Τώρα κατάλαβα γιατί τόσα Startrek σου λέει δε μπορεί κάποιο θα τους αρέσει
Έχουμε ποικιλία δεν λέω, αν και προσωπικά μου αρέσουν όλα
Έχουμε ποικιλία δεν λέω, αν και προσωπικά μου αρέσουν όλα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Χωρίς να έχω δει τα δύο τελευταία επεισόδια, πιο πολύ μου άρεσε από Discovery και Voyager!!
Εγώ για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να δω ένα ποτ πουρί από τα χειρότερα επεισόδια των προηγούμενων σειρών Star Trek το ένα πίσω από το άλλο, να με μαστιγώνουν καθ' όλη τη διάρκεια και μετά καπάκι να παίξω όλα τα RTwP games που υπάρχουν, στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, με τον Northlander από δίπλα να μου αναλύει το μεγαλείο τους,
Εγώ για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να δω ένα ποτ πουρί από τα χειρότερα επεισόδια των προηγούμενων σειρών Star Trek το ένα πίσω από το άλλο, να με μαστιγώνουν καθ' όλη τη διάρκεια και μετά καπάκι να παίξω όλα τα RTwP games που υπάρχουν, στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, με τον Northlander από δίπλα να μου αναλύει το μεγαλείο τους, παρά να ξαναδώ 10 δευτερόλεπτα από αυτό το πράγμα. Ευτυχώς τελείωσε η σεζόν, δεν αντέχω άλλο.
Halloween, zombies & ABBA
ίσως το αγαπημένο μου επεισόδιο.
1 Απριλίου ολόκληρο το Community στο νετφλιξ. Ευκαιρία για ριπίτ-λιώσιμο.
Δεν έχω δει καθόλου. Αξίζει τον κόπο; Τι στυλ να περιμένω;
Οι πρώτες 2-3 σεζόν του Community είναι comedy gold.
Σε καποια επεισοδια εμφανιζεται αλλα στον τριτο κυκλο ειπαν οτι θα εμφανιστιε και ο Goofy οπως και αλλοι ηρωες της disney.Είναι ο Μαύρος Πίτ μέρος του duckverse στο ducktales? Νόμιζα μόνο στο Mickeyverse.
Θα συμφωνήσω 1-3 ήταν έπη, οι υπόλοιπες απίστευτα άθλιες. Κρίμα πολύ για την εξέλιξη της σειράς.
ΤΟ είδα to picard, sorry @Admiral , είναι ότι καλύτερο έχω δει, τόσο συναισθηματικά βαρύ που ήθελα να κλάψω. Δεν ξέρω αν πατάνε τα κουμπιά μου εκεί στο CBS και πατάνε στο συναίσθημα μου, αλλά αυτό δεν είναι άλλωστε οι σειρές και οι ταινίες; Να μας κάνουν να νοιώσουμε έντονα συναισθήματα που θα μας μείνουν στην μνήμη;