By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμάς μας άρεσε διότι είχε α) σημαντικό character development και background, β) έντυσε παραπάνω το cult context του κύριου ανταγωνιστή της σειράς.Ορισμένα επεισόδια είναι 100% filler (π.χ. το φρικτό όγδοο)
Αυτά τα στοιχεία είχαν ένα ενδιαφέρον αλλά μεταξύ μας θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν ένα side-quest των 5-10 λεπτών κατά τη διάρκεια π.χ. του ένατου επεισοδίου.Εμάς μας άρεσε διότι είχε α) σημαντικό character development και background, β) έντυσε παραπάνω το cult context του κύριου ανταγωνιστή της σειράς.
τι κάνει αυτό το σόου αλήθεια, πέρασε και δεν ακούμπησε... δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.Κράζω όταν πρέπει αλλά ομολογώ ότι το 4ο επεισόδιο του Wheel Of Time ήταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο. Αφού σε κάποια στιγμή λέω, δεν μπορεί, απήγαγαν τον παραγωγό Rafe Judkins και κάποιος του έκανε highjacking την σειρά αλλά μετά είδα ότι είχε το writing credit του επεισοδίου. Που ήσουν κρυμένος μωρή τρέλα Rafe τρία χρόνια; Είχε και πάλι μία τρελή αστοχία από τα βιβλία αλλά δεν θέλω να είμαι τέτοιος τέτοια μέρα χαράς.
Μπορείς να δεις ένα recap από youtube για να ξαναθυμηθείς, εγώ αυτό κάνω γιατί οι εγκέφαλοι μας έχουν γίνει νιανιά από το stress και την χρήση των κινητών, το κάνω για κάθε σειρά που ξεκινάει νέο κύκλο.τι κάνει αυτό το σόου αλήθεια, πέρασε και δεν ακούμπησε... δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα.
Το γράψιμο είναι αρκετά άνισο. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο γιατί όταν θες να μεταφέρεις τεράστια βιβλία σε 8 επεισόδια σαιζόν (ή δύο τεράστια βιβλία σε μία σαιζόν όπως γίνεται φέτος), πρέπει σε λίγες τηλεοπτικές στιγμές να ξεδιπλώσεις πακτωλό διαλόγων, συναισθημάτων, εξελίξεων και σε αυτή την περίπτωση δεν σου κάνει ούτε καν το decent γράψιμο, θες κάτι εξαιρετικό. Πριν λίγες ημέρες, ο Critical Drinker ανέβασε ένα βίντεο με το πιό τέλειο παράδειγμα όλων των εποχών, το Firefly, έβλεπες τον πιλότο και είχες πάρει ουσιαστική γνώση των χαρακτήρων και του κόσμου. Δείτε το να μάθετε πως έπαιζε μπαλίτσα μία απο τις σπουδαιότερες sci-fi σειρές. Δυστυχώς, στο WoT ακόμα ψάχνονται.δεν ήταν τα production values το πρόβλημά μου όσο το γράψιμο σε κάποια σημεία
Οι νέοι δεν είχαν εμπειρίες και μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω καλυτερεύουν χρόνο με τον χρόνο, δεν μιλάω για σένα ανεκδιήγητε τύπε που παίζεις τον Perrin. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Stradowski ήταν πολύ καλός.και οι ηθοποιοί με τις ερμηνείες τους
Αυτό είναι με διαφορά το χειρότερο επείσόδιο της σειράς και μια ιστορία που την έβγαλαν από τον κ@λο τους και δεν υπάρχει στα βιβλία. Γενικά πάντως, είναι μία σειρά με έντονα woke στοιχεία.οι άκυρες σκηνές "δείτε είμαστε γκέι"
Να πω εδώ ότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία οπότε δεν το κρίνω σκληρά βάσει αυτά στο γράψιμο, απλά οι άκυρες σκηνές "δείτε είμαστε γκέι" με είχαν ξενερώσει, δεν έβγαιναν φυσικά "α ο τάδε με τον γκομενό του" αλλά με το στανιό να δείξουμε κάτι για να δείξουμε ότι είμαστε woke όπως στο Dragonage.