Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
βρε ουτε κακογυρισμενο ηταν, ουτε εχω κανενα θεμα με τα λοου μπατζετς. αλλά εδω ηταν πολυ προχειρο και φιανοταν οτι εγινε στο ποδι. και μου κανει εντυπωση γιατι στο αμερικα υπαρχουν χιλιαδες κυριολεκτικα καλοι και πολυ καλοι ηθοποιοι που δεν τους ξερει κανείς κι ειναι απλα θεμα καστινγκ να διαλεξεις τους καταλληλους.

επισης τα λιγα επεισοδια που ειδες τυχαια, ηταν ευτυχως ολα τα επεισοδια. ουτε 8αρα, ουτε 10αρα σαιζον. ηταν λεει mini series. 4 επεισοδια γυρισανε, θα τους τελειωσανε τα όβολα.

εντιτ: επειδη για καποιο λογο μ εβαλε στην ελληνικη σελιδα του imdb, o ελληνικος ττιτλος ειναι: Ο γητευτής: Δεσμοί αίματος :ROFLMAO:
καλα, για τον γητευτη το ξεραμε. το μπλαντ οριτζιν οτι μεταφραζεται σε δεσμους αιματος το μαθαμε τωρα....

Last edited:
Legend of the seeker εγώ γιατί θυμάμαι τουλάχιστον 20 επεισόδια σεζόν? Το θυμάμαι και αρκετά generic οπότε ναι εκεί συμφωνούμε.

Α παρεξήγηση τότε. Το budget έπεσε όλο στο cast της Michelle. Που λεφτά για όλα τα υπόλοιπα? XD

Νομίζω το αρχικό πλάνο ήταν για 6 επεισόδια Blood Origins αλλά μάλλον πήραν πρέφα ότι η σειρά θα πάει άκλαφτη και είπαν να περιορίσουν όσο γίνεται τη χασούρα. Εννοείται never ever, ούτε καν από αρρωστημένη περιέργεια δεν κάθομαι να το δω. Καλύτερα επανάληψη τις Μάγισσες.

His Dark Materials τρίτη και τελευταία σεζόν.
Την περίμενα με επιφύλαξη γιατί το τρίτο βιβλίο της τριλογίας του κόσμου του Πούλμαν στο οποίο είναι βασισμένη ήταν λίγο ότι να ναι σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο. Οι θρησκευτικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς και ο πολύ σκοτεινός τόνος του μου άφησε αρνητική γεύση σε σχέση με τα άλλα δύο βιβλία όταν τα είχα διαβάσει.
Θεωρώ όμως ότι από τους δημιουργούς έγινε καλή δουλειά στη μεταφορά όλων αυτών. Οι αλλαγές που έκαναν με βρήκαν σύμφωνο. Μεγάλωσαν τον ρόλο του Λόρδου Άσριελ και παρέλειψαν τις αστοχίες του πρωτότυπου υλικού. Γενικά είχε πολύ καλές ερμηνείες από όλους, αλλά την πρωτιά την κερδίζει η ηθοποιός που παίζει την ms Carter. Νομίζω κουβάλησε τη σειρά άνετα και στις τρεις σεζόν αν και θεωρώ ότι κανένας δεν υστέρησε.
Επίσης για σειρά φαντασίας είχε ωραίο οπτικό αποτέλεσμα με τα εφέ κτλ σε σημείο που να μη σκεφτώ σε κανένα σημείο ότι είναι φθηνιάρικη, το αντίθετο μάλιστα. Την προτείνω σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία γιατί κάνει πολύ καλή μεταφορά του αρχικού υλικού (αντίθετα με κάτι άλλες βλ. rings of power). Στους υπόλοιπους μπορεί να φανεί λίγο χωρίς κάποια συγκλονιστική κλιμάκωση, αλλά γενικά έχει δυνατές στιγμές.

To Blood Origin ήταν μια τολμηρή προσπάθεια. Εμεναμουαρεσε.gif το συναισθηματικό δέσιμο των χαρακτήρων και γενικά η υποκριτική τους δεινότητα, ήταν αυτή που έπρεπε.
Μιλάμε για ένα high fantasy κόσμο. Οπότε λογικό ο καθένας να είναι στην δικιά του μαστούρα - νιρβάνα, συμπεριλαμβανομένου και του crew set.

Πωπω, τελείωσα χθες ΓΚΟΜΟΡΑΧ και στο καπάκι βάζω Μπλαντόριτζιν. Εκεί στην αρχή με τον Νταντελάιον λέω οκ δε φαίνεται τόσο χάλια. Αλλά όταν πολύ σύντομα πάει στα δικά του, κάτι πέθαινε μέσα μου κάθε τρία δευτερόλεπτα. Για κάποιο λόγο άντεξα όλο το επεισόδιο, αλλά στο δεύτερο άκουσα μια φωνή μέσα μου να λέει "μαλάκα τι βλέπεις;" και το έκλεισα αμέσως. Το τέρας στο πρώτο επεισόδιο πάντως ακόμα το θυμάμαι και γελάω, αναρωτιέμαι ποιος είδε το τελικό αποτέλεσμα σε εκείνη τη σκηνή και είπε "γαμάτο φίλε, δε χρειάζεται κάτι άλλο". Βάζω στο καπάκι Γουίλοου, αυτό μου φάνηκε πιο σοβαρή παραγωγή, ήμουν και περισσότερο προετοιμασμένος να δω κάτι πιο ανάλαφρο. Αλλά οκ, παραήταν ανάλαφρο, νεανικοί έρωτες παντού, λεσβιακά, κάπου πρέπει να υπήρχε και μία υπόθεση είμαι σίγουρος, οπότε.. πλοτουίστ.. δεν άντεξα ούτε το πρώτο επεισόδιο.

