By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τα επακολουθα διατροφης βασισμένης στο ρυζιΤελείωσα χθες το Shogun, εξαιρετικό.
Μια απορία μόνο, οι Ιάπωνες γιατί συμπεριφέρονται σαν να έχουν μόνιμη δυσκοιλιότητα;
![]()
Michael C. Hall To Star In Revival ‘Dexter: Resurrection’ On Showtime
Michael C. Hall will reprise his role as serial killer Dexter Morgan in the upcomong revival, Dexter: Resurrection, on Showtime.www.forbes.com
Φορ φάξ σέηκ, στην τελευταία σκηνή του New Blood ο Dexter κυριολεκτικά πεθαίνει, πώς στο διάολο θα τον επαναφέρουν τώρα.
Έχει και την πιο φθηνή συνδρομήΠολύ δυνατό The Hour στο Ertflix. Βασικά είμαι ένα βήμα πριν να κόψω τις συνδρομές σε Disney+ και Netflix, σχεδόν πάντα στο Ertflix καταλήγω.
Χωρίς σχόλια.
Είδα πάντως το The Acolyte και μια χαρά πέρασα, δεν έχω ιδέα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο από ένα fan base που κατάπιε αμάσητα μπούρδες σαν το Obi One και το Assoka.
Χωρίς σχόλια.
Δεν θυμάμαι κανέναν να αποθέωσε obi και assoka. Μέτριες κριτικές πήραν. Μόνο το andor αναφέρεται θετικά.Είδα πάντως το The Acolyte και μια χαρά πέρασα, δεν έχω ιδέα γιατί έφαγε τόσο κράξιμο από ένα fan base που κατάπιε αμάσητα μπούρδες σαν το Obi One και το Assoka.
Κράξιμο για το χορευτικό τελετουργικό (πραγματικά ποιος το σκέφτηκε), τις σεναριακές ευκολίες/βλακείες (ακόμα εξηγεί ο δάσκαλος στην μαθητευόμενη τι έγινε) και στην πόλη κακή επιλογή πρωταγωνίστριας τρώει. Γενικότερα θεωρείτε τόσο μέτριο που κάνεις δεν ασχολείταιΟι Αμερικάνοι πλέον κρίνουν τα πάντα από την σκοπιά της πολιτικής τους. Αν ο πρωταγωνιστής είναι μαύρος/γυναίκα θα κράζουν οι μεν και θα αποθεώνουν οι δε, αν ο πρωταγωνιστής είναι άσπρος/άνδρας θα αποθεώνουν οι μεν και θα κράζουν οι δε. Είναι απίστευτα κουραστικό, βασικά μπορείς να μαντέψεις τα reviews πριν καν βγει η σειρά/ ταινία.
Δεν θυμάμαι κανέναν να αποθέωσε obi και assoka. Μέτριες κριτικές πήραν. Μόνο το andor αναφέρεται θετικά.
Γιατί ρε συ? Επειδή 5 μαντραχαλοι δεν μπορούσαν να πιάσουν ένα κοριτσάκι ή γιατί δεν μπορούσαν να προσπεράσουν ένα οδόφραγμα που είχε ανοίγματα δεξιά και αριστεράΣε σύγκριση με την υποδοχή του Acolyte, μέτριες κριτικές = κατάπιαν αμάσητα. Ειδικά το Obi One άξιζε πολλούς τόνους κράξιμο.
To Obi το ίδιο κρα δεν είχε φάει; ειδικά για τα άθλια εφέ του.