Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οι πρώτες τρεις σεζόν The Expanse εκπληκτικές, πολύ καλή και η 4η. Οι τελευταίες δυο κούρασαν και κουράστηκαν, σχεδόν θα προτιμούσα να μην το έσωζε ο Μπέζος και να μέναμε με την απορία παρά αυτό που είδαμε.

σχεδόν θα προτιμούσα να μην το έσωζε ο Μπέζος και να μέναμε με την απορία παρά αυτό που είδαμε.

Δυστυχώς έτσι είναι και τα βιβλία!! Η δεύτερη τριλογία (γιατί στην ουσία τρεις τριλογίες είναι), κάνει κοιλιά, γιατί θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο αντί για τρία.

Τέλος η πρώτη σεζόν Justified. Τιμιότατο και εύκολο στην παρακολούθηση, ο,τι πρέπει για χαλαρό βραδάκι (είναι και μπόλικες σεζόν, φτουράει).
7.5-8/10, συνεχίζουμε με δεύτερη σεζόν.

Παράλληλα ξεκινήσαμε The Leftovers για κάτι πιο "ψαγμένο" και μυστηριώδες. Είναι από τον βασικό δημιουργό του Lost αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι βασίζεται σε βιβλίο και κυρίως ότι αυτή τη φορά δεν βλαστημάς στο τέλος, οπότε είπα ας είναι. Τρία επεισόδια είδαμε ως τώρα, τσουλάει σχετικά αργά αλλά κουτσά-στραβά κρατάει το ενδιαφέρον.

Τέλος η πρώτη σεζόν Justified. Τιμιότατο και εύκολο στην παρακολούθηση, ο,τι πρέπει για χαλαρό βραδάκι (είναι και μπόλικες σεζόν, φτουράει).
7.5-8/10, συνεχίζουμε με δεύτερη σεζόν.

Παράλληλα ξεκινήσαμε The Leftovers για κάτι πιο "ψαγμένο" και μυστηριώδες. Είναι από τον βασικό δημιουργό του Lost αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι βασίζεται σε βιβλίο και κυρίως ότι αυτή τη φορά δεν βλαστημάς στο τέλος, οπότε είπα ας είναι. Τρία επεισόδια είδαμε ως τώρα, τσουλάει σχετικά αργά αλλά κουτσά-στραβά κρατάει το ενδιαφέρον.
Το Leftovers ειναι απο τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο και "παράξενο". Δεν θα ντραπω να πω ότι στο τελευταίο επεισόδιο είχα πέσει κάτω στα πατώματα και έκλαιγα σαν παιδάκι. Ελπίζω να σε κρατήσει.

Γενικά, κάνεις πολύ καλές επιλογές τελευταία. Πέτα μέσα και κάνα Hannibal, κάνα Deadwood. Πολύ καλό του Lindelof ήταν και το Watchmen και το Mrs Davis.

Λεμε οχι σε οτιδηποτε εχει να κανει με lindelof cuse jj και λοιπα ανεκδοτα.

@munkinnousu Το Watchmen το είδα τότε που γινόταν χαμός online και θεωρούνταν το παραγνωρισμένο αριστούργημα του 21ου αιώνα, or something. Είχε κάποια εξαιρετικά επεισόδια αλλά είχε και ύποπτες θεματικές που σχεδόν πιστεύω ότι μπήκαν για το τζέρτζελο στο twitter. Γενικά θα το χαρακτήριζα ενδιαφέρον πείραμα αλλά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν χωρίς πολλούυυυς αστερίσκους.

Hannibal πολύ δυνατή σειρά αλλά έχω κι εκεί τις ενστάσεις μου, ειδικά με την τελευταία σεζόν και το που οδηγήθηκε η πλοκή. Καλύτερα που τελείωσε σε εκείνο το σημείο γιατί φοβάμαι ότι πηγαίναμε βουρ στο γκρεμό (#diplis).

Εν ολίγοις mun, χαίρομαι που σου αρέσουν οι επιλογές μου, αλλά ομολογώ ότι με έχεις θορυβήσει αρκετά και τώρα σκέφτομαι ότι με το Leftovers θα κλαίω κι εγώ αλλά για τον χρόνο που έχασα :oops:

Α επίσης ξέχασα πιο πάνω να αναφέρω και την τρίτη σειρά που βλέπω αυτό το διάστημα: Banshee. Αρκετά παρόμοιες θεματικές/ατμόσφαιρα με Reacher S1 και Justified αλλά στο πολύ πιο μπρουτάλ. Ο Antony Starr (ο Homelander του The Boys) παίζει έναν γνήσιο αντιήρωα με μάτι που γυαλίζει. Ως πρώην κατάδικος που από συγκυρία οικειοποιείται την ταυτότητα ενός νεκρού σερίφη μιας σκατένιας κωμόπολης των ΗΠΑ, κυριολεκτικά μαμάει και δέρνει ό,τι βρεθεί μπροστά του. Ωραίες μουσικές, ωραία (και γυμνά) κορίτσια, άγριο ξύλο, και πολλές αποχρώσεις του γκρί. Είμαι λίγο πριν το τέλος της πρώτης σεζόν και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει μια ανδροπρεπή σειρά παλαιάς κοπής, χωρίς βαριά νοήματα.

