lelos kounelos
Tarrasque
- Joined
- Dec 9, 2012
- Messages
- 15,680
Η παρουσια του πρεπει να ειναι Must!! οταν το θεμα ειναι η Ιαπωνια.Ποσα χρονια παιζει αυτος ο Ιαπωνας; Κοντευει τα 70.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η παρουσια του πρεπει να ειναι Must!! οταν το θεμα ειναι η Ιαπωνια.Ποσα χρονια παιζει αυτος ο Ιαπωνας; Κοντευει τα 70.
σχεδόν θα προτιμούσα να μην το έσωζε ο Μπέζος και να μέναμε με την απορία παρά αυτό που είδαμε.
Το Leftovers ειναι απο τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ, αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο και "παράξενο". Δεν θα ντραπω να πω ότι στο τελευταίο επεισόδιο είχα πέσει κάτω στα πατώματα και έκλαιγα σαν παιδάκι. Ελπίζω να σε κρατήσει.Τέλος η πρώτη σεζόν Justified. Τιμιότατο και εύκολο στην παρακολούθηση, ο,τι πρέπει για χαλαρό βραδάκι (είναι και μπόλικες σεζόν, φτουράει).
7.5-8/10, συνεχίζουμε με δεύτερη σεζόν.
Παράλληλα ξεκινήσαμε The Leftovers για κάτι πιο "ψαγμένο" και μυστηριώδες. Είναι από τον βασικό δημιουργό του Lost αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι βασίζεται σε βιβλίο και κυρίως ότι αυτή τη φορά δεν βλαστημάς στο τέλος, οπότε είπα ας είναι. Τρία επεισόδια είδαμε ως τώρα, τσουλάει σχετικά αργά αλλά κουτσά-στραβά κρατάει το ενδιαφέρον.
Ωραία το έθεσες, νομίζω και το Justified ανήκει εκεί. Όπως, για μένα, και το Strike Back (TV Series 2010–2020)την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει μια ανδροπρεπή σειρά παλαιάς κοπής, χωρίς βαριά νοήματα.
ωραία (και γυμνά) κορίτσια,
@Bathory γιατι τόσο σκληρός? Θα με κάνεις να κλάψω (και έχω να κλάψω από το τέλος του Leftovers)
Μπανσι σειραρα
Ωραία σειρά το Banshee
Εριξα μια ματια. Ναι, S1, E1, λεπτο 5, δευτερολεπτο 25...
![]()
BansheeNeeeeext.
To minimum που μπορω να διαθεσω εξαρταται απο πολλα πραγματα. Συνηθως, βλεπω τουλαχιστον 6 επεισοδια. Ολοκληρωμενη αποψη βγαζω μολις δω ενα season. Βασικα, ειναι λιγο δυσκολο να παρατησω σειρα πριν τελειωσει το πρωτο season. Ο καθενας με τους ψυχαναγκασμους του.Ούτε 20λεπτο; Που είναι το μίνιμουμ που χρειάζεσαι για να κρίνεις μια σειρά, όπως έχει κάνει establish χρόνια τώρα η φορουμάρα μας;