για να βγαλουμε τα τρολοκομματια του ποστ απ την μεση:
1. ανηκω σε αλλη περιπτωση. παω στην παραλια για το δροσερο νερο και το αγρυπνο ματι. 0 στα 2 ειχες, φιλτατε.
2. δεν θα ημουν στο κρεβατι με 2 γυναικες. δεν γουσταρω την πολυκοσμια.
απ οτι φαινεται λελομου, αλλο παιχνιδι παιζαμε. βεβαια δεν λεω, αυτο σημαινει rpg, να φερνεις τον ηρωα στα μετρα ΣΟΥ. βεβαια αυτο λογικα δεν πρεπει να γινεται σε πρημέιντ ηρωα, οπως ειναι ο συγκεκριμενος και δεδομενος χαρακτήρ του γκεραλτ, αλλά οκ, μ αρεσει η φαντασια στον αθρωπο και συγχωρω τις υπερβασεις. π.χ. το οτι ο δικος σου γκηραλτ οπως λες, ειναι "επιρρεπης" στο ποτο και τον τζογο, το ακουω, αλλά δεν παει να πει οτι το δεχομαι. ο δικος μου γκηραλτ και θα λεγα οτι συμφωνει καπως και το συμπαν που εχει χτισει ο σαπακόφσκης, ειναι μιλια μακρια απ αυτο που εχεις στο μυαλο σου, γιατι σου αρεζει ως rp. αυτα που λες ο γκεραλτ μου τα θεωρει χασιμο χρονου και ενεργειας (αντιθετα με το σεκς βεβαια).
επισης το γκουεντ οπως το βλεπουμε στο πισι γκέιμ ειναι μια εφευρεση της τσιντιπι γιατι ηθελε να βαλει μεσα ενα μινι γκέιμ, για δικους της λογους. στα βιβλια, δεν υπαρχει. υπαρχει ενα χαρτοπαιχνιδο αλλά το λενε αλλιως κι ο γκηραλτ δεν παιζει σχεδον ποτε, μαλλον γιατι ζεχνει σ αυτο.
καθολου δεν θελω να το στερησω απ τους αλλους. παντα ομως εγραφα την γνωμη μου, οτι δεν του παει του γκεραλτ κι οτι δεν ταιριαζει στο λορ. εδω διαβαζα οτι ειναι το ογδοο θαυμα της φυσης και παραπανω απλα εγραψα οτι δεν συμφωνει μ αυτο, απ οτι φανηκε με τον σκληρο τροπο, η διεθνης πλειοψηφια των γουιτσερογκέιμερς. παντως οντως δεν καταφερα να παρω ουτε παρτιδα. γιατι δεν επαιξα ποτέ.
καταλαβαινω οτι σε τριγκαρισε η μονολεξία που συνεβη, γιατι συνηθως δεν μου κανεις εκνευρισμενο τρολινγκ, αλλά χαρωπό. αλλά δεν υπηρχε καμμια περιπτωσις να σου γραψω αυτα που σου γραφω τωρα στην ανεση του γραφειου μου, στις 4.30 το πρωι, ενω ειχα νευρα που εχασε βαθμο ο ΠΑΟ και ματς σημαντικο ο αντεντογκούμπο κι επισης σε 2 ωρες κι ενα τεταρτο επρεπε να εγερθω για την καθημερινη βιοπάλη.
δεν σου κρατω κακία. ξερω οτι μ αγαπας ακόμα.