Το τρεχει δεν ειναι η καταλληλη λεξη. ας το πουμε τσουλαγε σεανκατηφορες.
Διόρθωσις...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το τρεχει δεν ειναι η καταλληλη λεξη. ας το πουμε τσουλαγε σεανκατηφορες.
οι κατηφορες ειναι ευκολες. Εχεις προσπαθησει να τσουλησεις καρο σε ανηφορα;
Γενικά τα Minimum settings που δίνουν δεν είναι ακριβώς τα minimum.ενταξει, πλακα κανω, εχω καλυτερο πι σι για το witcher 3. Απλα μου εκανε εντυπωση που το τρεχει ο core2duo.
1.Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να το κανει καποιος αυτο στον εαυτο του.
Πρεπει να εχουμε και μια αξιοπρεπεια.
εδώ ξεκινάμε περίπου, ο Βάγγος ήδη έπαιζε εδώ και καιρό Witcher 1, αλλά τον κρατούσε πίσω ο στρατός.Αφού τέλειωσα το Two Worlds, (καλούτσικο. Καλύτερο σίγουρα από το Gothic 4), τώρα παίζω το Two Worlds 2. Μου φαίνεται... ωραίο. Σίγουρα πιο ωραίο από το πρώτο.
Μετά έπιασα Dragon Age Origins. Πηδάμε στον Ιούνιο του 2014 που βλέπω το πρώτο post του Βάγγου για Witcher 2. Κάπου εκεί πρέπει να το ξεκίνησα και εγώ, δε ξέρω αν το τερμάτισα ως τον Ιούλιο που έπαιξα Jade Empire και μετά Wolf Among Us και VtM Bloodlines.Είπα να κάνω ένα μπουρδελοsave στο DAO, με bisexual dwarf fighter, αλλά δε τραβάει. Πολύ απλοϊκά τα quests. Εκεί που νομίζεις ότι θα έχει λίγο μυστήριο και ψάξιμο στο Haven (σε φάση Witcher), όλα σου τα φέρνει στο πιάτο το game.