Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο στις LG τηλεοράσεις βρίσκω χρώματα στο πάνελ που να είναι ευχάριστα στο μάτι και όχι ξεπλυμένα με χλωρίνη.

image.png.840a65e64ec854d40b1f6f8404460865.png

Κάνω ελαφρό hijack στην ερώτηση του Hellion για να ζητήσω κι εγώ γνώμες για 4Κ τηλεόραση. Ψάχνουμε με τον ΠΕ μια 55άρα μεταξύ 700-800 ευρώ το πολύ και έχουμε καταλήξει σε τούτες τις δύο (βάζω links από MediaMarkt Γερμανίας γιατί από εδώ θα την πάρουμε):

Επειδή δεν έχω και τρομερές γνώσεις πάνω στο θέμα, ποια από τις δύο προτείνετε; Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες/σειρές, αλλά ίσως και περιστασιακό gaming, όταν επιτέλους ο θεός Gaben ευαρεστηθεί και μας στείλει το γκατζετάκι που μας έταξε.
Επίσης έχετε γενικά προτίμηση μεταξύ Samsung και LG (π.χ. ο Dark Archon ήδη πήρε θέση);

Έχουν διαφορετική τεχνολογία στο Panel που καταλήγει σε μεγαλύτερη κατανάλωση. Βλέποντας τις Samsung στη δουλειά και έχοντας μία LG, τείνω στις πρώτες. Έχω την εντύπωση ότι υπερθερμαίνονται λίγο λόγω του panel τους, αλλά έχουν damn crisp image.

Στα "μαύρα" η Sony πάντα θα νικάει βέβαια.

δεν ξερω τα συγκεκριμενα μοντελα, αλλά ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την 55αρα σαμσουνγκ που εχω εδω και 7 χρονια.

σε άλλα νεα, ξερω οτι ειστε γκατζετακηδες κι εχετε ολοι αιφών, αλλά αν υπαρχει καποιος (σαν εμενα) που θελει το κινητο μονο για τα απαραιτητα και καμμια φωτο αξιοπρεπή, νομιζω το παρακατω ειναι καλη ευκαιρια στα 80 €.

Αλλαγή στο 90' κα το πήγαμε σε rtx 3070

Έχουν αρχίσει οι προσφορές σε ψηφιακά staff. Καλή εποχή να πάρει κάποιος VPN ή άλλη συνδρομητική υπηρεσία..

Γαμώτο, μίλησα με κάτι φίλους για τηλεοράσεις και μου κάνανε μια εσχωρή ή εισχωρή με το μικρόβιο OLED. Κοιτάζω πλέον αποκλειστικά OLED τηλεοράσεις αλλά η φθηνότερη φεύγει στα 700-800 ευρώ και μάλιστα κάτω από 50 ίντσες.

Πόσο πάνε τα νεφρά στη μαύρη, είπαμε.

Γαμώτο, μίλησα με κάτι φίλους για τηλεοράσεις και μου κάνανε μια εσχωρή ή εισχωρή με το μικρόβιο OLED. Κοιτάζω πλέον αποκλειστικά OLED τηλεοράσεις αλλά η φθηνότερη φεύγει στα 700-800 ευρώ και μάλιστα κάτω από 50 ίντσες.

Πόσο πάνε τα νεφρά στη μαύρη, είπαμε.

Ενα πράγμα μπήκα να δω, μια ηλεκτρική σκούπα κατ'απαίτηση του Π.Ε.

Πρώτο κλίκ, λιτεραλυ ΠΡΩΤΟ ΚΛΙΚ στις Βλακ φραιντει προσφορές του Πλαισίου.
Σκούπα απο 169 ευρώ μόλις 99!!!
Η σκούπα εδω και 6 μήνες στο σκρουτζ έχει μέγιστη τιμή 80 ευρώ...

Tσεκ μπακ στον Κωτσόβολο, αλλη σκούπα προσφορα και καλά απο 199,90 μόνο 99, έχει ενα χρόνο τιμή σκρουτζ 105 ευρώ...

Ρε ούστ!!!

παιδιά είπαμε μην το δένεται κόμπο με το skroutz, υπάρχουν ψιλά γράμματα στα σουπερ φθηνά και κάποια δεν είνια καν διαθέσιμα στην χαμηλότερη τιμή

ΤΙ γίνεταιο, όλοι σκούπες ψάχνουν; :p Εγώ πάντως ως σωστός φραγκοφονιάς/γερολαδάς αποφάσια να μείνω με το σάρωμα από τα σπάρτα και να πάρω ηλεκτρική/ρομποτική/διαστημική όταν μετακομίσω σε κάτι μεγαλύτερο από το στούντιο που μένω τώρα.

Έχουν αρχίσει οι προσφορές σε ψηφιακά staff. Καλή εποχή να πάρει κάποιος VPN ή άλλη συνδρομητική υπηρεσία..
Έψαχνα παρεάκι γιατί σε κάτι τέτοια ομαδικά τσιμπάς συνδρομή σε τιμή χώμα, αλλά δεν ψήθηκε κανείς. Μήπως να το οργανώσουμε διαφορουμικά;

Τίμια τιμή

Έψαχνα παρεάκι γιατί σε κάτι τέτοια ομαδικά τσιμπάς συνδρομή σε τιμή χώμα, αλλά δεν ψήθηκε κανείς. Μήπως να το οργανώσουμε διαφορουμικά;

Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος να οργανωθούμε, γιατί όχι.

Προσωπικά, το Bitwarden μου έχει μείνει που το σκέφτομαι ακόμα για συνδρομή. Δεν είμαι σίγουρος αν συμφέρει να κάνουμε κάτι ομαδικά. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.

Edit: autocorrect typoz

Last edited:
Ρομποσκούπες και κουραφέξαλα! Πιάστε ωρέ το σκουπόξυλο! Νιώστε λίγο άντρες επιτέλους!!!111!!!

Ρομποσκούπες και κουραφέξαλα! Πιάστε ωρέ το σκουπόξυλο! Νιώστε λίγο άντρες επιτέλους!!!111!!!
Αυτά έλεγε και ένας παππούς 95 ετών.... Μια μέρα καθάριζε την βεράντα του, σκόνταψε, το κοντάρι τον κάρφωσε στα οπίσθια και πέθανε. Οπότε προσοχή με τα σκουπόξυλα! Δεν είστε και η ΜπαμπαΓιαγκα.

Αυτά έλεγε και ένας παππούς 95 ετών.... Μια μέρα καθάριζε την βεράντα του, σκόνταψε, το κοντάρι τον κάρφωσε στα οπίσθια και πέθανε. Οπότε προσοχή με τα σκουπόξυλα! Δεν είστε και η ΜπαμπαΓιαγκα.

Αυτό είναι θάνατος από πέσιμο. Απλώς βρέθηκε το κοντάρι στην πορεία της πτώσης. :Ρ

Mα, ετσι κι αλλιως, οι διαφορες, περιοδοι εκπτωσεων, δεν εγιναν με σκοπο, την ελαφρυνση του πορτοφολιου του καταναλωτη, αλλα για να διωξουν το οποιο στοκ, κατι που δεν ειναι πλαον στην μοδα κτλ κτλ τα μαγαζια. Απλα εχει περασει στο μυαλο μας οτι πρεπει να ψωνισουμε κατι, στις εκπτωσεις για να γλυτωσουμε χρηματα. Δεν λεω οχι, αλλα εαν και εφ' οσον. Θελει ψαξιμο, για να μην κλαιγομαστε μετα, οτι μας πιασανε τον απαυτο μας.

Back