By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!παρα της φημες περι γενικου κλειδωματος, ακομα δεν ειδα προσφορες στην κωλικη ταινια.
Αυτο ειναι παγια πρακτικη, στο Ελλαδισταν, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, σε καθε περιοδο εκπτωσεωνπρακτική "δέκα μέρες πριν τις εκπτώσεις ανεβάζω τις τιμές 30%, για να λέω μετά ότι κάνω 30% έκπτωση
Αυτο ειναι παγια πρακτικη, στο Ελλαδισταν, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, σε καθε περιοδο εκπτωσεων
Αν πετύχετε κανένα καλό ντήλ για σμαρτ 4Κ τηλεόραση περί τις 50 ίντσες ρίχτε μου ένα σκούντημα.
Προς το παρόν μέτριες και ανειλικρινείς προσφορές έχω πετύχει κυρίως. Βλέπω στις εκπτώσεις στο Πλαίσιο και τον Κωτσόβολο πχ κάτι "ΑΠΟ 700, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 450" αλλά στην εξέλιξη τιμών του σκρούτζ για τα ίδια μοντέλα καθίσταται σαφές πως η τιμή τους είναι στα 400-450 ούτως ή άλλως εδώ και 3-4 μήνες.
Πέτυχα αυτό στο κόκκινο κατάστημα
Για πείτε γνώμες![]()
LG Monitor 27" 27UL500-W 4K | Plaisio
Οθόνη 27’’ με IPS Panel (sRGB 98%), HDR 10 και τεχνολογία Radeon FreeSync, βαθμονόμηση χρωμάτων, συμβατότητα με HDCP 2.2, λειτουργία DAS και OnScreen Control.www.plaisio.gr
Έχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη πέρσι τέτοιο καιρό κόστιζε ένα κατοσταρικο κάτω. (?)@Adhan
Αν σε παίρνεις να τα δώσεις, εδώ είσαι: https://www.skroutz.gr/s/25725643/Dell-S2721DGFA-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz.html
Για πες, ποιο;Τσίμπησα ένα λαπτοπάκι
Για πες, ποιο;
Επειδή κοιτάω και εγώ αλλά είμαι άσχετος από τηλεοράσεις ξέρεις ποιά είναι η διαφορά της δεύτερης που πόσταρες με αυτήν εδώ;