Κάτι με χαλάει στο τρέιλερ, δεν έχω προσδιορίσει τι ακόμη... Ίσως η πληθώρα των αεροσκαφών της brotherhood?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ισως η απουσια μαρμαρινων κωλομεριων.Κάτι με χαλάει στο τρέιλερ, δεν έχω προσδιορίσει τι ακόμη... Ίσως η πληθώρα των αεροσκαφών της brotherhood?
Ενδεχομενως, αλλα ισως και κατι αλλοισως η απουσια μαρμαρινων κωλομεριων.
Δεν ξερω, το trailer ειναι λες και υπαρχει μονο ενα επεισοδιο.Ενδεχομενως, αλλα ισως και κατι αλλο
Κάτι με χαλάει στο τρέιλερ, δεν έχω προσδιορίσει τι ακόμη... Ίσως η πληθώρα των αεροσκαφών της brotherhood?
νόμιζα ότι μιλάς γιά το MCU εν έτει 2024υπάρχει πάντοτε μια υφέρπουσα μελαγχολία για τον κόσμο που χάθηκε και ένας πραγματισμός που δεν ένιωσα
νόμιζα ότι μιλάς γιά το MCU εν έτει 2024![]()
Εμένα μου άρεσαν σχεδόν όλα οπότε δεν έχω τέτοια θέματα![]()
χαραμιζεις αυτη διαυγεια με MCU, αμαρτια.Εμένα μου φάνηκε ότι ίσως δεν έχουν πετύχει 100% τον σωστό τόνο και ατμόσφαιρα. Στα περισσότερα έργα με θέμα μια post-apocalyptic κοινωνία υπάρχει πάντοτε μια υφέρπουσα μελαγχολία για τον κόσμο που χάθηκε και ένας πραγματισμός που δεν ένιωσα βλέποντας το trailer. Ίσως βγει στην σειρά αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο αν μπορούν χολιγουντιανοί παραγωγοί να πιάσουν την σωστή συχνότητα. Εγώ π.χ. θα φρόντιζα να έχω οπωσδήποτε κάποιους ανατολικοευρωπαίους συγγραφείς μιας κάποιας ηλικίας στο συγγραφικό τιμ γιατί είναι αυθεντίες στο να βγάζουν αυτή ακριβώς την αίσθηση στα έργα τους.
Ισως ηρθε η ωρα να μπαινει στα συμβολαια, οχι με μικροσκοπικα γραμματακια, το as it is.Συνεχίζω να βλέπω Halo, συνεχίζει να μην έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια,
κατσα τελειωσει πρωτα και μετα το κρινουμεSilo
Καλη η πρωτη σαιζον, δε το συνεχισα ουτε γω γιατι ηταν ψιλοβαρυ για σειραFor all mankind
πιου-πιου-πιτσιου τα μαιμουδιαMonarch
Αν ειχε αλλο τιτλο θα ηταν μια ψιλοκαλη σειρα, ομως για foundation ειναι μαπαFoundation
Srsly? Παλι καλα που δεν εγραψες για το αλλο με τους τυφλους και το μομοαInvasion,Constellation