What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

captain kal

Mind-flayer
Joined
Dec 2, 2012
Messages
1,682
Καλογυρισμένη μετριότητα, κατά τα άλλα. Και προφανώς δεν είναι ούτε μία τρίχα από τα @@ του παμμέγιστου ROME του HBO.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,731
Mandalorian Season 2 Episode 4

Το λες και filler, αν εξαιρέσουμε 2 σκηνές.

Τείνει λίγο κουραστικό το μοτίβο "χαλάει το Razor Crest, ο Μάντο πάει σε ράντομ πλανήτη για επισκευές, κάνει αγγαρείες, επισκευάζει το σκάφος του, φεύγει, χαλάει το σκάφος του, πάει σε ράντομ πλανήτη..."

Όπως επίσης τείνει να κουράσει το γεγονός ότι ξέρουμε εκ των προτέρων πως οι Stormtroopers είναι άχρηστοι. Αφάνισαν οι άλλοι μια λεγεώνα από μόνοι τους, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δραματική ένταση ακριβώς επειδή ξέρουμε πως οι αυτοκρατορικοί δεν υπάρχει περίπτωση να τους πετύχουν με τα blasters.

Τουλάχιστον από το επόμενο θα ρολλάρει κάπως η φάση.

Επίσης, στο σκάφος του Moff Gideon στο τέλος, μου φάνηκαν σαν Dark Troopers από το Dark Forces οι πανοπλίες που ήταν στοιχισμένες στους τοίχους.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,731
Σε μια σκηνή του Ρασταφάριαν:


Δεν κρατούσε και κάνα καφέ στο χέρι βέβαια, οκ.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,518
Να αναφέρω πως τα καινούρια Animaniacs συμπεριλαμβάνουν και καινούρια Πίνκι και Μπρέην, με αναφορά μάλιστα σε LLEEEERROOOOOY JEEEEENKNS. (To λέω για όσους δεν ήταν γενικά fan Animaniacs αλλά μπορεί να γούσταραν Πίνκι και Μπρέην κάτι ωραίες καλοκαιρινές βραδιές στο STAR, με μυρωδάτα αυγουλάκια της γεγιάς και ριγανάτο λουκάνικο).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,731
Και κάτι ευχάριστο: εκείνη η νέα σειρά ThunderCats με το απαίσιο στυλ και το εξίσου απαίσιο χιουμοράκι, φαίνεται πως ακυρώνεται μετά από 1 σεζόν.

 

maladroid

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
834
Και μόνο που το Thundercats Roar πήρε το πράσινο φως, έστω και για μερικά επεισόδια, αποτελεί μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Σε άλλα νέα, τελείωσα χθες το Raised by Wolves. Δεν είμαι σίγουρος αν τελικά μου άρεσε ή όχι. Δεν είμαι σίγουρος αν οι ερμηνείες ήταν επίτηδες έτσι αγγελοκρουσμένες ή αν οι ηθοποιοί είναι β' εθνικής. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι στην ευχή συμβαίνει σ'αυτή τη σειρά.
Έχει στοιχεία Alien/Prometheus (κυρίως λόγω γενικότερης αισθητικής και body horror), στοιχεία David Lynch, μια πρέζα Westworld, κάτι από Lost –γενικά είναι ένας αχταρμάς που όμως ασκεί μια περίεργη γοητεία και σε κρατάει δέσμιο της περιέργειάς σου. Τα τελευταία 3 επεισόδια αρχίζουν και ξεφεύγουν λίγο στην κλίμακα Φτάνει, Τα Μυαλά Μας Πονάνε (tm), ωστόσο δεν μπορούσα να σταματήσω, ήθελα να δω που το πάνε.

Τελικά στη δεύτερη σεζόν το πάνε. Ελπίζω, όμως, να στρώσουν κάπως τη πλοκή και κυρίως να μην είναι τόσο κουκουρούκου οι πράξεις των χαρακτήρων. Έχει προοπτικές για κάτι πολύ καλό (ειδικά με τέτοια κινηματογραφικά στάνταρ παραγωγής) αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να καταλήξει σε φιάσκο (ήδη φλερτάρει).

6.5/10;;;
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,731
Fanboy overload (και) στο σημερινό Mandalorian.

Από τη μία, αναμενόμενα, εμφάνιση Ashoka Tano, και από την άλλη μελλοντική αναμενόμενη εμφάνιση του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Grand Admiral Thrawn.


 

mruseyourbrain

Half-Ogre
Joined
Oct 29, 2015
Messages
737
Θυμήθηκα να δω την 3η σεζόν Westworld. Την γύρισαν την φάση σε cyberpunk. Μου άρεσε περισσότερο από την 2η σεζόν που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εντάξει είπαμε καλά τα πρωτότυπα σενάρια αλλά όχι να τα κάνουμε υπερπολύπλοκα απλά για να πούμε ότι να εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Να καταλαβαίνουμε και λίγο την πλοκή. Τον Breaking Bad τύπο τι τον ήθελαν? Χάλια παίξιμο. Ευτυχώς που υπήρχε κι ο Vincent Cassel που έδωσε ρέστα πιστεύω.
 

maladroid

Umber Hulk
Joined
Nov 27, 2012
Messages
834
Θυμήθηκα να δω την 3η σεζόν Westworld.

Φοβάμαι πως, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, η σειρά πλέον δεν σώζεται με την τροχιά που έχει πάρει. Η δεύτερη σεζόν ήταν επιτηδευμένα μπερδεμένη και ντεμέκ αρτιστίκ, η δε τρίτη μου θύμιζε b-movie με την over-the-top δράση, τους terminator χαρακτήρες, και τους cheesy διαλόγους. Έχουν χάσει την μπάλα, πραγματικά είναι λες και τη γράφει εντελώς διαφορετική ομάδα μετά την πρώτη σεζόν. Συμφωνώ επίσης για τον Aaron Paul, δεν με έπεισε καθόλου η κλαψιάρικη ερμηνεία του και γενικά ο χαρακτήρας εντελώς αδιάφορος.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
8,441
Πάλι άλλαξε "κανάλι"; Ευτυχώς το άφησα εκεί που έπρεπε γιατί μου φαίνεται ότι κατήντησε Λάμψη
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,731
Είναι τα τελευταία επεισόδια πλέον, μισή σεζόν ακόμα και τέρμα.
 
Top Bottom