινείται ελεύθερα :pP.<br><br>Προσπαθώ λοιπόν να παίξω το Max Payne 3 αυτό τον καιρό γιατί μετά το Witcher πεθύμησα λίγο πιστολίδι αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Με το που ξεκινήσω το παιχνίδι και αφού συνδεθεί στο Social Club πετάει το εξής μήνυμα: "There is not enough available space on the hard drive. To create data, at least -527370 KB more space is required. Exit the game and obtain the necessary space".<br><br>Εννοείται ότι υπάρχει χώρος στον δίσκο. Αρχικά το είχα εγκαταστήσει στον δευτερεύων HDD. Είπα μήπως φταίει αυτό οπότε με ένα copy και verify το πέρασα στον SSD. Δεν κατάφερα τίποτα οπότε το έσβησα και το κατέβασα ξανά (μέσω Steam). Πάλι τα ίδια. Δοκίμασα με compatibility και να το τρέξω ως administrator μπας και. Δεν κατάφερα τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδεά;<br></blockquote><br><br>Και μετά από σχεδόν 3 μήνες επανέρχομαι για να πω ότι το θέμα λύθηκε  :pP. Και αυτό έγινε με τη βοήθεια του support της Rockstar. Από τις 4/11 που τους είχα στείλει το πρώτο μήνυμα μέχρι και χθες όπου τελικά βρήκαν τη λύση υπήρξε μία συνεχόμενη ανταλλαγή μηνυμάτων όπου μου πρότειναν διάφορα πράγματα τα οποία δεν έλυναν το πρόβλημα.<br><br>Το οποίο τελικά ποιο ήταν; Σε ένα από αρχεία που τους είχα στείλει παρατήρησαν ότι ο φάκελος My Documents στον υπολογιστή είχε το όνομα Έγγραφα στα ελληνικά. Ενώ εγώ το έβλεπα κανονικά με αγγλική ονομασία, μπήκα στα Properties του φακέλου και είδα ότι όντως ότι εκεί ήταν στα ελληνικά για κάποιο λόγο. Το άλλαξα και ως δια μαγείας το Max Payne παίζει κανονικά!<br><br>Πάντως το support της Rockstar ήταν πραγματικά υποδειγματικό. Μπορεί να άργησαν να βρουν τη λύση αλλά το πρόβλημα ήταν πραγματικά περίεργο και δεν το έβαλαν κάτω.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Χαίρομαι που το ακούω. Άμα το βάλεις μπρος και θες παρέα για τα απάλευτα multiplayer achievements, πες και μένα.<br><br>On topic, άρχισα επιτέλους σοβαρά το Divine Divinity: Original Sin Enhanced Edition. Ομολογώ ότι είδα guide για αρχική ομάδα, και με αυτό το game ακόμα και σε tactician για την ώρα φαίνεται αρκετά εύκολο (ένας custom wizard με 1 skill point στο geomancy και 1 στο hydromancy, μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με Summon Spider και Regeneration, σκέτο cheat). Πλάκα είχε η multiplayer streaming απόπειρά μας με τον Βόρειο, αλλά ενώ έχει ψωμί στις μάχες, το να στρημάρεις το narrative walls-of-text κομμάτι δεν έχει και πολύ νόημα, εκτός κι αν έχεις ήδη παίξει το παιχνίδι και μπορείς να εξηγήσεις στο κοινό σου τι γίνεται ενώ κάνεις τα πάντα skip. <br><br>Για ξεκάρφωμα, μπήκα λίγο στα άδυτα του backlog και βρήκα το ελληνικό FMV adventure Συνωμοσίες (Nick Delios-Conspiracies στα εγγλέζικα). Δεν θυμόμουν ότι είναι τόσο αρχαιολογία που τρέχει μόνο σε DX8 (και φαίνεται), αλλά η καλτίλα είναι over 9000. Έχω όμως ένα σημαντικό πρόβλημα με το χειρισμό, που αν δεν λυθεί, τότε δεν θα μπορέσω πρακτικά να προχωρήσω το παιχνίδι, και θα πρέπει να το χαρακτηρίσω unplayable και θα είναι κρίμα. Θα δείξει.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
<blockquote><br>Χαίρομαι που το ακούω. Άμα το βάλεις μπρος και θες παρέα για τα απάλευτα multiplayer achievements, πες και μένα.</blockquote><br><br>Εννοείται ότι θα πάω για τα mp achievements. Θα ενημερώσω όταν είναι.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Χαίρομαι που το ακούω. Άμα το βάλεις μπρος και θες παρέα για τα απάλευτα multiplayer achievements, πες και μένα.<br><br>On topic, άρχισα επιτέλους σοβαρά το Divine Divinity: Original Sin Enhanced Edition. Ομολογώ ότι είδα guide για αρχική ομάδα, και με αυτό το game ακόμα και σε tactician για την ώρα φαίνεται αρκετά εύκολο (ένας custom wizard με 1 skill point στο geomancy και 1 στο hydromancy, μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με Summon Spider και Regeneration, σκέτο cheat). Πλάκα είχε η multiplayer streaming απόπειρά μας με τον Βόρειο, αλλά ενώ έχει ψωμί στις μάχες, το να στρημάρεις το narrative walls-of-text κομμάτι δεν έχει και πολύ νόημα, εκτός κι αν έχεις ήδη παίξει το παιχνίδι και μπορείς να εξηγήσεις στο κοινό σου τι γίνεται ενώ κάνεις τα πάντα skip. <br><br></blockquote><br>Αν ξαναμπείτε για multiplayer στο divinity, πείτε μου κι εμένα. Θέλω να το δοκιμάσω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Final Fantasy VI: Κοντεύω πιστεύω, πρέπει να βρίσκομαι κάπου στα 3/4 του παιχνιδιού. Από το party πλέον μου λείπει μόνο ο Gogo και έφυγα για Kefka. Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά είναι αρκετά χρονοβόρο να ανεβάσεις 14 χαρακτήρες και να αποκτήσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό του καθενός.<br></blockquote><br><br>Το έχω ολοκληρώσει εδώ και κάποιες μέρες. Από τα πιο όμορφα end game credits που έχω δει σε παιχνίδι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> 83 ώρες μου πήρε σύνολο. Πέρασα πολύ καλά μαζί του αν και λόγω της ηλικίας του (1994) ο οπτικός τομέας οριακά βλεπόταν. Έχουν χρησιμοποιηθεί κάποια φίλτρα στα μοντέλα χαρακτήρων για να φαίνονται πιο καθαρά και προστέθηκε το quicksave που  διευκολύνει αρκετά, κατά τ΄αλλά δεν πρόκειται για remaster. Είχε φανταστική ιστορία και μοναδικούς χαρακτήρες. Δυσκολεύομαι να διαλέξω τον αγαπημένο μου ανάμεσα σε Cyan, Sabin και Edgar. Το παράκανα στο τέλος με την προετοιμασία των χαρ/ρων μου, έμαθα σε όλους το δυνατότερο attack και healing spell και πήγα βόλτα ουσιαστικά στην τελευταία περιοχή και κατέστρεψα λίγο την πρόκληση :&#039;( Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά.  <br><br><blockquote><br>Okami: Έχω μάθει 10 από 13 τεχνικές του Celestial Brush. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο παιχνίδι έχω ακόμα, αλλά μάλλον έχω δρόμο μπροστά μου.<br></blockquote><br><br>Εδώ έχω γράψει 43 ώρες και συνεχίζω. Μου απομένει μια τεχνική. Έφαγα καμιά ώρα από τη ζωή μου σε ένα σημείο που απαιτούσε platforming. Σε ένα walkthrough ένας πέρασε από το ίδιο σημείο σε 5 λεπτά, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό να το βλέπω. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η ιστορία δεν μπορεί.<br><br>Σε άλλα νέα, ξεκίνησα το Divinity Original Sin 2 μαζί με τον Bathory. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γράψω εντυπώσεις.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Update από το gaming week που πέρασε σε σπίτι φίλου.<br>Τέλος χθες το Sacred Citadel. Φοβερή παιχνιδάρα που ευχαρίστως θα ξαναπαίξω στο steam αν ψηθούν άλλα δύο άτομα. Το final boss μας ζόρισε λίγο μόνο μέχρι να βρούμε σωστή στρατηγική. Εξαιρετικός διάδοχος του Golden Axe και του Κnight of The Round :cool:<br>Το DLC το έχω μόνο στο steam οπότε δεν έχω άποψη για το αν αξίζει το εξτρα act :hmm:<br>Oπώς είχα πει τελειώσαμε τα Gears of War Judgement & Gears of War. Το 2 δεν προλάβαμε να το τελειώσουμε και θα το συνεχίσω μόνος. Ελπίζω να τη παλέψω στο hardcore.<br>Σύντομα θα πιάσω και το Halo Reach ενώ ίσως παίξω και multiplayer halo 3 γιατί είχε πολύ πλάκα που παίζαμε όλη τη βδομάδα 8-9 άτομα ταυτόχρονα χωρισμένοι σε 3 ομάδες.<br>Γενικότερα όλη τη χρονιά σκοπεύω να καθαρίσω backlog παντού, όχι μόνο στο pc. Θα συνεχίσω και με tomb αυτά που είχα πει και ψήνομαι να παίζω πότε πότε το Dark Souls στο PS3 με εντελώς νέο build που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί όσο να&#039;ναι πωρώθηκα με τις περιπέτειες του φίλτατου Admiral <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Επαιξα λίγο στο xbox 360 με το νίντζα που είχα φτιάξει σαν 2ο χαρακτήρα κάποια στιγμή και σκότωσα τον Seath. Μόνο 4 Kings, Gwyn και το DLC έχει μείνει. Πραγματικά άλλο παιχνίδι ήταν με shadow set, dark wood grain ring για κωλοτούμπες/αποφυγές, fap ring και uchigatana σαν main όπλο.
 

pornostars

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 19, 2018
Messages
294
Ξεκίνησα το "The Way".<br><br>Είναι ένα platform-adventure παιχνίδι, το οποίο έχει γρίφους, ενδιαφέρουσα ιστορία και lore.<br><br>I&#039;m on cloud 9!
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
ψαχνω να βρω καλο cheat που θα μου δινει ωρες να παιξω... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br>80 ωρες ακουω..<br>40  ωρες ακουω...<br>δυο κ τρια παιχνιδια μαζι ακουω...<br>σε τι κωλοδιασταση ειμαι κ εχω τοσο λιγο χρονο??? <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br>
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br>...σε τι κωλοδιασταση ειμαι κ εχω τοσο λιγο χρονο??? <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>Στην κωλοδιάσταση του near 40&#039;s παντρεμένου με παιδιά ίσως? :silly: :silly: :silly:<br>
 
Top Bottom