Μπανσι σειραρα, απορώ πως δεν την ειχες δει τοσο καιρο μαλαδρουα.
Την έχουμε αποθεωσει εδω μεσα αρκετες φορες ανα τα χρονια.

την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει μια ανδροπρεπή σειρά παλαιάς κοπής, χωρίς βαριά νοήματα.
Ωραία το έθεσες, νομίζω και το Justified ανήκει εκεί. Όπως, για μένα, και το Strike Back (TV Series 2010–2020) ⭐ 8.1 | Action, Drama, Thriller, μεταξύ 2ης και 5ης σαιζόν με Winchester και Stapleton.

@Bathory γιατι τόσο σκληρός? Θα με κάνεις να κλάψω (και έχω να κλάψω από το τέλος του Leftovers)

Υγ: ψέματα, κλαίω με κάθε ταινία του MCU εδώ και καιρό.

ωραία (και γυμνά) κορίτσια,
giphy.gif

Ωραία σειρά το Banshee. Λίγο μας τα χάλασαν με τη 3η σεζόν, αλλά δε πειράζει.
Τίμιο 7αρι παραμένει.

@Bathory γιατι τόσο σκληρός? Θα με κάνεις να κλάψω (και έχω να κλάψω από το τέλος του Leftovers)

Γιατί λέμε όχι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με lindelof cuse jj και λοιπά ανέκδοτα
ήμουν αρκετά ξεκάθαρος νομίζω :trollface:

Εριξα μια ματια. Ναι, S1, E1, λεπτο 5, δευτερολεπτο 25...

giphy.gif

Banshee Neeeeext.

Ούτε 20λεπτο; Που είναι το μίνιμουμ που χρειάζεσαι για να κρίνεις μια σειρά, όπως έχει κάνει establish χρόνια τώρα η φορουμάρα μας;

Ούτε 20λεπτο; Που είναι το μίνιμουμ που χρειάζεσαι για να κρίνεις μια σειρά, όπως έχει κάνει establish χρόνια τώρα η φορουμάρα μας;
To minimum που μπορω να διαθεσω εξαρταται απο πολλα πραγματα. Συνηθως, βλεπω τουλαχιστον 6 επεισοδια. Ολοκληρωμενη αποψη βγαζω μολις δω ενα season. Βασικα, ειναι λιγο δυσκολο να παρατησω σειρα πριν τελειωσει το πρωτο season. Ο καθενας με τους ψυχαναγκασμους του.
Δωσε ομως βαση στην πενια. Αυτα ισχυουν για σειρες που αργουν να παρουν μπροστα. Κανω υπομονη σε καποιες παραφωνιες στην υποκριτικη, που συνηθως στρωνουν στην πορεια. Ναι, για τετοια πραγματα, που λιγα δεν ειναι.

Ο κακος ριχνει κατα ριπας γιατι θελει να ξαπλωσει τον πρωταγωνιστη της σειρας. Ο πρωταγωνιστης εχει απομακρυνθει αρκετα αλλα οι σφαιρες συνεχιζουν να πεφτουν, σαν σκορδο στον πατσα.
Ερχεται λεωφορειο/νταλικα απο την αντιθετη κατευθηνση, με ταχυτητα κοσμια. Αυτο το πραγμα ντελαπαρει, ετσι το θελει ο σκηνοθετης. Δεκτο. Σερνεται σαν ελκυθρο στον παγο. Δεκτο. Ο πρωταγωνιστης, για να γλυτωσει, τρεχει κατευθειαν προς τον τυπο που του ριχνει σφαιρες σαν να τις παιρνει σε προσφορα απο τα Lidl.
Τι εχουμε εδω; ο πρωταγωνιστης τρεχει προς τον φονια του και ο τυπος σταματαει το pew pew... σκοτωσε τον μωρε μαλακα. Για αυτο δεν μπηκες στην σκηνη;
Μολις ο πρωταγωνιστης πηρε λιγη αβαντα, αρχισαν παλι τα pew pew.
Ας μην παω πιο πισω. Βγαινει ο τυπος στον δρομο, μονο που δεν χαιρεταει τον κακο που τον περιμενει σε αυτοκινητο που ειναι παρκαρισμενο απεναντι. Τι κανει ο κακος; αφηνει τον πρωταγωνιστη να μπει στο αυτοκινητο του (του αλλου) για να τον σκοτωσει αργοτερα.

Οχι, ψυχικα δεν κανω.

Back