Εντάξει τα ήθελε ο μαρμαρένιος αλλά και βελούδινος κωλαρίνος μου, όταν μερικά λεπτά πριν
είχα αφήσει Τσίρο και Τζεναρίτο να κυλιούνται στο πάτωμα.
Ρησπέκτ.

Οπότε μετά από αυτό το μικρό άκομψο διάλειμμα, συνεχίζω με δεύτερες σεζόν του Κεφαλιού και της Κουνουποακτής.

Για τους πραγματικά άσχετους..

Το Dark πριν το γυρίσει στο μελόδραμα και στα ανούσια μιξοκλάματα κάθε 2η σκηνή (περίπου στις αρχές της 2ης σεζόν δηλαδή) ήταν συγκλονιστική σειρά.
Δεν έχω δει ακόμα δεύτερη, την πρώτη σεζόν τη λάτρεψα. Δίνω ευκαιρία ή μένω με το, επαρκώς αυτοτελές, ρεζουμέ της πρώτης και η ζωή συνεχίζεται;

Δεν έχω δει ακόμα δεύτερη, την πρώτη σεζόν τη λάτρεψα. Δίνω ευκαιρία ή μένω με το, επαρκώς αυτοτελές, ρεζουμέ της πρώτης και η ζωή συνεχίζεται;
τιλερε δες μέχρι τέλους να εκτιμήσεις το μεγαλείο, μην ακούς τους ασέβαστους.

συνεχίζω με δεύτερες σεζόν του Κεφαλιού και της Κουνουποακτής.
Τι λέει το the head? Μου βγάζει το trailer κάτι generic, λίγο 30 days of night, λίγο the thing, λίγο helix και κάνα δυο επεισόδια X-Files. To MC με ιντρίγκαρε.

Δίνω ευκαιρία
Ω ΝΑΙ!

Βλέπω Station Eleven (HBO). Έχω ακόμα λίγα επεισόδια, οπότε η τελική κρίση αύριο /μεθαύριο, είναι η ιστορία κάποιων επιζώντων ενός φονικού ιού στυλ Corona που ξεπαστρεύει το 99% της ανθρωπότητας. Το στιλ του είναι λίγο αφηρημένο να το πω?,μου θυμίζει κάτι από Terrence Malick. Μου αρέσει μέχρι στιγμής, το είχα πετύχει και σε λίστες με τις καλύτερες περσινές σειρές αλλά είναι λίγο ιδιαίτερο.

Σταμάτα όσο είναι ακόμα καιρός και δες κάποιο recap των άλλων δύο σεζόν στο YouTube.
Αν παρόλα αυτά έχεις χρόνο για πέταμα την περιέργεια και αποφασίσεις να δεις κανονικά τη δεύτερη, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ και δες την τρίτη σε recap. Thank me later.

Να τα βλέπει η amazon και το netflix αυτά...

σοδα μην ακους κανεναν, εγω λεω να δεις και τα υπολοιπα δυό πισόδεια μπλαντόριτζι.

καλα, τοσα βιντεο με κορίτσα που παιζουν κιθαρα εχεις ποσταρει, η μπιγιονσέ με το εγχορδο δεν σε συγκινησε?
weee aaaaaaaare the blaaaaack rooooooose
(μλκ, κριντζαρα κι ανατριχιασα μονο που σκεφτηκα την σκηνη που το τραγουδαει το πόπολο, ενω ξεκιναει την επανασταση.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ για να το πιστεψεις)

Μου σηκώθηκε η τρίχα από το κρινζ και μόνο που διάβασα το ποστ. Μετά το εγκεφαλικό στην αρχή όπου και καλά τραγουδάει κάτι πολύ γαμάτο και φαίνεται ξεκάθαρα να το απολαμβάνουν οι 346 διαφορετικές φυλές των ξωτικών που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο καφέ-μπαρ, στο καπάκι το τραγουδάνε και οι άλλοι μέσα στην ερημιά επειδή είναι τρελό χιτ και κυκλοφορούν αυτά..

Με πορώνεις πάντως, θέλω πολύ να μάθω ποιος είναι ο πρώτος γουίτσερ, ειδικά αν είναι κάποιος από το βασικό τημ για έξτρα λωλζ. Δυστυχώς είναι παραπάνω από δύο επεισόδια, το παράτησα νωρίς στο 2ο, κάπου εκεί που μας συστήνει την νάνισσα και παίζουν κάτι αλλαξοκωλιές γλωσσόφιλα μεταξύ δύο ξωτικών παλίκαρων.

Τι λέει το the head? Μου βγάζει το trailer κάτι generic, λίγο 30 days of night, λίγο the thing, λίγο helix και κάνα δυο επεισόδια X-Files. To MC με ιντρίγκαρε.

Καλά θυμόμουν ότι κάτι ξέχασα να απαντήσω. Kι εγώ δεν περίμενα πολλά, αλλά μπλέκει καλά τα μπούτια του μέχρι το τέλος. Φαντάσου κάτι σε λάιβ άξιον αμόνγκ ας. Άσχετο, αλλά στο επεισόδιο που είδα πριν, ένας στο διάλειμμα από τη δουλειά του έπαιζε Blasphemous στο λάπτοπ. Του έκανε και κοντινό, ψαγμένες καταστάσεις.

1. ο πρωτος γουιτσε ειναι ο πρωτος του τημ που σε μια ασχετη φαση στην αρχη ξεκινησε να βατευει την πρινσες και τους πιακανε στα πρασα
2. στο καλυτερο το αφησες. το κριντζ μολις ξεκίναε. εχει μονο 4 επεισοδια συνολο. γι αυτο σου λεω, θα χασεις 2 ωρες, αλλά θα χορτασεις φεισπαλμ. Ντού ιτ.

Back